Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, te rog muuult, pune poze din vacanta, Mexic e o destinatie foarte tentanta pt mine. ma gandesc demult. pacat ca n-ati avut vreme buna...

mey, nichita tot nu vorbeste nimic! nimic, nimic. va spuneam acu o saptamana-doua ca nu mai zice nici mama...ce-o fi? doar tipa si zice eeee, din cand in cand...sau eda-eda...ai-ai-ai...ca la 6 luni...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ripley pup Anutache ca tare imi era dor sa mai vad ce mai face!

Addya super Razvanelul!!!! Poate sa intre in politica deja!

Uitasem: Buluci BRAVO pt primii pasi ai lui Simonel! Gata ...tin-te bine mami de acum!

Sa mai zic cate ceva despre miss ca nu ma pot abtine: fata mea devine din ce in ce mai cuminte, parol!:
- a inceput sa se joace singurica cu jucariile (ii plac oalele si cratitele la nebunie)

-vine la mine cu un DVD de desene, mi-l da apoi se duce in fotoliul ei si ma asteapta cuminte ( ei da' nici sa nu ii pun rabdarea la incercare)ca sa vin sa i-l pun.

- azi cand i-am dat bibele cu lapte sa il bea asa din picioare s-a uitat la mine ca la o mama iresponsabila, l-a luat si s-a dus la canapea unde il bea ea de obicei...

- acum missa mea ADOARME singura, NU se mai trezeste noaptea, doarme pana pe la 8. Un vis... si sunt multumita ca am reusit performanta asta fara sa fiu nevoita sa o las sa planga sau mai stiu eu ce, ca nu m-ar fi lasat inima.

Ei acum sa nu credeti ca nu mai face si boroboate, ins per ansamblu constat ca pe masura ce incepe sa priceapa ce ii spunem devine tare ascultatoare.

Si daca tot ne-am laudat atat, incheiem cu www.onetruemedia.com/shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETUL ANIVERSAR pe care in sfarsit a dat D sa il termin

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Anda, maturitatea cu care vorbesti as fi sperat sa o vad si in alte pareri ( nu ma refer strict la cele de pe forum ). E foarte adevarat ca vedem diferit lucrurile Dordia, chiar prea diferit as zice, poate diferenta de varsta, de educatie sau de mentalitate sa faca... diferenta. E foarte fortat spus ca o sarcina ( mai fetelor, sarcina e sarcina, iar copilul e copil, lasati la o parte sentimentalismele ca suntem femei mature! ) e o problema medicala, dar din pacate ajunge sa fie. Stiu si eu cat de sfasiat iti e sufletul cand trebuie sa te desparti de ceea ce ar putea deveni ( atentie, ar PUTEA deveni ) copilul tau, parte din fiinta ta, etc. Dar sunt momente in care ( aici nu mai e vorba de Joy si de problema ei ci de o simpla dizertatie contra sau pro intrerupere de sarcina ) trebuie sa fi matur si sa stii sa renunti.
Nu stiu de ce, dar am senzatia ca fetele care nu au facut-o niciodata ( voit sau nu ) nici nu stiu despre ce e vorba. Nu zic doamne fereste ca nu ar avea dreptul sa isi dea cu parerea ! insa cred cu sinceritate ca nu au decat o vaga reprezentare a ceea ce reprezinta defapt. E cam ca atunci cand ne inchipuiam cum o sa fie nasterea si dupa ce am vazut-o, fetele care au nascut natural mai ales stiu de ce...
Ai o dreptate Dordia, extraordinara cand zici de "ar putea sa se transforme in reprosuri si certuri, si... dar ia pune-le in balanta in care e si un copil... care va sti ca el e cauza acestora. Eu am vazut pe VIU ce inseamna asta si va spun foarte clar ca e cumplit. Cumplit pentru acela care e la mijloc, copilul.
Si nu rau zicea cineva " cand nu mai esti o parte din solutie, esti parte din problema". Cam asta se petrece cu timpul: in cazul cel mai rau fireste.
Anda, chiar admir sincer structura ta; sunt convinsa ca ai convingeri trainice si ca undeva, in sufletul tau chiar crezi ca lumea ar putea fi mai buna; cam asa sper si eu, intre timp ma consum uitandu-ma la vecinii maica-mii ( aia cizelati nu asti ai mei, de proasta factura din Crangasi ) cum arunca ambalajele de mancare pe fereastra. Dar niciodata nu zi niciodata, pentru ca niciodata nu vei avea mintea de maine sau din momentul fatal.
Nu cititi mai departe daca aveti inima mai moale !
M-am urcat pe masa de operatie zicand ca niciodata nu voi face o intrerupere de sarcina.
Fatal sau nu, doctorita mi-a zis ca nu am incotro, ca e sore binele meu, al nostru, al celui nenascut. M-am rugat pana in ultima secunda sa se intample un miracol si sa imi zica ca s-a inselat, ca nu va fi asa, sa se intample ceva. Speram sa dea Dzeu un cutremur si sa nu se mai poata face nimic, speram...
Fatal sau nu, s-a intamplat o nenorocire: dupa ce m-a taiat, am facut o reactie alergica la anestezie, in termeni nemedicali zis "nu a tinut". M-a "operat" pe viu, urletele mele de durere se impleteau cu ale ei de disperare sa nu ma misc. Cand s-a terminat ( vreo trei saptamani mai tarziu cand mi-am revenit sufleteste si fizic ) m-am gandit daca a fost sau nu o pedeapsa.
Asta se intampla in aprilie 2000.
La inceputul lui iunie, am aflat ca nu fusese o pedeapsa. Pe cei pe care ii pedepseste Dzeu nu ii daruieste cu dar. In seara de 17 mai ( stiu exact, pentru ca aveam interdictie si a fost one night only) am ramas iar insarcinata, mult prea devreme pentru corpul meu traumatizat. Si asa , vorba astora cu site-ul s-a nascut o mare iubire. Sebi e nascut pe 30 ian 2001.

Acum, dupa 6 ani de atunci, pot sa afirm cu mana pe suflet ca un copil e un copil, iar o sarcina e o sarcina. Si daca o femeie e criminala pentru ca alege sa nu dea nastere unui copil care nu are sanse egale cu ceilalti, condamnat fara sa stie la o viata care la un moment dat se va razbuna pe el, atunci eu ma inclin in fata acestei pareri, si apoi ma voi intoarce cu spatele.
Si cred ca asta e valabil si pentru un barbat. Pentru ca dupa momentul in care se naste copilul, e raspunzator in mod absolut EGAL cu femeia care l-a nascut. Cel putin eu am pretentia asta la baratul meu !

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by anda77

mey, nichita tot nu vorbeste nimic! nimic, nimic. va spuneam acu o saptamana-doua ca nu mai zice nici mama...ce-o fi? doar tipa si zice eeee, din cand in cand...sau eda-eda...ai-ai-ai...ca la 6 luni...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda m-ai facut sa rad, gata gata sa trezesc copilu'

Nici Sebi nu a vorbit NIMIC pana la 2 ani si ceva. Iar astazi, disperata ca a vorbit CONTINUU de la 17.30 pana la 21.30, inclusiv in timpul mesei, in masina, in timp ce facea pipi, la cumparaturi, am exclamat disperata pe strada:
" Doamne, copile, cred ca vorbeam de mama focului cand te-am facut !"
La care taica-su, platindu-mi o polita veche ( are si el o durere ): " Da, ziceai bancuri".

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cred ca merg in pat sa meditez, a fost o zi tare grea pt mine, si in plus am de gandit la dilemele/problemele puse azi de fiecare dintre noi.

Ca sa va zic bomba zilei: Ana a mancat mancare cu porc, de la restaurant Ce ziceti, 2 intr-unu....

Adica: sambata a fost ziua nepotelei mele, ei au comandat mancarea la restaurant pt ca erau in renovari, ramas mancare multa, trimis sus din fiecare fel, imparteala cinstita.

Iar tanti bona, pe care chiar n-o vad vinovata, a gasit ea mancarica cu sos, nu prea condimentata, carne alba frumoasa - a crezut ca-i pui clar, i-a dat Anei cu piure.

Toate bune: doar ca puiul era PORC (cotlet alb, si eu asa am crezut), mancarea pe care a halit-o fata cu aplauze si o pofta de nespus era de RESTAURANT....

Cand mi-a zis ca a halit fata de-a rupt si cum am facut sosul sa faca si ea, mi-a cazut fatza, ca doar stiam ce am in frigider. Asta e, nu are ce pati copila, e un mic accident la locul de pranzeala....insa uite cum s-au nimerit 2 chestii cu care nu sunt de acord la varsta asta fix in casa mea, luni la pranz.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Evident ca era musai sa nu pot sa dorm in liniste: se repara cu diverse unelte si masini facatoare de zgomot linia de tramvai de peste drum de noi, peste apa, insa Somesul numai bine ce amplifica dezastrul fonic. Astept cu nerabdare sa se trezeasca si Ana

Referitor la sarcina neprogramata:
(scot aici motivul de sanatate - cazul Pisi, cand nu ai intotdeuna de ales, Anda - de ex. faci varicela in primele 3 luni):

Cred ca este mult mai dureros sa faci un avort dupa ce esti mama, cand ai alta perceptie asupra intregii probleme. Si cu totul alta e sa ai o relatie, sa ai 20 de ani si sa nu stii incotro sa o iei.
Si este foarte dureros sa ajungi sa faci avort sau sa se puna problema unui avort pentru ca unul dintre partenerii de viata nu doreste copilul. De fapt aici vad eu problema lui Joy. E femeie si ea va duce greul fizic si emotional, insa in primul rand e MAMA iar ea percepe sarcina ca pe un COPIL, spre deosebire de Cristi, care in mod evident percepe sarcina ca pe o PROBLEMA aducatoare de multe alte probleme in viitor. Adicatelea cam fix pe dos decat simte sotia lui.

Aici e bariera pe care va trebui sa o treceti, sper eu ca de comun acord si fara resentimente, indiferent de decizia luata. Eu sper din tot sufletul ca tu, Joy , sa-ti convingi sotul sa pastrati copilul, nu doar sa-l accepte de dragul tau, ci sa-l doreasca si sa-l iubeasca asa cum il iubeste pe Vlad.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!!

Cam tirziu fac si eu prezenta dar am fost afara la un gin :) cu niste prietene ,cind tati nu-i acasa joaca .... mami pe masa :))))))
Am iesit si eu singurica dupa foarte mult timp si tare bine mi-a prins ,m-am relaxat ,am uitat de griji pentru citeva ore ,noroc cu mama ca a stat cu Orlando!
Am citit in fuga ,maine sper sa recuperez ..
Joy ,fii tare si ia decizia cea mai buna pt. tine in primul rind ,nu mai suferi ca ai facut-o destul alaturi de Vladutz ,ma refer la problemele lui legate de sanatate ,somn ,alimentatie ,daca tu crezi ca te poti descurca cu doi copii ,eu zic sa-ti convingi sotul sa-l pastrezi ,tu tre' sa iei hotarirea dar bineinteles consultindu-l si pe el .Eu iti doresc sa treci peste cu bine ,sa nu suferi ,indiferent care va fi rezultatul ,fii tare si fa ce-ti dicteaza inima ,pot locui patru persoane in doar 2 camere ,daca exista intelegere si iubire ,multa sanatate iti doresc !!
Buluci ,felicitari pentru Simonica mergaretz ,vezi ,..iti faceai griji ca-i codasu' trupei :)
Anda ,bine ai revenit ,chiar ma intrebam ce-i cu tine ,am crezut ca inca aveti probleme cu poetu' ..,ma bucur ca s-a vindecat ,cu rasfatu' n-avem ce face ,cred ca majoritatea sint asa la virsta asta .De fi'miu nici nu mai povestesc ca am impresia ca e cel mai zbuciumat de aici de la o vreme ...
Noki ,pupici ,sa va faceti bine cat mai repede!!!
Dordia ,ma bucur sa ti-ai revenit ,ca au trecut durerile !!

Am fugit la nani ca maine dimineata ma ia baiatu' ,,de noua'' iar eu voi fi mahmura dupa doua gin tonic :)))

Somn usor la toata lumea!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pisi imi pare rau sa aud prin ce ai trecut.
Asa e, ai dreptatea ta dar....ca intotdeauna e un dar...eu sunt mai radicala in ceea ce priveste un aspect atat de important. Ideea este ca decizia tb sa o ia impreuna si sa se impace ambii cu ea pt ca sa nu le umbreasca fericirea ulterior.
Imi e tare frica, stiind cat de mult isi doreste Joy un al 2lea copil, ca daca va avorta....nu se va impaca poate niciodata cu acest lucru...si isi va invinovatii sotul. Pe cand...sotul ar putea accepta pt inceput si apoi indragi si chiar iubi acest copil, daca are un suflet bun.
Nu cred ca un barbat cu suflet bun va taia in carne vie!! Refuz sa cred asa ceva.
Oricum....in cazul meu....daca as fi in papucii lui Joy... nu stiu ce as face dar...daca Doru mi-ar sugera macar ideea avortului...in mine s-ar rupe definitiv ceva si in ochii mei nu va mai fi acelasi barbat. Nu stiu cum as proceda dar....sigur...ceva s-ar rupe definitiv. Eu asa sunt...mai radicala iar faptul ca sotul nu se gandeste decat la confortul material si la el insusi...fara sa ia in considerare sentimentele sotiei...spune multe.
Daca l-ar fi durut suferintza sotiei...macar ar fi luat-o prin invaluire, cu ...hai sa ne gandim, hai sa vorbim...etc nu direct"ce ai de gand sa faci???"
Dar....asa sunt eu...asta e parerea mea...iar eu langa un om care mi-ar sugera un astfel de lucru...nu cred ca as mai putea sta. Sincer vorbind.

Addya suuuper Razvanelul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am pierdut o sarcina oprita in evolutie. Si era sa "dau coltul" si atunci. Era deja in putrefactie. Cu primul sotz. Care aproape m-a dus pe sus la ginecolog, ca eu ma incapatinam sa cred ca va fi bine. Avind in vedere ca nu am mai "ramas" niciodata cu "raposatul", inclin sa cred ca eram absolut incompatibili genetic. Pe cind cu actualul s-a intimplat din prima si apoi.... din a doua, adica intr-o pauza de anticonceptionale. Si avem 2 copii frumosi si sanatosi pe care-i iubim nespus!

Na, ca mi-am dat cu parerea in deplina cunostinta de cauza.....

Pisi, eu te iubi pe tine pentru multe dintre parerile tale si pentru o frumusete de baietel, dar acum nu pot fi de acord cu parerea ta. No hard feelings, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, ce poze sa pun, mey, tu citisi bine ca n-a fost soare??? Nu prea am facut poze.
Acum serios, am stat intr-un singur loc, intr-un sat care arata cam ca 2 Mai-ul, adica strazi desfundate (care s-au umplut de apa la ploaie de nu puteai trece strada) si mizerie pe de o parte si case de milioane de dolari ale americanilor pe de alta.
Noi am stat la un hotel pe plaja all-inclusive si cum principalul scop a fost windsurfing-ul nu prea ne-am miscat din fata hotelului decit pentru niste ture cu bicicleta. Atunci am facut niste poze dragute.
Mexic-ul e foarte diferit in functie de zona. Am inteles ca zona Yucatan (in partea de NE) este superba. Tot acolo sint si ruinele mayase.
In fine, o sa pun cele citeva poze pe care le am.

Ripley, nu te panica in legatura cu carnea de porc. Si eu i-am dat Smarandei acum in vacanta carne de porc in disperare de cauza. Nu prea a avut ce sa manince si cred ca a cam murit de foame. Intr-o seara incepuse sa faca scandal la masa si noi inca nu terminasem de mincat, asa ca pentru a o linisti mi-a venit geniala idee sa-i dau un os de ros din mincarea mea... Succes total!!! A ras doua costite si nu-i mai ajungeau si n-a patit nimic.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput