Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Citesc pe apucate si ma umfla risu' cum din nou constat ca majoritatea avem experiente similare. Tocmai ce a inceput Smaranda sa manince mai mult, cind citesc aici ca si voi treceti prin acelasi lucru.

Joy, acum am citit si eu despre situatia ta si as fi avut si eu de spus cite ceva, dar pina la urma ma rezum doar sa-ti urez sa iei hotarirea cea mai buna pentru familia voastra.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Soatza mea a facut o indigestie urata rau, vreo 13 scaune apoase pe ziua de ieri si azi la fel!Incapatinat cum e refuza sa mearga la doctor si nici pofta de mincare nu are!
L-am fortat sa bea apa dar am citit pe forum ca apa nu e suficienta ci ii trebuiesc saruri de rehidratare!
La farmacie nu stiu cum sa cer!As putea sa-i cumpar miine Humana Electrolyte(parca asa se numeste)si sa-i dau in doza mare!(sa nu radeti)

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buluci, in primul rand sa-ti zic ce sa ia sotul, ca stiu ce i-a dat dr. mamei mele cand a facut enteroviroza imediat dupa fiu-meu : ciprinol-antibiotic, sarurile de rehidratare-prolyte si smecta la greu. regimul alimentar e ala antic, valabil de la 0la 99 ani: orez, paine prajita, morcov fiert

in al doilea rand, sa stii ca m-a pus pe ganduri mesajul dienutei, dar si mesajele altor fete, posesoare de bebelusi mancaciosi. adik ar trebui sa-i zic pediatrului de niste multivita ceva sa-i creasca si maimutei mele pofta de mancare, ca natural la noi nu prea vine asta. plus ca slabut dupa boala si nu mai ia nimic in greutate din cauza km-lor zilnici, ca vezi bine ca face sport baiatul...

in al treilea rand, nic a mers mai curajos dupa 3-4 saptamani de la primii 2 pasi, facuti chiar de ziua lui. acu nu se mai opreste

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multe randuri s-au scris, am avut ceva de recuperat.

anda ce faci mami aparusi? Cumva promovezi, ti-ai luat de lucru si acasa
Ma bucur ca suntei sanatosi, aud ca nichituta e plimbaret si cecetator las ca asa ii sta bine ..e varsta cand vor sa descopere tot, te plingi ca nu vorbeste hi hi pai sa vezi cand si-o da drumul la vorba pe unde scoti camesa

noki sanatate multa micutei, pupici pe obrajori.Stiu ca papa paine, daca ii pui medicatia pe paine oare vrea?( vb serios)

gabi

simina m-a impresionat povestea ta, esti o femeie puternica iti doresc multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta

gandacico mami drag, tu stii ca alexa mea nu se joaca singura pe cand bogdan de mic e independent, asa ca eu am de lucrat la capitolul asta.

buluci, felicitari pentru micutul plimbaret

madau, unde ai gasit mama piersici? (ca vreau si eu)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

roxi, sa te auda Dumnezeu cu promovarea:)))) desi ma indoiesc cumplit ca ar fi posibil ever asa ceva in serviciul meu, avand in vedere ca nu-s nici pnl-ista , nici pd-ista. nu, am alte treburi, administrative de familie. printre altele, azi am reusit sa-mi inmatriculez si masinuta, ca terminai leasingul la ea. moama cate drumuri: teste la rar, xeroxuri, importator, taxe la cec, totul ca sa-ti faci dosarul pt politie la udriste. noroc ca a mers repede azi la udriste, de cand au bagat taxa aia de prima inmatriculare e o pustietate pe-acolo...bate vantul, trei persoane am avut in fata la ghiseu...dar acum ma apuc de operatiunea schimbat serviciul, care are mai multe etape, pana in vara termin:)))

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

am sa va povestesc ceva care m-a lasat fara replica, sambata seara i-ma dat alexiei sa se joace cu telefonul meu( am cedat in urma unei crize de planso-obosela) si am uitat de el pana luni cand a trebuit sa il pun in geanta, l-am cautat... ciuciu telefon, ajunsa seara acasa da-i din nou cu cautatul rascoala toate jucariile si telefonnul meu pas.Ma apuc sa vorbesc cu fii-mea: "mami nu stii unde este telefonul meu?Mergi te rog sa il cauti?"..pleaca alex si se intoarce razand, ma duc dupa ea in sufragerie si se opreste in fata masutei cu tv-ul si dvd-ul si incepe sa rada, zic stai ca vrea sa imi spuna ceva..ma uit mai bine si il gasesc pitit dupa dvd( unde mai gasesc si rujul nasei ei pierdut acum vreo 2 sapt), sincer am ramas fara grai ....

Si punctam si noi o mare realizare, dupa lupte seculare am reusit sa o fac sa accepte iaurtul, i l-am pus in canuta cu cioc si bea alexia toata canuta
Si notam aparita primului coltisor de masea.

anda, iti doresc succes! (si eu am anul asta aceeasi problema de rezolvat, dupa sesiune incep sa aplic sa vad cum sta treaba)

Mergi la inceput

roxi, super-super-super misto ce a facut alexia. banditii astia inteleg tot, doar ca fac misto de noi, io m-am prins...
oricum, data viitoare cand iti mai piteste telefonul, dk te prinzi pana nu se descarca, suna-te pe el, de pe alt tel din casa, io asa fac sa-l detectez.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Vad ca a-ti scris enorm de mult azi.

Leea , am trimis mail, acum sa vad si daca ma baga cineva in seama. Tu in cat timp ai primit raspuns de la ei? Ai primit deja acasa cardul?

Dordia, ce faci pana la urma? Faci acum bebe2 sau nu? Eu zic ca daca tot ai de gand sa mai faci un copil, si ca daca la tine la servici e situatia care e eu zic sa il faci acum. Apoi o sa fie mai greu daca mergi la alta slujba si ramai gravida. Oricum succes!

Anda, spor la schimbat serviciul!

CristinaB, sanatate sotului tau! Eu zic sa mergeti totusi la dr ca e cel mai in masura sa dea tratament.

Roxana, felicitari pentru maseluta! Si pentru Alexia !!! E fata mare de acum.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

faza si la noi: maica-mea a inceput sa-i cante un cantecel vesel, punandu-si si o pereche de chiloti in cap, ca sa distreze nepotul. spontan, mi-am pus si eu o pereche de chiloti in cap si am cantat impreuna cu maica-mea. dupa ce ne-a urmarit cu gura cascata vreo 30 de secunde, a inceput spontan sa ne aplaude!!!! el nu aplauda decat aberant, fara motiv, sau cand aplaudam eu ca a facut ceva misto: bravo nichita.... ha, ce ziceti?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

anda apoi crezi ca il mai dau deschis, mi-a sunat o gramada din agenda si de atunci nu mai pupa telefon activ.ca de asta a fost si grea cautarea.
Hi hi ce fain concert tineti voi acolo, aplauze la scena deschisa
Anda cum ramane cu intalnirea noastra a mamicilor programata pentru anul acesta undeva in centrul tarii???

cata mercic

Mergi la inceput