Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Gata am terminat si eu mancarea..avem in program snitele de pui si ciorbitza de legume, astept sa se raceasca si trecem la masa..amandoua, ca asa mancam acum![]()
Noki nu-ti pot da sfaturi de luat medicamente ca Miruna ia orice ii dau, se stramba ea, dar stie ca trebuie sa le ia, si gata! Nu poti sa i le pui in ceai, sau suc ceva?
Gabitaco ai punctat cam ce am spus si eu...decat 2 copii crescuti cu lipsuri si frustrari, mai bine unul si bun. Un copil trebuie sa fie si sa ramana motiv de bucurie, nu unul de reprosuri ocazionale, sau de neimplinire.
Dordia go for it!!!
plansul noaptea la noi a fost clar de la dinti...cum a spart dintosul, cum au incetat ca prin farmec si plansetele. Dar mai poate fi si faptul ca viseaza urat. Insa exista preparate homeopate care pot fi luate ptr calmarea inainte de somnic.
Foarte haioase albumele "cireselor"..cred ca putem face si noi asa ceva..nu e tare greu. Mai ales ca suntem "manechini profesionisti"..vb aia...colectia de toamna-iarna 2005
Apropo...parca se vota ptr denumirea finala????????????
Cum stam cu voturile?
Fug la masa..revin dupa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Hilde, Lavi, va multumesc mult de raspunsuri ! Cred ca ii voi face o urocultura!
Anda, exact asa face si Dariuca ! Tot timpul cara ceva prin casa ! Muta pantofii, linguri, cd-uri, carti, olita !!!! Si mai nou are o noua pasiune ... se apleaca se sprijina pe cap (numai in pat se face manevra asta!) si se uita printre picioare fara sa se sprijine si cu mainile de pat !
Noki, referitor la luatul medicamentelor, am trecut si noi prin refuzul total de a lua orice fel de siropel, chiar si Paracetamol! La sfatul tot cuiva de pe forum (scuze ca am uitat cine!
)am procedat cam asa : am luat cutiutza cu totul si m-am asezat astfel incat sa ma vada ea; si am desfacut cutia excalamand: "iam-iam ce bun e!" Imediat am facut-o curioasa! I-am arata pe bebe de pe cutie si i-am spus ca este pentru bebe, ca sa-i treca buba din gat ! Nu-ti spun ca acum imi aduce ea sticla, sa-i dau ! Ar lua si atunci cand nu e cazul !
Ref. la gunoi - eu nu aruc sticlele sau recipientele de orice fel in galeata, am , la fel ca si Cris, o punga separata unde le tin pana le duc la ghena! Oricum, eu sunt cu ochii pe ea non-stop, iar aseara i-au fost suficiente 2 minute! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dienutagraviduta spune:
salutare
am intrat si eu bucuroasa pe dc sa va spun ca azi a papat lucu ciorbita de perisoare si felul 2, ca de vreo 2 luni di aceelasi piureu nu l-am scos, ca facea urat; si am vazut ca joy e insarcinata ... de 2 ore citesc ultimele 9 pagini; s-au spus multe, nu stiu ce as mai putea adauga; dar cel mai important e ca tu, joy, si cristi sunteti pe punctul de a ajunge la un consens; asta e cel mai important. imi doresc din tot sufeltul sa luati decizia cea mai buna pentru voi ! si te rog sa ne tii la curent cu discutiile, poate e o lectie buna pentru noi toate !
cine vrea sa vada cum face lucu baie singurel, fara cadita de bb, fara covorase antiderapante si scaunele de baie, i-am facut cateva poze aseara; l-am tras pe tat-su pe marginea cazii si i-am facut cateva poze, ca era si el prin peisaj, si strica tot, daca nu. pozele sunt in album, la "ian 2007".
Gandacel spune:
Incerc sa raspund in ordine, poate pe masura ce citesc din urma sa mai schimba cate ceva, dar treceti cu vederea, va rog.
Cu baita, daca mai intereseaza: facem baita in cadita lui bagata in cada mare. Nu se joaca prea mult, mai mult sare, chiuie si vorbeste cu tati in limba lor, a barbatilor, adica asa mai gros si mai tare
. Cand il spal pe cap (tati nu are curaj) il clabucesc bine si intai il clatesc cu mana cu apa, apoi repejor cu dusul, bine. Ii intra putin in ochi, ii inchide, protesteaza f putin, il sterg repede si ii trece supararea imediat.
Despre articolul postat de Roxi mai demult, pot spune ca Bogdan 90% din timp se joaca singur, cu 100% din timp interactiune cu mine. Adica ii mai fac cate o remarca, il mai "provoc" sa mai faca ceva, fara sa ma implic fizic decat in restul de 10%.
Despre ce ziceai ieri Pisi, referitor la cat de fericiti au fost parintii mei ca ne-au avut pe amandoua desi posibilitatile materiale au fost reduse, iar ei batraiori, iti pot spune cu certitudine ca au fost cei mai fericiti parinti de pe lume. Si noi cei mai fericiti copii. Iar eu, desi am crescut cum spui si tu, fara mai nimic, am avut o casa in care sa locuim si multa, multa dragoste. Nu-mi doresc altceva pentru familia pe care o construiesc acum, pas cu pas. Daca se poate sa avem mai mult, fara compromisuri de care sa-mi fie rusine, atunci da, daca nu se poate, sunt fericita cu ce am. Si al meu barbat la fel, din fericire.
Siminaf, sa fiti sanatosi sa sa va vedeti copiii la varsta maturitatii, adica sa aveti timp sa-i faceti oameni, ca si voi!
Joy, tie ieri iti scrisesem multe in mesajul care s-a dus pe apa Sambetei, astazi as vrea sa-ti zic mai multe...
Pe fff scurt, nu-ti mai zic altceva decat: esti pregatita sa iei INCA o decizie impotriva vointei tale? Pentru ceva atat de important?
Pisi (si nunumai ea), cate capete si suflete, atatea pareri si simtiri! Eu am fost pe dos decat tine. Nu am fost DELOC rasfatata in sarcina, ba chiar am avut impresia ca se trage de mine in toate directiile, sa mi se testeze cumva rezistenta. Insa TOT ce am realizat maret si important in viata am realizat cu maaari sacrificii. In plus, mie mai degraba imi place la nebunie sa rasfat, decat sa fiu rasfatata... Copilul nr. 2 nu-l fac pentru a fi rasfatata in sarcina, ba chiar as duce totul singura mai departe, daca n-ar fi vorba de cele cateva zile/saptamani cand cu nasterea, cand voi avea nevoie de ajutor si nu cunosc pe nimeni. Il duc pentru el (bebe), pentru Bogdan si abia in ultimul rand pentru noi. Toti cunoscutii imi spun cat de curajoasa sunt. Nu sunt!!! Sunt o fricoasa. Nu as face avort nici moarta! Eu ASTA nu pot face. Din cate imi dau seama, sunt in situatia in care a fost Simina, de asta si spuneam ieri ca parca Gabi al meu acum isi da seama ca ma iubeste, cand isi da seama ca ma poate pierde. SI ii e teama. Eu deja mi-am si pus la punct diverse pentru cand nu voi mai fi, daca se va intampla acum, sa stiu ca copiii vor fi ingrijiti macar 5 minute pe zi asa cum i-as fi crescut eu. Insa sper ca voi trai macar 20 de ani de aici inainte, sa-i vad asezati la minte!
"Ma rog pentru tine, pentru ca stiu ca solutia iti va aduce durere in orice situatie." Cum poti sa spui asta?! Indiferent de solutia aleasa, va fi aleasa numai cand se va fi impacat cu ea. Iar un copil eu nu stiu sa fii adus nefericire unei familii de oameni echilibrati, cum sunt ei, chiar daca au probleme si acum trec printr-un impas.
Mai fetelor, ce tot o tineti cu nu puteti iubi al doilea bebe la fel ca pe primul?! Bineinteles ca-i veti iubi la fel, ca doar sunt la distanta mica, nu sunt 15 ani intre ei, ca sa fie unul matur si unul bebe de giugiulit!!!
Anda, ma bucur ca sunteti bine. Ai scris superb si ai pus punctul pe i: ei se simt cel mai bine unul pe celalalt, isi cunosc intuitiv limitele. DUpa cateva nopti de somn bun, amandoi vor stii ce-si doresc si care e cazul sa cedeze.
Buluci, felicitari!!! Te asteapta multa distractie si multe lacrimi de mandrie si fericire. Nu lasa fetele sa te sperie degeaba!
Revin dupa ce mai citesc.
Gandacel
26+ si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Madau ,ii dai snitel ??Prajit nu??Poftabuna !
Eu azi dimineata i-am dat de la mine galbenus de la ou prajit cu painica si brinza telemea ,i-a placut foarte tare ,la prinz ciorba de vacuta ,n-a papatprea mult dar am copletat cu legume si carne de vacut fiarta !Ieri i-am dat pulpe la cuptor cu piure ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Dienutza- v-am visat azi-noapte. Erai cu Dan si Luca cu carutul vechi pe strada. Nu se vad pozele de la baie.
Camelia- 
O sa incerc si solutia ta. Dar cunoscand-o pe habauka de Sarah, slabe sanse...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Anda, si eu ziceam ieri ca Bogdan nu vorbeste. Arata cu degetul si cere cu un "e" ori "i". In rest, tata, mama (sau mimi), Tete (peticel, deci nu e vorbit!), gaga (in loc de gata), caca (asta inseamna "acasa"!!!!). Deci asta nu se cheama vorbit. Inr est, intelege tot, face ce-i zic, zau! Face si pe dos, dar nu conteaza, totul e ca stiu sigur ca pricepe si poate face, daca vrea.
Pisi, fii sigura ca fetele care nu au facut niciodata avort nu stiu despre ce vorbesc. eu sunt una din ele! Crede-ma insa ca e ceva ce nu vreau sa stiu vreodata!
Ripley, te-ai gandit tu ce te-ai gandit, ca ardeleanul, si chiar ca ai zis-o pe cea adevarata! ma refer la diferentele intre sarcina/problema/copil si perceptia fiecaruia.
Dordia, eu exact ca tine gandesc, iar aici chiar ca nu e de la varsta! Nici eu nu as mai putea privi in fata barbatul care mi-ar cere sa fac asta. N-as mai putea trai cu el, nici macar pt. copilul pe care deja il avem.
Meems, aveti grija de voi, ca totusi ceva nu e in regula!
Gandacel
26+ si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
NegaraCristina- acuma am apucat sa vad filmuletul-montaj! Superb!
Am plans si am ras in acelasi timp! Ai o scumpete de pitika cu oki albastri!
Cel mai mult mi-a placut combinatia cu filmulete. Asa as vrea sa-i fac si io lui Sarah. Cum ai procedat? cum ai taiat la montaj? Erau filme facute cu camera video sau aparat digital foto? Si cum se puneau pozele in ordine, ca mi-am salvat undeva si nu mai stiu unde...pleeease, 
!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Gata papa...ciorbitza mai cu scandal
, dar snitelul ..s-au batut turcii la gura ei. Asa haioasa e, i-am taiat bucatele mici, le-am pus pe farfurie, i-am pus revista Mami pe masa si acum citeste si papa singura 
. Si scoate tot felul de exclamatii, vb cu bebelusii din revista, ii pupa...o nebunie![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2