Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dolores, ii urez multa sanatate lui David. Toate vin, dar si trec. Stiu ca iti este greu, dar trebuie sa fii puternica pentru cel mic. Si sa stii ca toate mamicile de pe forum iti sint alaturi si nimeni nu a vrut sa te supere.
Eu m-am nascut la 9 luni, dar aveam sub 2000 g, am stat la incubator, probleme cu inima etc.. si m-am transformat intr-un copil grasun (si asa am ramas, din pacate) si sanatos. David are nevoie de mamica lui, iar eu sint sigura ca vei trece cu brio peste toate.

Luly, expat - straini care ptr o bucata de vreme vin si muncesc in Romania. La mine in firma sint peste 200 de straini de diferite nationalitati. Putini dintre ei vin si cu sotiile. Care, nu au ce face in timpul zilei, si atunci se aduna si au diverse activitati: gatesc, merg la casele de copii, au ore de religie etc, etc... Ce sa-i faci, se plictisesc acasa. Pe mine, si acum si pe Luca, ne-au "adoptat". Azi mergem sa facem albume foto.....
Eu ma rog, sa nu se apuce de goblen sau tricotat... ca am pus-o..
Roxana, ieri Luca a fost atat de cuminte, incat am crezut ca am alt copil. Nici colici nu a avut.... Sa vedem cum va fi astazi....
Dandusa, si eu as vrea sa vin in Constanta si sa te cunosc. Esti atat de tonica, incat imi vine sa te mananc....hehehehhee..
Trebuie sa ma pregatesc ptr intalnirea cu americancele... revin sa va povestesc spre seara...
Asiza, Dianocica, Ruxandra
Pupici la mamici.... v-as pupa de toate una cate una, dar sintem prea multe...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna dimineata!
nu am reusit sa va citesc inca pt ca sunt cu bianca i brate,dar m-am gandit sa scriu si eu
la noi ninge asa de frumos cu fulgi mari dar cred ca nu se prinde pt ca a plouat
azi noapte a fost linistits dar nu stiu ce o apuca cand vine seara tre sa faca scandal pana se culca
sper sa vina putin gerul sa mai omoare din microbi ca e jale cu viroza sunt pline spitalele si la noi
v-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

rezultat la exsudat nazal=stafilococ auriu...stau si ma intreb ce e de facut in afara de faptul ca nimeni nu are voie sa puna mana pe fatza lui,nu stiu de ce nu mi-a dat antibiotic.anemic este rezultatul in urma analizelor.mai scrie asa: frotiu sanguin: usoara anizocitoza si poikilocitoza erotrocitare (asta am vazut acasa)nu stiu ce inseamna exact.ce inseamna rinofaringita???tocmai am citit

multumesc tare mult celor care mi-ati trimis mesaje,atat PM cat si sms.va iubesc din tot sufletul,imi sunteti ca niste surori si credeti-ma caci vorbesc fff serios,am vb cu voi ce nu am vb cu surorile mele,mi-ati fost aproape si m-ati incurajat cum nimeni nu a facut-o...ce sa mai zic....azi e ziua de nastere a sotului meu, face frumoasa varsta de 30 de ani...am scris haotic dar am vrut sa cuprind totul intr-un mesaj cat mai scurt..va iubesc mult de tot ca v-ati facut prezente in viata mea...am plans cu gandul la voi caci stiam cat tineti la noi doi..va iubim

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aseara a fost tare greu. Nu din cauza lui Grigore, ci din cauza mea. Ma hotarasem sa-l intarc; nu prea mai gasea laptic si mai mult il zapaceam. Si tot rarisem pusul la san. Aseara ar fi trebuit sa nu mai suga deloc... dar n-am putut! Plangeam cu el in brate. Si el plangea din cauza mea.

Sincer nu m-am omorat prea mult dupa alaptat. Cred c-am ramas putin marcata dupa esecul de la Matei si ceva mai mult traumatizata dupa casapeala de acum din spital unde asistentele se luptau pt fiecare ml. Dar nu credeam ca-mi va fi atat de greu sa renunt. Pur si simplu n-am putut.

Cel mai mult ma enerveaza ca este un copil atat de bun care si-a facut treaba cu atata constiinciozitate. Era cat o matza de mic si sugea. Era plin de icter si dormea toata ziua, dar de supt sugea. I-am dat si biberonul, dar nu a facut mofturi la supt. Nu a adormit niciodata la san, decat dupa ce sugea peste juma de ora. Ce mai, un luptator.

Numai eu nu mi-am facut treaba si n-am avut destul.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dia_bi

buna dimineata!
nu am reusit sa va citesc inca pt ca sunt cu bianca i brate,dar m-am gandit sa scriu si eu
la noi ninge asa de frumos cu fulgi mari dar cred ca nu se prinde pt ca a plouat
azi noapte a fost linistits dar nu stiu ce o apuca cand vine seara tre sa faca scandal pana se culca
sper sa vina putin gerul sa mai omoare din microbi ca e jale cu viroza sunt pline spitalele si la noi
v-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

ca sa vedeti cat sunt de dependenta de acest forum

m-am trezit, mi-am hranit fetitza, ne-am jucat si am adormit-o - tzusti la calc sa vad ce ati mai scris si sa vad ce mai face Dolores.

abia cand am citit mesajul de mai sus am intors si eu capul sa vad cum ninge.
Doamne dependenta asta.!

Fetelor - nu a mai nins in Timisoara - de cand am nascut-o eu pe Kara - in aceea noapte ningea afara - si a fost prima si singura ninsoare din Timi pe finalul lui 2006. Fulguletzul lu mama. Pupa mama pe ea.

Noi suntem ok - cat se poate - tot cu militaria - a inceput sa dea roade - azi a adormit in patutz - cu mine deasupra vorbindu-i in soapta.

Dolores cum ti-am spus si in sms - fii tare si ai grija si de tine. Micutzul David se va face bine. Noi iti suntem alaturi.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma enervez ca mi-am sters ditamai mesajul si acu tre s-o iau de la capat. Sa incerc sa-mi amintesc:

Ralumat, ma bucur c-ati ajuns repejor acasa. Si vezi nu uita scurtatura. Sper s-o mai folosesti si pan la vara. Asa-i??

Bambo, o parasc pe Dianocica ca se rasfatza. Arata super, ca o pustoaica. Cred ca studentii din agronomie isi dau coate si se-ntreaba "cine-i gagica cu bb-ul"!?

Felicitari fetelor care-au scapat de vaccin.

Yagmur, am uitat sa te intreb: cu cine-l vei lasa pe Luca cand te-ntorci la job?

Roxanica, mi-a placut cum ai povestit peripetiile de la vaccin. ..si nu te lasa indusa in eroare de niste poze. "ne-pirpirie" e putin spus. Hectarele sunt acolo.

Aelita, tare relaxata sta Sofia in apa.

Dolores, este o.k daca stafilococul e localizat in nas. Si Matei il are acolo de cel putin 2 ani si nu facem nimic! Nu stiu sa interpretez analizele. Rinofaringita stiu ca e ca o inflamatia e nasului si gatului. Scuze, n-am timp acum sa caut.
Vroiam sa-ti mai zic ce pui dolofan ai si ce frumos a crescut. Felicitari!

Donia, pe unde umbli?

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxandra nu ai voie sa te invinovatesti.cu ce esti tu de vina ca n-ai avut??sa-ti iasa asa ceva din cap...toate avem tendinta sa ne batem singure..eu la fel,din cauza mea are rosu in gat,poate daca eram mai atenta etc etc

si david e un copil asa buuun.fratele meu a crescut cu lapte praf de la o luna jumate.mami meu n-a mai avut laptic...ce sa faci...e bine totusi ca pana acum i-ai dat tzitzi...dar acele femei care nu au deloc?hai ruxi te rog sa nu plangi pt ca grigore se uita la tine si ce vede??ce simte??da?uite pup de la davidutz cu rosu in gat

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by carla2005

baie le putem face dupa vaccin ca am auzit o varianta ca nu trebuie sa-i fac baie trei zile!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mie mi-a zis sa nu-i fac baita in ziua cu vaccinul...si m-m conformat,i-am facut a doua zi seara,ca de obicei...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Minteeeee.......ea E!!!! Si oricum toate radiam de bucuria ca ne-am intalnit, asa ca eram mamici frumoase si mandre de puii lor....numai ca nu ne-a lasat ploaia sta afurisita in pace. Insa Bambo, promit ca data viitoare cand le scot din barlog (ca eu am fost capul rautatilor), facem si poze la mamici. Eventual ne asezam in spatele carucioarelor

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Neatza,
Dolores,lasa tu pe aia de la tv!Copiii mici au niste puteri nebanuite de a se reface.Fii optimista.Cine ti-a dat tratamentul?Tot pediatrul ala cu picaturile de la care ati ajuns in spital?

"minunea mea"

Mergi la inceput