Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Raluca_u spune:
cine se mai plimba prin IOR ca si noi ne facem veacul in parc, noi stam la 3 minute de intrarea de la potcoava. daca mai merge cineva dati-ne de stire.
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Acum cand m-am intors si eu si am chef de vorba nu am cu cine. haideti fetelor care mai sunteti pe aici
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
ia uitativa voi ce fetita are mama
adina 7.01.2007
adinutza 8.01.2007
adinutza 21.01.2007
vedem ceva baietei interesati???
Raluca_u spune:
Dana merci de PM, am inteles. da eu am iarasi ambele telefoane active.
pupici
Raluca_u spune:
fetelor voi ce marime luati hainutele la bebei. noi am trecut la cele de 6 luni ca cele de 3 luni ne sunt tare mici. in ritmul asta oare unde ajungem?
dandusa spune:
DIANARUS,
multa sanatate lui bebe Marc,sa se fac bine,repede ,tinem pumnii sa treceti cu bine,ca sinteti tare curajosi...
RALUMAT,
rosesc....,multumesc...
RALUCA,
am trimis PM.Sint si eu pe aici,ca de obicei,dar Crinta mea,nu ma lasa si am o durere de ficat de nu o pot tine in brate...,dar la calculator...,pot staAsa ca mai ma duc la ea...,mai citesc pe aici...,vreau sa ies si afara...,un pic mai tirziu..
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Raluca_u spune:
hai ca ma duc la cumparaturi ca vad ca numai eu bantui pe aici.
pupici
Raluca_u spune:
aveti aici si invitatia pentru botezul Adinei pe care am trimis-o pe mail prietenilor. avem si o varianta in forma traditionala dar nu am fotografiat-o.
invitatie botez
acum chiar plec
simo29 spune:
Neata!!!
Sa ne tineti pumnii ca azi pe la ora doua facem vaccinul ; am cumparat Pentaxim si ii mai face doctora unul - fiecare in cate un piciorus.
Sper ca David sa reactioneze ca toti bebeii de aici si sa planga doar 3 secunde.
Revenim cu detalii!!!
Pupici
Simo si bebe David
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
ia uitativa voi ce fetita are mama
adina 7.01.2007
adinutza 8.01.2007
adinutza 21.01.2007
vedem ceva baietei interesati???
Super bufla ta,frumoasa foc .Ce pulpite are...mai ,mai...Te cred ca te doare spateleSa va traiasca,sa cresca mare.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta