Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 18
Morgano spune:
Am citit de 10 ori deja, cred ca am priceput ideea.... da' jur ca ma pun pe treaba sa vezi ca te incurc ![]()
Posibil sa fie ceva pb. in zona creprusculara la cum ma simt. Sper sa nu fie de durata.
Mersi mult ca ai stat si pt mine 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
cristinamh spune:
ANUNT
fac schimb avantajos de predictii pozitive cu orice doritor de bb (2, 3, etc). preiau gratis orice saturn, marte sau alta planeta naravasa!!
hai
fetele!! sa mai si dormim totusi!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
Madau, daca tu nu vrei bb2 acum, io vreau da' nu iese, se pare ca ne vedem prin 2008 pe la aspirante tura 2 ![]()
Donez saturn si marte pe post de mirene si ac-uri 
lavi02 spune:
Se sparge gasca? Tre' sa ne culcam?
Spor la treaba pt cine isi doreste si nespor pt cine nu.
Si sarcini usoare pentru cine deja. 
gabitaco spune:
mai lavi...nu stiu ce sa zic... da mai bine fa un test inainte de a continua treaba cu pilulele. Ca si la noi o sg data fara protectie si calcaram pe bec

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Ne-am tacanit de tot...io fug la somn ca ma ia maine don'soara zabauca sefa in tura 2

fetele si gravidoasele...si aspirantele..noapte buna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
ripley & cristina 

Gabitaco n-ar fi rea ideea dar n-am curaj si nu prea fu fara. Dar mai stii? 
gabitaco spune:
va pup si eu ca maine is singura cu mis, tre sa fac papa, si mai avem si chemare la ROR
. Noapte buna tuturor
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
anda77 spune:
aoleu, lesin de ras cu marte si saturn la ripley si cristina:)))))))))))))))))))))))))))))))))) nu sunteti sanatoase!
bei, sa nu credeti ca-s nebuna si zic la toate bb, bb, bb, bbb..... acu' o saptamana va zisei de prietena mea buna careia ii spusei ca ramane cu fata si acu' e insarcinata! nu stim inca sexiul , dar suntem cu sufletul la gura sa vedem dk gresec sau nu cu sexul. cu sarcina n-am gresit, deja prietena mea nu se mai duvce nici la coafor inainte sa ma intrebe de predictiile lunare ca m-a disperat deja, imi vine s-o...
deci bagati piulule la greu, ca prostii nu prea vorbesc. dk choiar nu vreti, paziti-va bine. destinul se poate scgimba, sa stiti, avem liber arbitru intr-o oarecare proportie, nu prea mare, e adevarat..
roxi, nu deschid pm-ul de frica, te rog, trimite pe mail.
noapte buna pe bune!!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
ma duc si io la somn. sa visez ca fuge saturn cu coasa dupa marte si ala de frica pleaca din constelatiile mele
.
noapte buna
ando, vezi ca trebe sa zici: categoria bagati pilule si categoria... scoateti pilule ![]()