Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
dolores spune:
nuu..am schimbat-o p-aia.nu mai stiu cum se numeau picatrurile..dar stiu
substanta care e nociva: LIDOCAINA...asa ca sa va uitati cu mare atentie la compozitie
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Neatza,
Dolores,lasa tu pe aia de la tv!Copiii mici au niste puteri nebanuite de a se reface.Fii optimista.Cine ti-a dat tratamentul?Tot pediatrul ala cu picaturile de la care ati ajuns in spital?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Raluca_u spune:
neata fetele mele dragi
oau de cand nu am mai scris...
cu exceptia unui mesaj scurt cand am iesit din spital nu am mai scris de pe 18 decembrie. cam mult nu?
si am vazut ca sunt atatea fete noi. cele mai vechi va rog sa nu aruncati cu rosii ca nu am mai dat nici un semn de viata de atat timp - am fost 2 saptamani lecati din tara si apoi cand ne-am intors ne-am trezit ca ne taiasera cablul de la net asa ca nu am avut conexiune. oricum ne-a fost tare dor de voi.
lui Miro care ne-a acuzat ca v-am vrajit si apoi v-am abandonat. uite ca m-am intors si de data asta cred ca nu mai scapati de mine. oricum Miro mi se pare mie sau ai devenit si tu mai invizibila. unde sunt mesajele tale kilometrice? mi-e dor de ele.
pupici si Crinutei si sa fie sanatoasa alaturi de tine Dandusa. am incercat de doua ori sa te sun si nu am reusit, ti-ai schimbat nr?
foarte frumoasa a fost printesita la botez.
Ruxandra multumim de grija si de telefoanele primite in momentele cele mai grele din spital. pupici lui Matei si lui Grigore de la Adinutza.
Dolores scumpa noastra hai capul sus si totul va fi bine stiu cat poate fi de greu ca si noi am avut de tras cu Adina mult dar uite ca acum e foarte bine si e asa vesela si cuminte.
si acum putin despre noi suntem bine sanatoase, multumim domnului.
Avem 2 luni si jumatate, 6.600 gr si 61 cm. exact la 2 luni am facut si noi vaccinul (pentaxim cu engerix B) si nu am avut nici o reactie. a tras un tipat scurt cred ca vreo 3 secunde si apoi gata. nu a facut febra nu a fost apatica, nimic. parca nici nu am vaccinat-o nici macar comprese reci nu i-am pus ca nu am mai stiu unde ca nu se cunostea nimic.
cu ochisorul este bine nu am mai operat-o. datorita manevrelor facute cand au incizat-o pentru ai drena puroiul s-a desfundat si canalul care a provocat toate problemele si nu a mai fost nevoie de interventia chirurgicala. suntem tare fericiti ca am scapat ca am tras destul in spital.
poate va aduceti aminte ca inainte de a ne interna eu ma plangeam ca nu dormea si ca era f activa, plangea ,mult si chiar a facut o saptamana tratament cu fenobarbital dar tot nu se reglase. nu este un copil hiperactiv dar era asa de agitata din cauza durerilor groaznice pe care le avea din cauza pungii de puroi. acum este parca alt copil doarme bine gangureste, rade si nu ami plange aproape deloc poate o data pe zi asa ca sa nu uitam cum este. in rest se mai maraie cand nu ii acordam atentie mai mult timp si se plictiseste de carusel si de figurinele de pe pereti.
sambata avem si botezul si facem petrecere mare. avem f mare noroc cu nasii adinei care s-au ocupat de absolut tot si biserica si restaurant pentru ca noi din spital nu prea puteam iar tati avea piciorul in gips asa ca si el era scos din discutie.
cam astea sunt noutatile noastre.
si sa nu uit
BUN VENIT FETELOR NOI IN GRUP
pupici la toate mamicile si la toti bebei.
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dandusa spune:
YAGMUR,
si cu Luchita ce faci?Unde te intilnesti cu americancele?Hai sa ii faceti poze ,poate-l vedem pe coperta vreunei reviste misto...
RUXANDRA,
offff,nu mai plinge,nu mai fi suparici...,ai dreptate sa te consumi...,dar intarcatul este solutia ideala ?Ai mai stimulat cu ceaiuri,ceva...si nu a mers...?Nu-ti mai face griji,tu esti o mamica puternica,simt asta in mesajele tale ...Daca prind "butoiul" ala,sa vezi ce-i fac...,il distrug...Te pooop tare sa-ti treaca si sa nu mai plingi,ca pling si eu...
DIANOCICA,
mi-am adus aminte...,super ideea cu stelute sau inimioare,pentru fetele constiincioase ,care fac gimnastica...Sint in pana de ideei,daca stii cum sa-l faci,hai sa-l bagam pe mailul comun.Ce zici?Bambo,are 10 plus de la mine...Eu azi nu pot face ,ca nu ma simt foarte bine...,sar peste ,dar recuperez eu...Dar tu?Te apuci cu noi?
DOLORES,
stiam eu ca n-ai sa poti sta prea mult fara noi...-ai facut sa zimbesc si mi-am dat seama ca ,chiar te-au ajutat mesajele noastre..,cind am citit mesjul tau ,in care o incurajai pe Ruxandra...Na',sa vezi si tu cum e...,sa incerci sa incurajezi o mamica suparata...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Raluca_u spune:
apropo am vazut ca intreba cineva, dar nu mai stiu cine de dresuri pentru bebei. dresuri mici si de calitate gasiti la magazinele Z. cele 15-16 sunt cele mai mici. noua deja nu ne mai vin am trecut la 17-18. eu o imbrac des pe Adina in rochite si avem i o multime de dresuri in dotare ca doar asa ii sta bine unei domnisoare.
fug sa o pun in leagan si revin.
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ziggy spune:
quote:
Originally posted by dolores
rezultat la exsudat nazal=stafilococ auriu...stau si ma intreb ce e de facut in afara de faptul ca nimeni nu are voie sa puna mana pe fatza lui,nu stiu de ce nu mi-a dat antibiotic.anemic este rezultatul in urma analizelor.mai scrie asa: frotiu sanguin: usoara anizocitoza si poikilocitoza erotrocitare (asta am vazut acasa)nu stiu ce inseamna exact.ce inseamna rinofaringita???tocmai am citit
multumesc tare mult celor care mi-ati trimis mesaje,atat PM cat si sms.va iubesc din tot sufletul,imi sunteti ca niste surori si credeti-ma caci vorbesc fff serios,am vb cu voi ce nu am vb cu surorile mele,mi-ati fost aproape si m-ati incurajat cum nimeni nu a facut-o...ce sa mai zic....azi e ziua de nastere a sotului meu, face frumoasa varsta de 30 de ani...am scris haotic dar am vrut sa cuprind totul intr-un mesaj cat mai scurt..va iubesc mult de tot ca v-ati facut prezente in viata mea...am plans cu gandul la voi caci stiam cat tineti la noi doi..va iubim
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Draga Dolores, si noi am fost ieri la doctor pentru ca tusea si avea nasul foarte infundat, numai cu ser fiziologic nu se desfunda. Si doctorita mi-a spus ca are rinofaringita acutasi mi-a dat urmatoarele medicamente:Ospamox 125 ml/5gr, 3,5 ml la 8 ore; Panadol sirop 120g/5ml, 2,5 mlx3/zi; Ambroxol solutie 5picx2/zi si pentru nas Marimer spray 3x1puf/zi in fiecare nara.
Trebuie sa merg vineri sa vada care mai este starea.
Ii urez puiului tau insanatosire grabnica.
Calin (5.12.2006)
Raluca_u spune:
gata
mare inventie si leaganul asta asa de mult ii place in el ca ar dormi si noaptea in el daca as lasa-o. norocul meu ca pe mine ma doare spatele foarte tare si mai mult de 15 minute nu rezist cu ea in brate.
apropo de kilograme. cine ma felicita si pe mine.
cand am ramas insarcinata aveam 66 de kg (cam mule e adevarat), am luat 13 kilograme in sarcina, dupa o saptamana de la nastere mai aveam 3 kg si jumatate iar acum am 64 de kilograme dar se vede foarte mult ca am slabit. dar la antaloni se vede foarte tare pentru ca acum sunt sanii mult mai mari. asa ca eu am fost la cumparaturi pentru ca mi-au ramas hainele mari.
oricum mai am destul de dat jos ca ma ingrasem vreo 20 de kilograme in 3 ani.
ar trebui sa fac ceva de mancare dar nu prea stiu ce. azi vin parintii mei si sora-mea cu cumnatu. de ne adunam si noi pentru botez.
si am frigiderul gol de tot, ce o sa le dau sa manance cand ajung nu stiu, dar gasesc eu o solutie.
pupici
dandusa spune:
RALUCUTA,
Bine ai revenit!!!,Ce ma bucur ca sinteti bine,sanatoase si bufloase...,pai Adinuta are cu 1 kg si 200g ,mai mult decit Crinuta ,bravo!!!Ce ma fac eu...,sa intru si eu in" butoi" acum?!?Glumesc...,a mea se pregateste de o prezentare de rochite ,care va avea loc la Paris si Milano
Mai,dar ce a mai trecut vremea...,de cind nu ne-ai mai scris...,cre ca ai o groaza sa ne povetesti,pe unde ati fost plecati?Sa ne pui poze mai noi cu printesa.Si Ionut...,ce a patit cu piciorul?Offf,bine ca au trecut toate si acum stam la birfe ,ca pe vremuri...Va poopam tare
Ralumat spune:
Eeeee, se vede ca nu prea merge scrisul cu o mana...vroiam sa zic mai devreme ca Dianocica E ca Dandusa.....slabe si frumoase, 2 pustoaice, vorba Ruxandrei.....
Azi se anunta o zi grea la noi. Daca nu-l scot afara, va fi cam agitat. Asta e.....dar are nasul infundat si nu risc sa-l duc afara sa respre pe gura.
Dolores, si pe mine m-au speriat initial stirile....apoi m-am gandit ca daca reactionez de la primul simptom, nu are cum sa nu se trateze copilul. Exact asta ai facut si tu, ca o mamica responsabila, iar David va fi bine. Despre stafilococ....tu nu ai nascut la Municipal? Am o prietena care a nascut pe 20 oct acolo, si baietelul ei tot cu infectia asta. Si ei n-au fost la Alexandrescu!
Ruxandra_sb, sa fie vreme buna si bani de benzina, si zau daca nu folosesc scurtatura aia saptamanal!Sau daca nu e bezina.....
Haideti ca e ma duc sa trebaluiesc putin, ca m-am facut tare lenesa.
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
Raluca_u spune:
Dandusica draga multi pupici tie si Crinutei de la noi si salutari lui Claudiu de la Ionut.
multumim de primire, am vazut noi ca ne-ai mai strigat tu pe aici. deci cu tel ti-ai schimbat nr?
noi am fost in Moldova la Ionut acasa. dua ce am iesit din spital simte-am nevoia sa schimbam aerul si cum Ionut era cu piciorul in gips si nu mergea la serviciu i un prieten s-a oferit sa ne duca cu masina am profitat.
Ionut si-a rupt un os la picior aproape de calcai, calcand stramb pe 1 ianuarie dimineata, la spital cand se grabea sa se duca sa ne cumpere noua ceva bun de papa. Asta e acum e bine.
pupici
dandusa spune:
ZIGGY,
sanatate multa puiului tau,sa treaca peste asta si sa se faca bine.Tinem pumnii si va poopam tare pe amindoi