Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by madau
Gabitaco acu' ai realizat???????????Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
da mai mada, ca acasa nu am leptop si ma doare spatele sa stau in fotoliu la calculator, asa in pat e boierie curata
trebuie musai sa fac o noua achizitieGabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Morgano spune:
Pai si mie mi-a zis dra. azi: "daca iti vine ciclul, luna viitoare bla bla bla... " pai dc si ea zice, io cum s-o contrazic?
Si vad ca asta e alizeul la colectia noastra: vine din stanga sau din dreapta? 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
cristinamh spune:
bai, mi-au dat lacrimile, ma doare nasu, ca rad pe infundat...
nu mai pooooooooooooooot!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
gabitaco, nu mess, nu forum, ci mail!!!!
roxi, n-am deschis pm-ul de pe forum, ca dk il deschid explodeaza! trimite pe mail, te rog
ripley, ehe, fata maichii, la tine e mai complicat...
nu pot, jur ca hu pot sa dau predictie sigura
imi pune piedica saturn, pe orice harta ma duc, 2007, 2008. cred ca tu vrei, dar nu stiu dk iese. nu e imposibil, dar sunt piedici. saturn (cea mai batrinicioasa si mai anticocepere planeta) apare peste tot. cand apare marte, e pericl de avort. cand apare saturn in casa 5 nu prea iese treaba desi e clar ca cineva vrea, altfel nu ar aparea piedica explicita, dk n-ar exista o dorinta. ar fi goala casa 5 altfel, nu stiu dk ma intelegi. nu zic nu 100%, dar iti iese mai greu treaba. si dk iti iese, nu vei avea sarcina cu peripetii, doar ca vei vomita non-stop, dupa parerea mea, adik nu sarcina cu peripetii negative neasteptate, ci sarcina grea. din cauza lui saturn asta, netrebnicul.
sunt rezervata la tine.
ce tot vrei, maimutza madau? ce predictie definitiva doriti, dvs si sotul?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Oare ce-o zice maine restul poporului mamicesc cand or vedea ce faceam noi la 12 noaptea...vb Gabiteico...mame responsabile ce suntem..si mai vrem si bb2...sau 3

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Noah hai sa va zic situatia la mine. Pe 14 (ianuarie) mi-a venit CM, m-am apucat de pilule. Prima zi subtire si ciudat colorat, zilele 2 si 3 ca lumea, iar din ziua 4 cam pauza. De atunci, secretia e cu fire de sange/maro/bej.. etc.
Poa' sa fie si de la pilule (ca si alea dau sangerari intermenstruale desi eu am mai luat 1 an jumate acelasi tip si n-am avut)
Sau.... 

Totusi da-o incolo ca luna trecuta a fost cam "subtire" cu drumuri, vacante, etc.
Da' n-am curaj sa fac test.
gabitaco spune:
mai am un pic si cad jos din pat de atata ras.... mai cred ca e ceva in atmosfera... clima asta modificata... berze care umbla hai-hui.... nu-i lucru curat aici
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Anda ma pusesi sa-ti zic daca Miruna a fost programata sau nu..ca sa vezi nu stiu ce trend/surpriza, etc..hai ca m-am dilit...ma duc sa caut mesajul si dau copy/paste imediat
Madau si
anda77 spune:
bey, din partea puteti si sa nasteti in noaptea asta, io maine la 7 ma scol si acu njici tastele nu le mai vad bine. noapte buna, io ma culc, vorbim maine.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
quote:
Originally posted by anda77
madau, hai ca ma enervezi si bag 100% baiat. nu stiu,fata, ce iti pare dezamagitor. baietii sunt cool! si sunt mai apropiati de mama decat fetele, cel putin intr-un cuplu echilibrat.
am po intrebare la tine: pe miruna ati prgramat-o sau nu? vreau sa vad cum lucreaza planetele pt. tine. pt fiecare lucreaza cu o marja diferita. dupa manuale imi apare ca a fost on oarecare surpriza. sau nasterea a fost surpriza. ceva de genul asta. nu e sarcina nr. 2 neaparat ingrozitoare. si la miruna se tot baga uranusul (planeta socului, a surprizei, a lucrurilor neobisnuite) prin diverse locuri. nu am is avort! atentie! am zis atentie doar! nu avort.
mami de poet(09.12.2005)
Anda uite aici mesajul cu pricina... imi raspunzi maine cand oi fi mai odihnita
Apropo..io dau o bere..soata mea zice ca da o votca..ca ramasese dator

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani