Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Ralumat spune:
Pauza de la spalat de biberoane...timp in care am rumegat cele citite pe aici....
Raluca, multumim de pont. Eu eram curioasa de unde pot lua dresuri (sau, si eu). Desi suntem baietei.....as vrea sa-i pun la pantalonasi niste ghetute tare dragute cateodata....dar nu avem decat sosetele si sigur ii e frig...asa ca pun dedesubt pantalonasi de-aia cu ciorapel si peste, pantalonul "fancy". Dar nu imi place asa....vreau si eu dresuri, asa ca prima iesire va fi in Mall, la Z!
Ruxandra_sb, stii ca nici eu nu alaptez. Pana la 2 saptamani am avut acolo, 4-5 picaturi, pe urma am renuntat ca ne chinuiam unul pe altul. Dar vreau sa-ti zic ceva: acum 30 de ani, mama mea m-a facut cu multe tratamente...in urma carora cea mai mica urmare a fost ca nu a avut nici macar lactatie dupa nastere. Asa ca am crescut (si ai vazut ce bine) cu laptele praf de pe vremea aia. Si Slava Domnului,desteapta sunt, modesta nici nu mai incape vorba...iar in spital n-am intrat niciodata pana anul trecut, cu arsurile! In contrast, sotul meu crescut cu lapte matern..;...toate bolile cunoscute si necunoscute se lipesc cu el, e cu imunitatea varza...deci nu tine numai de asta. E adevarat ca sunt obeza (cica alimentatia artificiala predispune la obezitate), dar asta in primul rand din cauza modului meu de alimentatie. Asa ca pupici multi pentru tine si bebelusul cooperant!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
mayaione spune:
Dolores...totul va fi bine, o sa vezi.
Raluca credeam ca numai a mea e umflatica pana am vazut-o pe a ta, manca-o-ar mama de grasuna.
Fetita mea se simte mult mai bine, atat ca a facut diaree de la tratamentul cu antibiotic. Aveti idee cum se face coprocultura? Recoltez caca de pe pampers? Si in cat timp trebuie sa ajung cu el la laborator?
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....am si eu pauza.........sora mea sta cu el si eu am fugit la voi......Mark incepe sa fie asa de cumintel...numai ca atunci cand este treaz trebuie sa vorbesti cu el...ca daca nu se plictiseste...!
Si are ceva cu TV....numai acolo se uita si daca ma pun in fata lui sau il sting sa vedeti ce se smiorcaie...!!!...si nu cred ca e bine ca acum la varsta lui sa se uite la Tv..
Asiza.........ma bucur ca ai revenit...
Dianocica...am vazut si eu pozele cu super bebeii...va trebuie si o bebelusa la atatia flacai......
Lorym...cum sa te uitam...am vazut pozele de la botez...extraordinare...si cate nu fac parintii pentru copii...nu?...bestiale tricourile....si tortul si locatia si totul...ma bucur ca a iesit ok si sa fie intr-un ceas bun crestinarea Rianei.......si te mai asteptam la noi....
Wow Bambo ...sa nu-mi spui ca o ia Antonia la goana???....ce generatie...pana la un an o sa stie bebeii astia sa si scrie.......
Azi avem si noi vaccinul....pe ala de stat...si mi-a zis doctorita sa-i dau inainte de a pleca de acasa un supozitor de paracetamol...sper sa fie totul ok....
Dolores....ce se intampla...lamureste-ne....ce are David...de fiecare data cand e ceva numai la voi ma gandesc...sper sa fie bine pana la urma.....!si unde e curajoasa Dolores????ai uitat cat curaj imi dadeai mie cand eram insarcinata..de ce nu ramai alaturi de noi????..
Roxanica...
Dandusica..mamica activa de pe forum...
[red]Raluca...bine ai revenit......am vazut si pozele...ce grasunica e Adinuta....doamne ce frumusica e...si ce rochita are...
Gata mi-a expirat timpul...ma duc sa-i dau sa manance si plecam la vaccin......pupiciiiiiiiiii....
alexandra de Mark Andrei [red] 23.11.2006
poze cu Mark
poze
melinda25 spune:
Dragi mamici,
revin si eu din umbra, daca ma mai primiti. Din pacate nu prea reusesc sa va scriu, insa va citesc des, si trebuie sa va marturisesc ca am invatat FOARTE MULTE de la voi. Si, fara sa va cunosc personal, am incredere in ce citesc aici, caci toate suntem mamici si vrem doar binele puiutilor nostri. Mi s-a intamplat chiar sa ma contrazic cu alte persoane, unele chiar asistente, care nu erau de aceeasi parere cu ce am invatat eu de la voi.De ex, mi s-a spus sa-i dau copilului cate o lingurita de suc de morcovi, mere portocale, incepand din.....saptamana a 6-a!!!!! Si asta mi-a spus o asistenta de la pediatrie! Cum sa-i dau asa ceva asa curand??????? Dominik al meu papa numai tzitzi, si in afara de laptic si Vigantol, nu a mai gustat nimic, nici macar o picatura de anti colici...(norocul nostru)
Scuze ca m-am lungit asa, dar eram chiar revoltata.
Despre noi: avem 8 saptamani, 5,300 kg, azi am primit vaccinul, Pentaxim+Engerix, deocamdata totul e bine, sper sa nu faca febra.
Imi pare rau sa citesc ca sunbt si copii bolnaviori, dar curaj fetelor, si va ajuta DD sa treceti cu bine peste toate.
Ma uit si la poze, toti copiii sunt minunati, adevare comori.
Si noi iesim zilnic la plimbare, si mi-as dori sa ne intalnim intr-o zi, clujencele. Ce ziceti?
As avea si o intrebare: ce trebuie sa contina cererea ce se depune la firma pentru intrarea in CIC? In 28 imi expira concediul postnatal, si ar trebui sa-l depun.
Va pup pe toate si toti, voi pune si poze mai recente.
Sanatate muuuuuuulta!
Melinda & Dominik (30.11.2006)
asiza spune:
Raluca si Adinutza, bine ati revenit, frumoase, vesele si sanatoase!!! ...chiar ieri ma gandeam la voi!!!! Cat e de draguta Adina...si ce grasunica e....bravo...alaptezi exclusiv?...sanatate multa si te asteptam des pe la noi......sa nu uit...eu te felicit si te invidiez ca ai reusit in batalia cu kilogramele...
Cine are azi vaccinurile???? Alex si Simo..., gagici, tzinem pumnii stransi sa fie bine, fara reactii...by the way...Simo, l-am vazut pe bb David...e super dulce si a crescut maaaareeeeee....va pupam pe amandoi!!!!
Am mai pus trei poze cu bb Denis...Poftiti la vizionare...Denis
Yagmur, distractie placuta...asteptam poze si vesti despre cum ai petrecut cu expatele tale...
Dandusa, pup mama frumoasa, optimista si ambitioasa......sa treaca repede, repede durerea aia de ficat, ai inteles????
Dolores, asa mama, think pink...David e puternic, trece el peste o banala rinofaringita......Pup mama si copilu'...daca mai cazi in butoi, iti fac o invitatie la Cluj...stati cu noi vreo cateva zile si garantat va trece supararea...si mai scapi si de socrii ...
Ruxandra, ce sa-ti spun despre lactatie...sigur sfatul general e NU renunta...dar tu stii mai bine...aveti grija de voi...
Mamici din Herestrau...tare frumosi sunt toti trei piticii acolo, in pozici!!!
Ziggy, sanatate multa puiutului tau...asteptam vesti!
Dianocica, multumim de raspuns...
Somleac, de ce ti-a marit doza de Vigantol? Nu era inchisa fontanela din spate? Ca nici la al meu nu e inchisa inca si am inteles ca asta ar trebui sa se inchida relativ repede dupa nastere...Felicit grasuniciul tau!!!
Eu ii dau 2 picaturi de Vigantol zilnic, insa nu stiu daca se asimileaza la fix, caci cateodata mai saliveaza, regurgiteaza...si mi-e teama sa nu se piarda picaturile...
Am scris un cearsaf...imi fac de cap, ca puiul meu doarme dus dupa ce a facut un kaki de era murdar si-n cap...si mami l-a balacit in lighenus...revin...ca mai am doua vorbe de zis...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Asiza, Dianocica, bravo voua ca alaptati atat de fructuos incat bebeii vostri au luat atat de bine in greutate! Va admir, sa stiti! Mai ales ca eu am un pitic cu alaptatul...Dar tin sa va anunt ca nu ne mai complexati,chiar daca suntem mai mititei, in curand ne putem lua la tranta cu Dmic cel Mare, ori cu Denis Clujeanul si chiar cu Tavi al lui Desiree! Mai crestem putin si il provocam pe Matia de Somleac
...zau ca esti grozava! auzi "Denis Clujeanul"..."luat la tranta"......va trimitem muuuultiiii pupici de la Cluj!!!!!
Varsta Denis
dolores spune:
mayaione te pup..m=-a impresionat mesajul tau de pe pm..
ziggy multa sanatate bebelusului..of cate griji ...zi-mi te rog cate zile ti-a zis sa-i dai ambroxol?
raluca_u, bine ai revenit.ce greutate are bufleiul?ii dai san?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Yagmur spune:
Salutare, trebuie sa gasesc o cale sa rezum tot ce vreau sa scriu...Luchita e din ce in ce mai activ....
Deci,
Ruxandra nu fii trista din cauza alaptatului. Daca ai stii prin ce am trecut eu in spital si dupa. Deci, Luca a refuzat sanul meu din prima zi. Am incercat toate metodele, inclusiv sa-l pun pe masa si sa alaptez de pe scaun. M-am muls si asa i-am dat colostru si apoi laptic. Dupa care am cazut bolnava cu febra si laptele s-a cam dus. Am incercat si acasa sa-l conving sa bea de la san.. nici o sansa... M-am tot muls, dar aveam lapte cat sa pui in cafea...
Si uite asa am ajuns la 100% lapte praf.
Eu iau si supliment de tiroida si nu era indicat sa alaptez prea mult.. sa nu-l fac hiper tiroidian, dar chiar mi-am dorit sa fi reusit.
Si eu am crescut cu lapte praf si pana la 18 ani nu am avut probleme de sanatate. Nu racesc usor, nu am facut gripa din 1995.
Si apropo de job.... caut dadaca si nu gasesc (12 ore/zi). Si incerc sa-l conving pe americanu' cel mare sa faca cresa la locul de munca....hehehhhee...
Raluca, bine ai revenit....
Simo si Melinda - abia astept sa ne cunoastem la o plimbare prin Cluj
Dandusa - Luchita a fost cu mine la americance. Ce chestii dragutze fac ele acolo; albume facute de mana.. decupezi poze, au fel de fel de cartonase colorate si litere si alte ustensile (toate aduse din America).... joia viitoare fac si poze sa vedeti si voi si sa facem la bb-ii nostri.
Aelita - ce frumos sta printesa la baitza... O tzucam dulce...(mai ales Luca)
Alexandra, Dianocica, Asiza pupici
Fug si eu sa pap cat doarme Luca (cat am scris eu aci, a adormit URA!)... si parca vad ca atunci cand revin, iarasi ati umplut 5 pagini (dar azi chiar am scris si eu mult)..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
asiza spune:
Melinda, ce bucurie ca ai revenit......bine ai facut ca ai contrazis magaritzele (scuzati) de asistente...cine naiba le-a dat voie alora sa-si practice meseria in conditiile in care habar n-au cum s-o faca????? ...Eu si Denis va pupam pe amandoi...si ne vom intalni sigur...dar sa se mai "aranjeze" vremea asta putin...
Varsta Denis
lizzy spune:
Am fost la chirurg azi. Nu are hernie inghinala, dar are hidrocel testicular drept.
Despre asta stiti ceva cumva? Au zis ca sunt sanse sa se resoarba pana la 1 an, sper din suflet sa fie asa sau ajungem la interventie chirurgicala.
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag