Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dolores, draga de tine...Imi pare rau ca David cel frumos e bolnavior, dar nu trebuie sa disperi, banuiesc ca e racit sau asa ceva. Asta se trateaza. Eu am avut pneumonie la 6 saptamani, am facut injectii de nu se mai gasea loc sa ma intepe in funduletul mititel si uite acum sunt aici cu voi, mamica.hai, te rog, fii puternica ! si mai scrie-ne cand sunteti mai bine. Multa sanatate!

poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Dolores - draga de tine, nu iti pierde increderea! Tu eshi o fata puternica si David e un bblush minunat si luptator ca mama lui asha ca ai incredere in voi! Cum au zis si fetele, vino si descarca-te aici. Te asteptam cu drag oricand ai chef sa ne dai vesti. Si poate ne spui si noua ce s-a intamplat si ne ajuti sa ne aparam cat mai bine puii...

pup tare si Ana il pupa pe David (primul baiat pe care il pupa ea...)

Mergi la inceput

Mai , fetelor, m-ati terminat cu vigantolul asta, nu cu termenul de valabilitate ci cu modul de administrare. Adevarul e ca si eu am impresia ca mai mult dau pe langa, si anume: am incercat sa-l picur direct in guritza, dar tot timpul parca ies mai mult de 2 pic, apoi intr-o linguritza cu lapte, la fel, parca ramane pe lingura, ramane asa unsuroasa. Voi cum procedati sa fiti sigure ca bebe ia intrega doza??????
Asiza, Dianocica, bravo voua ca alaptati atat de fructuos incat bebeii vostri au luat atat de bine in greutate! Va admir, sa stiti! Mai ales ca eu am un pitic cu alaptatul...Dar tin sa va anunt ca nu ne mai complexati,chiar daca suntem mai mititei, in curand ne putem lua la tranta cu Dmic cel Mare, ori cu Denis Clujeanul si chiar cu Tavi al lui Desiree! Mai crestem putin si il provocam pe Matia de Somleac
Ralumat, imi pare rau ca David al tau are colici si te supara cu plansete, dar ai rabdare, tine-l in brate, roaga-l pe sotzior sa te ajute cand te parasesc puterile, trece si perioada asta..
Mormelvio, paraca si voi ati avut un episod din asta, cu plansete, e mai bine Alinutz??
Lorym, foarte frumoasa printesa ta, ce palariuta, draga.. suntem domnisoare nu gluma! si originala petrecere cu tricourile imprimate. Ai scris ca tu te-ai ocupat de organizare, felicitari pentru idee!
Dandusa, ai asa un tonus bun, faci gimnastica, iubesti, pe Crinutza, pe tati, pe noi, imi place tare de tine!
KOKORINOOOOOOO, sunt activa tare, fata draga, ca tu m-ai scos din butoiul depresiv si m-ai bagat in ala cu veselie, de nu mai pot iesi!! Pup mama eroina, ii doresc multa putere, sa aiba grija de Pascal, zis Sandokan tigrul Malaeziei si de lady Sophia.
Yagmur, ce mai face Luchita, cumintel sau semi turbat??
Fatima, pe unde esti???

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Dolores curaj mami!
Uitate la noi operati cu 2 zile inainte sa facem o luna si ne-a ajutat Dzeu sa trecem peste hopul asta.Acum bebe e bine papa mult sa creasca mare.
Multa sanatate lui David si tie putere sa trece peste toate necazurile.

Multumim de raspunsuri la toate mamicile, eu am fost mai dusa si i-am dat bebelului zeama de lamaie .

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Dolores, nu stiu ce are puiutzul tau, dar indiferent ce are nu ai voie sa gindesti asa: e mic, are nevoie de tine, si nu-l ajuti astfel.
Pupici - si asteptam sa revii, poate putem sa-ti fim de folos cumva.

Am terminat cu vaccinul!!! Uraaaaaaaaaaa! Am facut Infanrix Hexa, o singura intzepatura la care bb a urlat scurt si nedumerita, ca n-a stiut ce a lovir-o, si dupa citeva secunde a continuat sa admire peretzii policlinicii. M-am inarmat cu comprese, etc - si cind am ajuns acasa am descoperit ca am pierdut urma, nu se mai vede unde a fost injectzia. I-am pus niste comprese la nimereala, si s-a culcat.

Asa ca...asta a fost. Nu reactii negative, nimic.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Miki, nu ai fost dusa, pur si simplu nu ai stiut. Eu cunosc o famile de medici care dadeau la greu bebelusei lamamie cand sughita, asa ca stai calma. Nici eu nu am stiut f.f.f multe, aflu de la voi, mai citesc, intreb dr, las' ca la al doilea copil vom fi experte! Ma bucur ca bebe e bine acum si e mancacios!
David al meu pana acum nu a avut, Doamne fereste, probleme de la vaccin, i-am dat 2 ml Eferalgan sirop, i-am luat temperatura: 37 cu 1, deci suntem in grafic. Doamne ajuta sa treaca si noaptea cu bine. putintel a fost mai agitat, dar el e asa cumintel incat nu m-a deranjat deloc, are si el dreptul la putintel scandal, nu? Si parca a mancat mai slab, dar si asta il caracterizeaza uneori.

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

elise , dr mea spune ca nu sunt reactii adverse . si noi urmam ........ dar peste 2 saptamani . astept sa imi spui ce reactii a facut bb al tau .
pupici
D

pupici Davidutului si mama Dolores

BeBelusca

Mergi la inceput

vad ca ti fufgit toate acum cand am eu chef de vorba, a doarme David al meu..tati lucreaza ceva, ufffffff, da singura mai sunt...
Dolores, ma gandeam, asa ca o sugestie, sa faci botezul mai repede. Am tot auzit ca daca un copilas e mai bolnavior e bine sa fie botezat pentru ca se face mai puternic, se insanatoseste mai repede. Poate ajuta, stiu si eu... Auzi cum ziceau si fetele, exista un Dumnezeu al bebelusilor!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanica,
de unde esti?Mi-ar fi placut sa fii Constanteanca ,te invitam la o plimbare...,miine...
Da,si mie imi place de mine...,sincer...,nu glumesc...,ma bucur ca am asa o stare de relaxare...,vis-a-vis de bebelina si ca nu intru in panica usor...Ce pacat ca nu pot transmite decit citorva mamici starea mea...,Dolores ,chiar avea nevoie de mai mult optimism...si sincer am incercat cit am putut,virtual...,sa-i transmit starea mea de bine si v-am rugat si pe voi ,pe toate sa o ajutam asa cum putem sa iasa din butoi...si voi chiar ati raspuns rugamintii mele si nu numai...,asta ati simtit...,frumos si de admirat ca sintem asa de unite si ca ne intelegem starile una alteia...M-am gindit la un moment dat,ca probabil numai noi am fi alaturi de ea si ca numai noi am putea-o intelege,de aceea m-am focalizat asupra ei si chiar ii urmaream mesajele...,crezind ca va iesi de acolo din butoi si ne va scrie cu un ton mai optimist.Din pacate ,nu toate sintem la fel si problemele acelea care sint,ne afecteaza in mod diferit...,pe fiecare in parte.Am sa ma rog la D-zeu ,sa o ajute sa iasa din acest butoi,in care probabil fiecare dintre noi...,am intrat macar o data...,pentru ca Davidutzul are nevoie de Dolores ,cea plina de viata si zimbitoare asa cum eu am admirat-o dintotdeauna in poze...Fii tare si ai sa vezi ca totul va trece...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by Elise

Dolores, nu stiu ce are puiutzul tau, dar indiferent ce are nu ai voie sa gindesti asa: e mic, are nevoie de tine, si nu-l ajuti astfel.
Pupici - si asteptam sa revii, poate putem sa-ti fim de folos cumva.

Am terminat cu vaccinul!!! Uraaaaaaaaaaa! Am facut Infanrix Hexa, o singura intzepatura la care bb a urlat scurt si nedumerita, ca n-a stiut ce a lovir-o, si dupa citeva secunde a continuat sa admire peretzii policlinicii. M-am inarmat cu comprese, etc - si cind am ajuns acasa am descoperit ca am pierdut urma, nu se mai vede unde a fost injectzia. I-am pus niste comprese la nimereala, si s-a culcat.

Asa ca...asta a fost. Nu reactii negative, nimic.

Elise & BBLisa

FELICITARI!!!! Nu "puneti" ceva preventiv? V-a zis ca 30 de zile fara injectabile? acolo unde s-a facut vaccinul.....oriunde....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput