Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Joy, conteaza f mult cum iti cresti copilul. ......... daca le oferi f multa dragoste si intr-adevar nu ai de unde sa le oferi material mai mult si le explici ca nu se poate, sigur nu vor fi traumatizati, vor sti sa pretuiasca mai bine banii si sa munceasca cu drag pt ei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Uite asa am fost crescute noi! PARINTII stiu sa-si faca copiii fericit, nu banii!

Lavi, robotul meu de bucatarie are un cutit special care toaca si carnea. Sigur al tau nu are asa ceva?

Joy, urmatoarea vizita la medic o vei face probabil peste vreo doua luni, ori macar o luna... Timp suficient ca sa va limpeziti mintea si sufletele.

Pisi, , i-ai dat un mesaj Dordiei, care indirect m-a incurajat pe mine!!! Multumesc!!! Cam asa ma gandesc si eu...

Despre sculatul din somn tipand: Bogdan face la fel in perioada asta, sigur e de la dinti. Masele, in cazul nostru. Asta noapte cel putin a plans de vreo 10 ori, dar el dormea in continuare saracul. Probabil ca se trezea putin, il durea, scancea, se culca pe partea cealalta... Trece si asta.

Am uitat sa va spun ca sambata am avut pomenirea de un an pentru mama. A mancat Bogdan cate doua portii zilnic din ce am pus la masa atunci, sunt curioasa ce fac de maine incolo, daca ii mai place ceva. Sa ma duc iar la biserica sa le slujeasca, sa-i pice bine la stomac?

Leea, eu cred ca Tudor nu doarme suficient si de asta plange. Sau poate e obisnuit sa te simta langa el cand se trezeste?

Anda, Bogdan a luat in greutate in doua luni 200 gr. Nici eu nu cred ca ne inscriem in ce spun cartile ca ar fi normal, dar nu-mi fac probleme. Nu-ti face nici tu, lasa copilul sa evolueze in legea lui. Bine ca s-a inzdravenit, cum ar zice mamaia mea, D-zeu s-o ierte!

Oops, ce mesaje imense am scris. Ma retrag!

Gandacel 26+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E ceva ciudat...in albumul mare zice ca sunt 60 si ceva de poze, dar cand deschid albumul la mine se vad doar 32! Pana la cele cu tedy!

Gata, s-a trezit bufnitza scumpa! plec tai-tai la mama si io la biblioteca!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

sunt intre ras shi plans...
de vreo 3 zile razvanosul vrea neaparat sa manance si el cu lingurita - adica singur.
booon, deci: se ia un caston, se umple cu mancare, eu iau o lingurita, el ia o lingurita. Incepe baletul, eu alimentez, el freaca cu lingurita prin castron. Culmea este ca azi a reusit sa ia si sa duca la gura de cateva ori oarece ciorba .
n-are rost sa descriu mizeria care se produce...
acum vine marea intrebare: cum il fac sa tina lingurita mai bine? ca o ia fix de capatul cozii, si nu are stabilitate, si daca pun mana pe lingurita lui incercand sa-i arat zbiara si mai ma trezesc si cu niste ciorba pe ochelari...
sa nu-l las si sa nu-l incurajez nici nu se pune problema, mi-e prea frica sa nu renunte si sa ajung sa-i dau in gura pana se insoara!!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ADDYA aseara am fost la nasa si a lmeu plod a gasit de la nasu al mic o lingurita si o canuta. ce crezi ca a facut????
baga lingurita in cana, apoi in gura si facea aaaaaaa de placere. nu era nimic in cana aia, dar am ramas trasnita sa vad ce face el
io inca nu-i dau lingurita ca nu duce la gura, cum vede mancare in ea o scutura bine inafara scaunului de masa.
da tin sa-ti spun ca nepoate mea la 2.5 ani toooot asa tinea lingurasi jumate din continut era pe jos.

ANDA Nic a avut otita???

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

quote:
Originally posted by ioana_77

Joy, conteaza f mult cum iti cresti copilul. ......... daca le oferi f multa dragoste si intr-adevar nu ai de unde sa le oferi material mai mult si le explici ca nu se poate, sigur nu vor fi traumatizati, vor sti sa pretuiasca mai bine banii si sa munceasca cu drag pt ei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Uite asa am fost crescute noi! PARINTII stiu sa-si faca copiii fericit, nu banii!

da, dar acum sunt alte timpuri !!!! Sa nu uitam ca lumea a evoluat, iar femeile, ma rog - unele femei, nu mai stau la cratita si nu mai tricoteaza ciorapi. A fi fericit nu inseamna a trai cu frustrari. Copilul vede, vrea si cere.. Si a avea posibilitatea sa ii oferi copilului tau ceva de calitate nu inseamna rasfat.Si mai e si vb aceea dragostea nu tine de foame.
Ma rog, fiecare stie ce vrea de la viata, fiecare are standarde proprii.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

noki-tocmai ce ma pregateam sa bag un mesaj,SI EU AM VISAT-O PE DIENUTA AZI NOAPTE-era intr-o camera nemobilata ,statea pe un covor pe care il admira,ce o fi asta???

gandacel-ce ai stabilit cu dr pana la urma??

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

si a incuraja pe cineva sa faca asa cum credem noi ca e celmai bine, din punctul nostru de vedere, nu mi se pare corect

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gabi, ai aceeasi parere cu a mea. Nu stiu de ce, dar m-ati facut sa imi aduc aminte de copilarie. N-am fost niste copii nefericiti, din contra, am avut chestii pe care alti copii nu le-au avut, ai mei erau din categoria usor privilegiati, mama lucra la Unirea si avea acces la depozitele de marfa unde se vindea totul inainte de a aparea la raft. Am avut jucarii frumoase ( mi-a adus tata din Spania o papusa pe care nu o sa o uit niciodata, tehnologie spaniola de ultima ora atunci, sugea din biberon lapte, asta in 76! ), am avut hainute frumoase, mai ales curate, ma rog, material am stat bine. In situatia in care parintii mei au avut 20 de ani acelasi program : serviciu, venit acasa, stat la masa, apoi pana la 10, 11 uneori 12 noaptea tricotau la masina pullovere, fuste, etc, mama le cosea, le calca. Am invatat sa imi fac singura temele si am fost un copil bun, si sora-mea la fel, dar nu pot spune ca nu am simtit frustrarea lor, si efortul, si ciocolata pe care o primeam cu portia.
Si cand se pleca in excursie eu nu plecam "pentru ca e periculos"; mai tarziu am inteles ca defapt nu erau bani. Si nici role nu mi-au cumparat, "sa nu imi sparg capul", dar erau scumpe, scumpe de tot...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Anda am ras de nu am mai putut, inchipuindu-mi-l pe Nichita cum umbla el prin casa "cu treaba". Ai baiat muncitor. Asa de dulci sunt cand "fac ei treaba" iti vine sa ii mananci si cand te uiti din spate si le vezi pampersul ala ca pleaca dintr-o parte in alta si ei au o fatuca asa de serioasa... of Doamne... !!!!

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GABITACO io cred ca fetele care m-au sfatuit intr-un fel sau altul s-au pus in pielea mea. sau macar au incercat.
si de aici au venit mesajele si sfaturile.

nici nu as putea lua o decizie doar pt ca a zis x sau y asa sau invers.
fiecare si-a dat cu parerea si mie imi sunt de folos sfaturile primite.
chiar daca nu au fost pro pastrarii bb-ului.
mi-au oferit o alta viziune asupra acestei probleme.

si ai mare dreptate cand zici ca fiecare dintre noi avem anumite standarde. mi-aduc aminte ca am vazut ntr-o zi la celebrele stiri de la ora 5 o mamica cu 2 copii care traiau intr-o saracie lucie. muncea cu ziua si ea si barbasu' si abia isi duceau traiul de azi p emaine.
si au venit cei de la protecti acopilului si au luat copii intr-un centru de plasament nu ca ar fi fost abuzati ci pt ca nu erau conditii pt ei acolo.
stii cat puteau urla atat copii cat si mama lor ???? si se arunca pe jos sfarsita si copii bateau cu mainile in geamurile masinii si se zbateau ca vor la mami lor.
si am gandit cand am vazut conditiile de acolo: doamne, de ce i-a facut sa-i chinuie asa?? si apoi am vazut cat ii iubea si cat o iubeau si ei.
acum, cum credeti voi ca era mai bine pt copii???

bine, se pune intrebarea de ce la noi nu exista niste centre in care mamele cu conditii precare sa poata sta cu copii...adica o puteau lua si pe ea sa lucreze contra hrana si adapost la acel centru, nu???

te

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

si de-o vrea ATV sa se duca cu el la scoala????? ca doar si altii au, nu???
sau cine stie ce telefon super bengos...cate unu la fiecare anotimp???
ca de role oi avea bani, da-le incolo.

Mergi la inceput