Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 18
Buluci spune:
Joy,
sa te indrume Dumnezeu spre o decizie inteleapta!
Dar Dumnezeu nu poate sa-ti spuna sa ucizi o fiinta nevinovata.Cea mai buna solutie este o discutie in care sa-ti exprimi clar dorinta ta! Esti tare iubita de noi, de toate fetele ptr ca ai trecut numai prin greutati cu Vladutz, dar stii (nu-ti tin lectie de religie) in Biblie scrie ca "Dumnezeu iti da atit cit poti sa duci", deci esti o femeie puternica si ne-ai dovedit-o deja!
Simina,
esti o mama binecuvintata!
Eu am plins de fericire azi, cind dintr-o simpla joaca baiatul meu a inceput sa mearga!
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
Morgano spune:
Wow Bulucel, felicitari. Acum sa vezi ce te astepta 
Anda, bine ai revenit, te dadusem disparuta.
Leea, de tati lui T, stii ca oricat il iubesti tu, n-a dat dovada de un prea mare caracter si suflet in momentele alea.... si nici ulterior, sorry ca ti-o zic p'aia gandita de mine.
Pisi, foarte frumos ti-ai expus punctul de vedere, chiar dc nu sunt de acord cu felul in care vezi tu lucrurile, adica nu seamana deloc cu modul meu de a le vedea, uite o
pentru felul in care ti-ai exprimat ideile.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
Morgano spune:
Pe scurt cate ceva despre Ana.
E tot mai mofutroasa si rasfatata, sau ma rog, sa zicem ca-si da personalitatea pe fatza. E drept ca o si chinuie dintisorii, mai plange cate 15 secunde in somn, s-a cam trezit in fiecare noapte.... are saraca gingiile albe in 5 locuri.
Mi-e si mila de ea, dar o si vad cum se smechereste si ne pandeste reactiile, se ascunde dupa usa sa linga cate ceva interzis, vrea supa bauta cu bolul nu din lingurita, vrea sa-si bage mainile in orice fel de mancare.... laptele il bea pe jumate si apoi vrea carticele, dar sunt sigura ca e o etapa de negativism care va trece, cu un mare si frumos ignore din partea noastra la fazele de teatrologie.
Acuma nu ma plang ca s-a facut rea, nici vba., insa vad la ea schimbari si talente care ma fac sa-mi dau seama ca in curand va incepe o lupta de care-pe-care... si la cat stau eu cu ea, va fi cam greu pana pricepe tot ce spun. Ca NU e voie stie fte bine ce inseamna, si tot degeaba uneori.
Madau.... creca s-a inteles cu Miruniciul tau sa ste "strice" la caracter
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
addya spune:
mai fetelor!
atata m-ati innebunit cu ce vorbesc copii vostrii ca va invit sa-l vizionati si audiati si pe al meu!
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank">Razvan tine o conferinta
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
anda77 spune:
am citit si restul scutecului si discutiile s-au complicat foarte tare....hmm
joy,
in primul rand barbatii stiu ce femei si-au luat. exista categoria de barbati care stiu foarte bine ca sotia poate trece psihologic bine peste un avort (aceste femei nu sunt nici mai rele nici mai bune decat celelalte, sunt altfel doar) si exista cealalta categorie de barbati, care stiu ca pentru femeie avortul este apocalipsa.
Da, chiar dk se fac ca nu pricep, chiar dk intradevar nu au cum sa simta ce inseamna sa omori VIATA din tine (e viata, nu e tumoare, nu e apendice inflamat, nici gaze la stomac, da-o-n...de treaba), ei simt la alt nivel cand femeia proprie poate sau nu poate sa avorteze. dk pare ca nu simte, ii spui. CLAR.
in al doilea rand, cu legatura cu prima expunere, este lipsa de bun simt, fara suparare, sa-ti vezi femeia traumatizata si speriata de vreun eventual ordin de avort din partea ta, si sa o lasi asa. fara sa o sprijini cat de cat. sunt multi barbati, unii cu mari pretentii spiritualo-intelectuale, care fac asta.
in al treilea rand, nu te mai invinovati ca n-ai calculat bine metoda calendarului. puteai sa n-o calculezi deloc! tot nu erai "vinovata". Intelegi? aici nu vorbim de vina...dk vorbim de vina, atunci a lui e, ca dk nu vroia copil, nu ejacula unde nu trebuia, nu? nu este nimeni "vinovat". acum dk s-a intamplat, ce se poate face?
in al patrulea rand, tu esti singura in masura sa-si simti si sa-ti mirosi barbatul. o femeie stie. sunt sigura ca in sinea ta trebuie sa simti ce reactie va avea. dk lasi copilul cand el nu vrea sau se pare ca nu vrea (nu am inteles cert cat de hotarat este), el poate sa plece sau poate sa nu plece. exista si cazuri de alea si de-alelalte. am vazut atat situatia in care a plecat ca nemernicul, cat si situatia in care a indragit pana la urma schimbarea si nu recunoaste cand copiii sunt la scoala ca nu l-a vrut pe al doilea, se face ca nu-si aminteste, de bine ce s-a adaptat, sa zicem asa.
in al cincilea rand, trebuie sa-ti ordonezi clar, tu singura, dorintele tale si capacitatile de a ti le sustine. adik: poti sa depasesti un avort sau nu poti? dk poti, fara sechele, atunci avorteaza, nu inainte de a-l pune sa jure ca veti face bb2 peste 2-3-4 ani. ca de-aia sunteti cuplu, sa aibe amandoi motive de fericire, nu? Asta ca sa-ti pastrezi pacea in casa. dk nu poti sa treci peste un avort, atunci rationeaza indelung dk poti sa treci peste vreun divort. se poate sa nu se intample. parerea mea, la pura si infantila intuitie, este ca nu e genul care sa faca asta. dar e doar o intuitie. dar sa luam cel mai rau caz, al divortului, mai devreme sau mai tarziu. nu importa ce profesie ai sau n-ai, practici sau nu. esti suficient de ambitioasa si barbata sa muncesti ca nebuna pentru copii? dk simti ca esti, mergi "la risc", ca sa zic asa.
crede-ma ca nu zic usor, cum pare, sa "mergi la risc"cu estimarea puterilor. stiu ce inseamna. din foarte multe puncte de vedere.
in concluzie, parerea mea este ca el, vazandu-te pe tine ahtiata sa ai bb2 si paralizata de iminenta unui avort impus, ar trebui sa "cedeze" el si sa-si asume responsabilitatile situatiei.
eu inteleg ca nu toata lumea isi doreste mai mult de un copil. bun, perfect, dar atunci casca okii cand faci amor, nu lasa doar femeia sa traga.
parintii mei, de exemplu au fost intr-o situatie de intelegere lejera intre ei: tata nu vroia bb2, mama ramanea des (nu prea erau metode contraceptive atunci, stiti si voi) si mama il intreba: il tinem: nu, zicea tata. bine, ea pleca lejera (cam prea lejera:) din punctul meu de vedere) sa caute dr sau metoda de avort (ca si aia era o problema). dar nu treceau prin cine stie ce dubii ingrozitoare. cand nu sunt amandoi parintii in aceasta situatie, ala "lejerul" nu mai poate reactiona la fel de imprudent si desconsiderant la adresa celuilalt. By the way, taica-meu regreta mult de tot acum ca nu mi-au "lasat" frate/sora...
eu personal n-as avorta nici dk as stii ca am cancer. pe cuvantul meu. as face tot ce-mi sta in puteri sa asigur copilaria d.p.d.v financiar, vad ce fac cu bunicii, tutori etc. orice, si datul spre adoptie l-as lua in considerare, dk as fi pe patul de moarte, dar nu as omori copilul. dar asta este o constructie interioara personala si atat. exista o groaza de alte moduri de a privi lucrurile.
in orice caz, intoarce cumva situatia incat sa preiei trauma mai mica in piept, nu pe-aia mai mare. asta e cheia, oricare dintre solutii ai alege-o.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Pisi pe de o parte ai dreptatea ta dar...permite-mi sa nu fiu de acord cu faptul ca, copilul e o problema medicala. totusi e o viatza care vrea sa se nasca si care...nu a ales. Deci....eu imi mentin parerea ca daca Joy va face avort...poate ca se va impaca cu ideea dar...golul din suflet si tristetea nu cred ca vor disparea vreodata...si ulterior se pot transforma in frustrari si in reprosuri..etc deci probleme conjugale. Parerea mea e sa faca tot ce poate sa isi convinga sotul de minunatia de a avea un copil, de implinirea pe care o simti...si de ce nu...de varsta de 60 de ani cand se vor strange toti la masa de sarbatoriPoate cu copii si familiile lor.
Noi suntem 3 la parinti si nu sunt mai fericiti cand ne au pe toate la masa...si cand harmalaia e in floare. Sunt cei mai fericiti parinti chiar daca sufera ca nu avem atat cat au altii...noi ne multumim cu cat avem si putinul pe care il avem il impartim. Conteaza foarte mult dragostea si caldura familiei!!! E minunat sa ai frati/surori...si consider ca acest dar...nu avem dreptul sa-l negam copiilor nostrii doar pt un motiv material. Din punctul meu de vedere asta se cheama Egoism.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Multumesc fetelor care au intrebat...eu fac mai bine, mana ma mai doare doar putin in anumite pozitii, piciorul e vanat si dureros dar...suportabil...raceala s-a dus...rusii la fel...deci....pot zice ca sunt ok.
Diana mamica de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
bb_alinus spune:
Ola mamici,
Am citit tot ce ati scris si tare mult mi-a placut cum ati incurajat-o pe Joy... Ce ar mai fi de spus? E o decizie greu de luat, fiecare partener are argumentele lui, insa acuma ca s-a intamplat trebuie aleasa decizia cea mai matura. Hai ca daca se intampla unor adolescenti nestiutori poate ca disperarea si panica ar fi justificate, insa e vorba de un cuplu care deja mai are un copil, capabil sa ia decizii importante in viata. Joy si Cristi sper ca hotararea sa o luati impreuna si de comun acord! Si sa fie cea mai buna pentru voi, pentru amandoi!
Cat despre al 2 lea bb ma inscriu si eu la cuvintele Siminei, nici ca putea sa zica mai bine. Recunosc ca egoismul din mine imi zice ca nu as putea sa ma impart sufleteste intre missladena si un alt bb, asa ca mai asteptam. Desi toata lumea in jur ma piseaza sa nu mai astept, sa profit ca stau acasa si ca nu trebuie sa muncesc, imi zic sa profit ca Amalia e mica si sa ii fac de varsta apropiate ca sa se joace impreuna, etc. Ei bine eu una nu ma simt pregatita, si drept urmare AC sa traiasca ca timp de 10 ani nu m-a dezamagit niciodata!
Noki mami daca dr ti-a zis sa ii dai antibiotic nu mai astepta ca stie el ce stie. Pupici Sararicii!
Hilde intrebai mai de dimineata de robot, sa iti zic ce am eu, sunt tare multumita, taie, face coca, bate spuma, face tot ce vrei, are un soclu stabil si o putere incredibil de mare, cica e un aparat de profesionist adaptat pt bucataria individuala : Magimix e marca. E ceva mai scumput dar isi merita toti banutii.
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Anda foarte bine punctat!!!
Diana mamica de
Bic spune:
Sal'tare.
Noi ne-am intors din vacanta ieri seara. Am reusit o peroformanta demna de invidiat: am prins singura saptamina in zece ani de zile cind a fost frig, inorat si a plouat in Mexic...

In ultima zi, cind s-a inseninat, am vazut ce vacanta minunata am fi avut daca vremea era cum trebuie. La data respectiva, daca mai imi spunea inca unul "vremea asta nu e deloc ceea ce avem de obicei aici" cred ca il impuscam.
In plus, Smaranda a luat iar o raceala care bintuia pe-acolo.
Partile bune sint ca nu a trebuit sa gatesc si sa fac curat o saptamina si ca a fost vint pentru windsurfing - ce de-aia ne dusesem.
Sper ca toata lumea e bine. Poate mai citesc si eu pe sarite. Am la treaba de innbunesc si fireste ca n-am nici un chef sa o fac - desfacut bagaje, spalat, curat... stiti voi... vesnica pomenire...
Ah si ceva haios despre Sma: s-a smecherit si a inceput sa raspunda "tata" cind o intreba ta-su "cine sint eu?". Pina acum stia una si buna, ca raspunsul la intrebarea de mai sus e doar "mama."
Si am invatat-o si eu sa arate citi ani are...Bestial! Iar diteodata spune "nana" cind o intreb cum o cheama.
[pupi] la toata lumea.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC