Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanica2006 spune:
Buna, mamici si pitici!!
Fetelor, tot nu m-ati lamurit: cum ii dati lui bebe vigantolul, direct picurati in gurita sau intr-o lingurita cu lapte? ca am impresia ca nu ajung intotdeauna la bebe cele doua picaturi, se mai pierd pe drum...
Dolores, bine ca nu e ceva mai grav, hai ca rosu in gat o sa faca toti bebeii de pe forum , Jur! Iar anemici sunt toti mititeii, chiar ieri mi-a zis pediatra ca la 4-5 luni dupa ce facem niste analize precis va trebui sa ne prescrie fier, ca toti bebelusii sunt anemici! Despre streptococ nu stiu ce sa-ti spun, dar stiu un lucru cu sigurantza: David e un copilas grasunel rau, puternic si sa vezi ce repede se va face bine. La multi ani, sotului tau Cristi!!! Hai ca te las sa te pregatesti pentru deseara
Alexandra, Simo, bafta cu vaccinul!!
Raluca, bine ati revenit! Pupici la Adinutza cea sanatoasa, frumoasa, grasutza!Bine ca v-a dat Doamne Doamne putere sa treceti peste incercarea asta cu bine.Multa sanatate! Noi ne-am inscrie pe lista de pretendenti ca Adinutza e frumusica tare, dar suntem mititei, avem doar 4,970 kg si unde pui ca suntem si mai scunzi decat Adinutza, avem 60 cm. Dar de ce nu? O sa fim un cuplu modern, iar cand ne-a fi mai greu ne ia Adinutza in brate si ne ajuta sa trecem peste obstacole, nu?
Dandusica, sa stii ca de dragul tau as veni la o plimbarica prin Constanta, dar noi suntem tocmai din celalalt capat de lume: din Satu Mare, si fac cam 13 ore pana la tine. Te iubesc io tare, tare, da' parca nu de-ajuns sa iau trenul deseara. Sa te insanatosesti rapid!
Ruxandra, adevarul e ca te inteleg perfect cu alaptatul. Acum David ma face sa ma simt fioros la fiecare masa: ii dau intai tziti, dar mai mult de dragul meu, ca laptic, puuuutin, si el sarmanul se uita asa cu ochii mari, cautand cu gurita flamanda, pana ii dau biberonul. Parca ma intreaba mirat de ce nu-i dau tzitzi, cum ma lasa inima de mama sa nu-i dau??? Mi se rupe sufletul, asa infometat e acum de tzitzi. dar eu, cutra cum sunt, il acuz si pe el, ca o luna n-a supt deloc, parca ii dadeam matraguna cand il puneam la san. Lasa, mamica draga, doar ai trecut prin faza asta crancena cu pseudo-alaptatul si cu Matei, din cate am inteles, si uite ce frumos, destept si sanatos e! Imi pare rau ca plangi, stiu ca tu esti cu picioarele pe pamant, nu plangi asa aiurea si acum imi dau seama ca suferi si ca ti se sfasie sufletul. Mai lasa-l sa suga putintel, doi picurei acolo, va simtiti bine amandoi. Sau vrei sa iei ceva pastile, chiar asa oare cum se procedeaza? La Matei cum ai facut?
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
Dia1609 spune:
alexandra, vezi ca nu e voie sa se uite bb la tv pana dupa 1 an... e prea mare stimulul pt creierasul lor si e nociv
Asiza, ce mare e Denis... imediat nu mai incape in scaunul de masina
Raluca, Adinutza e mare-mare... o alaptezi? cred si eu ca nu mai incape in hainutze decat de 6 luni ... merci de pontul cu dresurile... eu eram cu intrebarea, din pacate in tm nu e Z
dolores o sa fie bine... rinofaringita inseamna ca are rosu in gat si mucisor, asa pe scurt [D]... nimica grav... trece, o sa vezi ... cat despre streptococ, noi avem unul la ochisor din spital care ne-a dat o conjunctivita pe care o tot tratam de 2 luni si nu ne lasa in pace ... si ne-a zis oftalmoloaga ca s-ar putea sa mai punem picaturi inca 2 luni pana trece... asa ca sa nu ne panicam, stiu ca e greu sa-ti vezi bebele bolnavior, dar tb sa ai incredere ca se va face bine
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
ruxandra, nu fii amarata ca nu mai ai lapte... tot e bine ca ai avut pana acuma, ca a primit colostrul, ca s-a imunizat, etc... eu una ma gandesc ca si daca raman fara lapte acuma, ma bucur totusi ca i-am dat 2 luni ... mai bine dacat nimic, nu? ca se putea si nimic :(
bebeii cresc bine si cu lapte praf... maica-mea nu a avut strop de lapte sa-mi dea si uite ce mare, frumoasa si desteapta m-am facut
si ca sa nu uit, azi vroiam sa te parafrazez si sa scriu la semnatura: am 8 saptamani si-s turbata ... ce-o fi dom'le cu varsta asta?
noi n-am dormit nimik azi noapte... cate 5 minute de somn dupa care se trezea (vorba vine) in plansete, maraieli... si n-a durut-o burtica, nimic... in plus, a mancat, nu a refuzat mancarea.. nici macar un motiv evident... am crezut ca o iau razna, noroc ca la 8 dim. dupa ce a mancat, s-a culcat pana la 11 si eu cu ea ... acuma-s zombi, ca noi nu suntem obisnuiti cu nopti nedormite ... si ce ma roade cel mai tare: ce a avut copilul azi noapte???
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dandusa spune:
ASIZA,
am inteles...,sa stii ca mi-a si trecut!
ROXANICA,
dar la mare vii anul asta ,nu?Stam si noi cu burtile la soare...,facem o baie...
ALEX,SIMO,
bafta la vaccin
DIANARUS,
sper sa treaca repede sa nu te mai necajesti si bb sa nu sufere,poopam pe amindoi.
BAMBO,
ce gatesti tu bun?Sa stii ca miroase...
CHRIS,
ce mai faci?Hai mai intra sa ne mai povestesti despre voi...
FATIMA,CRISTINA,DONIA,
Eu mi-am facut datoria si v-am mai trimis un set de exercitii pe mailul comun...de data asta pentru burtica...Daca vreti sa stai cu burta la soare anul asta...,haideti la facut abdomene...Eu azi nu am chef...,dar vad ca nici voi nu va inghesuiti...,offf,lenea asta ...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Fetelor, tot nu m-ati lamurit: cum ii dati lui bebe vigantolul, direct picurati in gurita sau intr-o lingurita cu lapte?
poze David Mihai
Da ,si eu la fel,i-l dau direct in gurita.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
porumbita80 spune:
BUNA FETELOR
Hia sa ma laud si eu cu comoara mea
am fost la control si uite cat am crescut noi asa deci avem 70cm si 7.650kg si capul il tine foarte bine asa ii zambea doctoritei ca aia nu mai poat4e de dregul lui nea programat pe 17 februarie pentru vaccinul de 4 luni.
Apropoo pentru fetele are mati certat de portocala sa stii ca pediatra ea singura mea recomandat sa-i dau suculet mai ales acum iarna ca este foarte bine daca il accepta si este si laxativ si foarte bun pentru virusii de afara asa ca ma bucur ca instinctul meu matern nu ma inselat.Eu am incredere in pediatra noastra ca pina acum dupa cum vedeti mergem foarte bine fara bubite fara muculeti s.a asa ca va doresc la toate bebeii sanatosi
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Am fost la chirurg azi. Nu are hernie inghinala, dar are hidrocel testicular drept.
Despre asta stiti ceva cumva? Au zis ca sunt sanse sa se resoarba pana la 1 an, sper din suflet sa fie asa sau ajungem la interventie chirurgicala.
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Stai linistita...Denis al meu are hidrocel bilateral..se resoarbe singur pana la 1 an...eu am incredere ca asa va fi...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Buna, mamici si pitici!!
Fetelor, tot nu m-ati lamurit: cum ii dati lui bebe vigantolul, direct picurati in gurita sau intr-o lingurita cu lapte? ca am impresia ca nu ajung intotdeauna la bebe cele doua picaturi, se mai pierd pe drum...
poze David Mihai
Eu ii dau cu pipeta...desfac sticluta, iau cu pipeta si apoi ii picur in guritza...asa stiu sigur ca sunt exact 2 picaturi...pentru ca si hipervitaminizarea cu D3 e periculoasa...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
dianav spune:
buna fetelor!
Eu nu prea am timp sa scriu, dar uneori, precum ziua de astazi va citesc.
Dolores Draga mea, nu ne cunoastem mai deloc pentru ca eu sunt noua pe aici dar vreau sa iti spun ca te inteleg perfect si sa te incurajez. Iti doresc sa ai putere si optimism si sunt convinsa ca nu e nimic grav cu bebelusul tau. David al tau e un frumos!! Si eu ma panichez la orice si pe urma ma gandesc ca daca eram undeva la tara si nu aveam acces la atatea informatii, unele semne, simptome nici nu le-as fi bagat in seama si copilul ar fi crescut bine merci.
Raluca_u Am vazut pozele fetitei tale. Scumpa foooc si sa iti traiasca si sa fie sanatoasa. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc si asa babeste am zis ptiu sa nu o deochi!
Diana
deeaA spune:
Buna,mamici!
In primul rand,multumesc fetelor (cam tarziu dar al meu print a plans ieri toata ziua) YAGMUR,ALEX.25,ROXANA.DIANOCICA (sper ca n-am uitat pe nici una) pt urarile de la multi ani.Multi,multi
ANA IULIA de CATRINEL!
LORY felicitari pt.crestinarea bebelinei!
RALUCA U ce grasuna eeeeeee!Sa-ti traiasca!
DOLORES tocmai acum te dai batuta,tu care ai trecut cu brio peste toate?Curaj in continuare si nu uita ca acolo sus este un DD care are grija de noi toti (si tind eu sa cred ca are in grija lui in mod special pe aceste fiinte firave pe care noi ii aducem pe lume cu multa dragoste).
Am fost si noi ieri la dr.(apropo,PANAA pt orele de sunat alei dr FLORESCU, asa m-am programat si eu pt.consult),suntem bine sanatosi si avem 4.770 g(pt.o luna care o avem eu zic ca e ok)
Acu va las ca tipaaaaaa..
deeaAde DAVID IONUT