Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by dolores

vesti proaste,davidutzul meu e bolnavior, si asa cum a zis ktrinel ca se moare pe capete aici la noi in romania......ma pot astepta la orice.nu stiu daca voi mai intra pe acest forum.v-am pupat si pe voi si pe bebelusi

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

DOLOREEEEESSSSSSSSS!!!??!! Mami, dupa atatea incercari la care ati fost supusi si peste care ATI TRECUT CU BRIO te lasi infranta asa usor? MULTA SANATATE, INCREDERE, CURAJ SI MUUULLLTTTT OPTIMISM!!! Faceti-va bine si IMPARTITI CU NOI EXPERIENTELE VOASTRE, fie ele placute sau neplacute..... trebuie sa ramanem unite SI LA BINE, SI LA RAU.

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Asta seara a fost pediatra pe la noi pt prima ei vizita. Medicul de familie a fost de 2 ori deja dar sunt mai linistita pt ca mi-am gasit o pediatra care imi vine acasa atunci cand am nevoie.

Am descoperit ieri ca Marc are testicolul drept mult mai umflat decat cel stang si intarit. Desi sunt la al 2-lea baiat si stiu sa ma uit... nu am observat pana acum . Ei bine, pediatra asta mi-a spus ca pare sa fie hernie inghinala, care apare in special la prematuri (Marc s-a nascut la 35s) si maine ne vede un chirurg

Povestea asta vine dupa ce la nici 2 saptamani de viata Marc a facut pneumonie. Atunci mi-am pierdut laptele. Din fericire am scapat de pneumonie dar uite ca a aparut problema inghinala...

Stiti ceva despre asta?

Despre vaccin: mi s-a recomandat Pentaxim (cca 120ron) sau Infanrix Hexa (cca 200ron). Ambele includ anti-polio injectabil. Vaccinul de stat este care are anti-polio pe gura (picaturi), situatie in care nu se pot da injectii timp de 6 saptamani dupa.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

"FETELOR DIN PARCUL HERASTRAU" ce flacai mandrii si frumosi aveti.......Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dolores

vesti proaste,davidutzul meu e bolnavior, si asa cum a zis ktrinel ca se moare pe capete aici la noi in romania......ma pot astepta la orice.nu stiu daca voi mai intra pe acest forum.v-am pupat si pe voi si pe bebelusi

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Draga Dolores, daca imi amintesc bine David al tau tusea si parea sa fie racit. Banuiesc ca mesajul tau vine in urma unui consult medical. Indiferent ce ar fi, chiar daca este o pneumonie urata, tot se va rezolva. Chiar daca va lua intravenos antibiotice, chiar daca stai in spital cu el, nu conteaza. Noi am facut-o cand avea doar 2 saptamani si mai este si prematur si ne-am refacut intr-o saptamana! Nu dispera! Astea sunt trecatoare! Sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem aceste comori, chiar daca mai si tremuram pt bebeii nostri!

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

O luna de zile dupa vaccin bbi nu tb intepati. Deci, mamici de fetite care nu ati apucat sa puneti cercei fiti atente cand ii puneti, sa fie peste 30 zile de la vaccin.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

baie le putem face dupa vaccin ca am auzit o varianta ca nu trebuie sa-i fac baie trei zile!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

panaa - nu, nu ne-a zis nimic. Doar sa-i pun comprese. Unde sa-i pun comprese, ca nu mai are nici urma de intzepatura?!

Carla, eu nu i-am facut baitza azi. Nu stiu daca maine sa-i fac?
Kestia aia cu injectziile 30 de zile o fi valabila doar pt. vaccinul de stat, sau si pt. Infanrix hexa?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

un scurt filmulet www.dropshots.com/day.php?userid=219089&cdate=20070124&ctime=165403" target="_blank">la baitza .

asistau trei barbati curiosi nevoie mare !!

tati ii face baie in fiecare seara din prima zi de viata.( adoua,ca in prima i-a facut nenea asistentul la spital )

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

iubitele,dragele mele prietene...ce sa va zic..in primul rand nu pot sta departe de voi..ori de cate ori trec prin momente bune sau mai putin bune,singurele sunteti voi,carora simt nevoia sa va spun tot..
cele care ma stiti de la inceput stiti foarte bine prin ce am trecut sa ajung astazi aici..si la fel de bine prin cate am trecut cu david...stiu ca exista un D-zeu,stiu si imi impun sa fiu tare pt puiul meu,insa la fel de bine stiti cum am conceput eu copilul asta.de aceea sunt disperata,obsedata,panicoasa.toate ne dorim copii sanatosi,dar vedeti ce viroze sunt....ce zic astia la tv..mi-e groaza efectiv.nu sunt ca in povestea aia cu drobul de sare pt ca altfel nu l-as fi scos din casa de frica.mi-e ciuda,plange sufletul in mine ca s-a imbolnavit.prefer sa fiu eu,vreau sa am puterea de a lua totul asupra mea.uneori nici nu mai am putere sa ma rog.pe scurt,david are 2 luni si 3 zile,61cm, 5.550kg, are rosu in gat..speram sa nu coboare infectia, este fornait, pe deasupra are o usoara anemie (asta din cauza ca m-am luat dupa cretinii de medici care iti restrictioneaza alimentatia).m-am pus pe mancat orice,absolut orice si a inceput sa ia in greutata si nici colici nu are.are stafilococ auriu care cred ca l-a luat cand am fost internati in spital la Gr.Alexandrescu...ce sa va zic..e un fel de bronsiolita.mi-a zis sa-i dau sirop nurofen la 12 ore cate 2,5ml..sa-i pun ser fiziologic in nasuc,sa-i curat bine nasucul pt ca daca lasam mucisorii poate face otita din cauza ca mizeria se poate duce la urechi...continui in urm mesaj

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores, intru repede sa-ti raspund inainte sa citesc de dinainte.

Unde are David localizat stafilocul? In gat sau in nas, etc ?

Cum a horatat medicul ca este anemic? I-a facut hemograma sau doar ca e mai palid, buze mai putin rosii, etc.?

Sincer, nu cred ca are un fel de bronsiolita. Ce e aia "un fel"?
Crecd ca iti dadea atunci si antibiotic nu te lasa numai cu un anti-termic si un anti-inflamator cum e Nurofenul.

Aveti grija si curatat-i bine nasucul. Da, poate da in otita.
Daca nu se poate puteti merge si la G. Alexandrescu si-l aspira acolo la ambulator.

Multa sanatate lui David.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput