Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

joy acum cateva luni cand am avut aceiasi pb ca si tine... am cautat si eu raspunsuri aici pe forum .... am primit destule. dar multe dintre ele imi faceu pe zi ce trece decizia si mai grea. Bine in cazul meu era o sarcina cu pb si problema s-a rezolvat in cu totul alt mod. Am stat si am cugetat mult... si am ajuns la concluzia ca multe dintre fete de fapt incercau sa se convinga pe ele , ca in astfel de situatie e mai bine sa faci intr-un anume fel. Tu esti o fata inteligenta si daca vei cauta atent vei gasi in interiorul tau raspunsul la toate framantarile tale si impreuna cu sotul tau ve-ti lua cea mai buna decizie. Comunicarea e cheia. Incearca sa te imaginezi un pic in viitor, cam cand se va naste bb2, si vezi daca credeti ca puteti sa o luati de la capat. Numai asa vei lua decizia corecta.
si citeste cu atentie si celelalte mesaje. si sa stii ca nu e nici o rusine sa recunosti ca poate nu e momentul. Oricum stiunca ai o inima mare si veti lua cea mai buna becizie. Pana una alta ai mare grija de tine si de bblusi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Leea, si Elise se trezeste plangand cateodata. Si da, mi s-a intamplat sa o potolesc cu greu. Ii distrag atentia, fie cu o melodie la telefon, fie cu tv.
Noki, noi ne-am obisnuit pana la urma cu ospamoxul. La inceput i-l dadeam amestecat cu suc de portocala (mie mi se parea gretzos de dulce) dar nu stiu daca am procedat bine ca ma gandesc eu ca l-am mai diluat. Apoi avea momente cand lua de buna voie, cand vedea seringa deschidea gura si tragea din seringa, alteori nu vroia si-i bagam fortat putin cate putin ca mi s-a intamplat sa vomite. Copilul tinut pe o parte si picurat intre gingie si obraz.
dienutzagravidutza, de cate ori adaugi fotografii noi la un album care este public, trebuie sa-l faci public din nou. Albumul este public, dar fotografiile adaugate sunt private. Tu le vezi probabil pentru ca esti logat-a la contul cu fotografii.
Noki, la intrebarea ta despre filmulet raspund mai tarziu ca am de scris mult si acum nu am inspiratie. Trebuie sa verific si eu ca nu stiu pe de rost.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Trebuie sa scriu ca sa ma descarc
Eu cred ca intr-o zi o sa mor de suparare. De cate ori Elise iese din camera trebuie sa alerg sa ajung inaintea ei in bucatarie... Mai, parca soacra-mea-i batuta-n cap. De cel putin 2 ori am gasit-o pe Elise cu un cutit in mana. O data cutitul era pus pe un castron, Elise tragea de castron si cat pe ce sa-i vina cutitul peste fata. Daca nu i-am zis de o mie de ori sa nu mai lase obiecte la indemana. La dracu'... Daca tot pune cutitul pe masa, de ce nu-l pune 10 cm mai la deal sa nu-l ajunga ea? Acum ca Elise s-a invatat sa-si deschida singura usile... ma ia groaza. Nu mai exista niciun loc sigur in casa asta, decat camera noastra. Eu m-am saturat sa tot strang dupa ei (ca am si o cumnatica la fel de "receptiva"). Cand face soacra mancare, Cristina hop si ea sa stranga resturile de gunoi scapate pe jos. Intr-o zi am inmarmurit cand i-am scos din gura fetei o coaja de la un fistic. Nu mai zic de chiuveta plina cu vase de nu pot sa spal nimica de plina ce e. Dar de cateva zile m-am nesimtit si eu. Nu mai spal nici macar o lingurita care nu a fost murdarita de mine. Chit ca ma chinui sa-mi spal ale mele, nik nu mai fac. Dar nu ma fac eu mare si ma mut la casa mea? Sa nu-i prind picior afurisit la mine-n casa...
Sa nu ma intelegeti gresit. Soacra mea o iubeste enorm pe Elise, ar face orice pt. ea, pt. noi. Nu o sa pot sa-i multumesc indeajuns pt. ce a facut pt. mine (cand am fost internata, Elise avea o saptamana, venea seara si dormea cu mine, fata plangea in perioada aia 90% noaptea; ea o plimba, ea o tinea sa ragaie, ea-i facea biberonul iar dimineata la 6 mergea acasa, se spala, imbraca si mergea la servici). Dar efectiv ma apuca pandaliile cand vad cat e de dezordonata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

cristina, mersi pentru pont; ia mai incercati careva odata, se vede lucu in putza goala la baitza sau nu ?? ca l-am facut public din nou...

mai ela si noki, ce sa va spun eu am visat azi noapte ca am umblat o gramada, asa ca nici nu ma mai intreb ce cautam prin visele voastre, ca daca am travesat canalul panama agatata de camera de roata umflata, va inchipuiti ca totul e posibil; aoleu, bine ca n-am visat ca il trec cu vre-un covor fermecat, ca atunci chiar nu era lucru curat ...
ma duc acum sa-l iau pe dan la intrebari, ca eu am fost cam umblareatza, dar el ce naiba cauta la noki in vis ????!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

pisi, cred ca din cauza sucului ala pe care mi l-ai dat are luca o pofta de mancare ceva de speriat; uite ce a mancat in seara asta : masa normala din 1 banana + 1 iaurt cu fructe + cereale, un castronas ras; si pe urma a inceput tambalaul : in loc de apa i-am dat suculet, in loc de juma de canita, normal, a baut 1 intreaga; cimpoi il facusem; pun cana pe blatul de la bucatarie, imi arata "cish...", adica ceva crocant (biscuit, salatini, covrigei, ceva); ii dau 1 biscuite lunguiet cu susan, crocant; il baga urgent in gura si imi arata ca mai vrea 1; mai dau si-al doilea...
peste 10 minute vine dan din bucatarie si aduce in sufragerie farfuriile cu pui prajit si cartofi prajiti; dadea luca o tura, venea si lua un cartof ... de cand m-am dezmeticit eu ca baga la greu si am inceput sa numar, a mai halit 12; deci macar vreo 16-17 a mancat; cand am terminat noi de mancat se intindea dupa paine pe canapea, ca o pusesem intre noi. pui n-a vrut.
pana spal eu vasele l-a prostit si pe tat-su si i-a mai dat vreo 2-3 biscuiti, asa ca mi-e teama sa nu-i crape burtica.
adineauri m-a trimis dan sa-i mai fac un suc, ca i-a aratat cu manuta spre apa, i-a dat, dar n-a vrut ... a baut in schimb toata canita de suc.
e un sirop natural de fructe de padure, intr-o "sticla" din metal, gen doza, cu capac, scrie pe el "sirop de grenadine", cumparat din carrefour mi se pare; mi l-a dat pisi, fiindca cand l-a descoperit lucu la ea, a baut 2 pahare d-alea mari facute cu el ... :))

Mergi la inceput

dienutza, acum se vad fotografiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai de cand cu treaba asta cu 4 mese pe zi..papa Miruna de nu mai stiu ce sa-i dau..acum tocmai a balotat 300 gr piure de mere cu piersici, plus 4 masuri de cereale...la sfarsit cine striga "papa - papa"??? Asa ca i-am mai desfacut un Danonino mic, din ala de capsuni si l-a ras si pe ala. Sper sa nu se deranjeze la burta..atatea combinatii a bagat in ea...

Negara te inteleg perfect, ca si cu mama am aceleasi probleme.

Miruna a prins gustul de joaca la CD-rom si-l tot deschide si inchide..ma omoara cu zile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Noki, incerc sa-ti scriu mail cu explicatii. Faza aia cu combinatul pozelor cu filmele am copiat-o si eu de la Simona, ca zau ca nu observasem ca scrie Upload photos and video...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...maine ma duc la vaccin si ca un facut...azi stefan a stranutat mai mult ca de obicei si i-a curs si un pic nasucul...offf poate nu o fi nik si o fi de la masele/canini. Ii mai iese si a doua masea de jos si cei 2 canini de sus de care v-am spus deja. Au spart deja...asteptam sa creasca!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

[quoteCopilul tinut pe o parte si picurat intre gingie si obraz.
[/quote]

Noki, si la mine a functionat foarte bine acest procedeu,dar incearca sa-i picuri ceva mai in spate si asa o fortezi sa inghita!
Wow , mi-ai amintit de suc de morcovi, nici eu nu i-am mai dat de anul trecut din vara!,dar nu-mi cumpar storcator ci continuu cu metoda clasica :razuit si stors in compresa!

Anda, cred ca te-au apucat crizele cind ai citit cat a putut sa manance Lucutza lu'Dienutza!?
Stai linistita ca o sa-i revina pofta de mincare!Si Simon a salbit cind a fost bolnav , abia acum a inceput sa pape si el mai bine!nu maninca cantitati industriale dar sunt multumita ca maninca orice si nu face nazuri!
Ce mi-l inchipuiam pe Nikita alergand prin casa!

Intrebare de om (sa nu-mi dati ignor):Din momentul in care au facut primii pasi,cit timp a durat pina au renuntat complet la mersul in 4 labe?
Zic asta ptr ca Simon nu pleaca din proprie initiativa ,trebuie sa-l asez eu si sa stau cu miinile intinse sa inainteze spre mine!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput