Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:

Gabitaco acu' ai realizat???????????

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
bei, sa zicem ca vine CM, dau 5 bulioane pe mirena... daca raman cu ala, il gatui pe doctor!!
da gabi
, e 12 noaptea!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lavi02 spune:
Hai sa ma bag si eu in mijlocul predictiilor astrologice si sa va marturisesc ca Anda si mie mi-a prezis bb3 anul asta asa ca suntem in aceeasi oala
.
Atata doar ca eu sper ca nu mi-a determinat ora bine 
Tania 

Eu cred ca o sa ne schimbam denumirea in "copii de nov-dec 2005 si gravide de 2007" 
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
bei, sa zicem ca vine CM, dau 5 bulioane pe mirena... daca raman cu ala, il gatui pe doctor!!
da gabi, e 12 noaptea!!!
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
gabitaco spune:
mai fetelor, mai e o solutie pt evitarea sarcinii...dormitul cu bb
Eu mai dorm cu Mateea in pat si tati vrand nevrand se culca linistit langa noi![]()
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Eu cred ca o sa ne schimbam denumirea in "copii de nov-dec 2005 si gravide de 2007"
Io ma stric de ras

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
lavi nu mai sublinia cu subinteles!!!
macar tu ai 3 camere... io as avea o garsoniera...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
Morgano spune:
Cred ca intrebarea anului 2007 la noi este: "OARE IMI MAI VINE CM? "
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
madau spune:
Ripley daca scol fata te omor

Anda dupa cate observi ne-am dilit cu toatele de asteptare...dar nu ne predam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani