Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 17
canuta-om-sucit spune:
Bravo Uka...

Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Siminaf spune:
Multumesc pentru flori si ginduri! Am tras o portie de plins scriind, pentru ca mi-am amintit iarasi totul. E mult mai mult si mai rau decit se poate scrie. De aceea nici nu am scris povestea nasterii, pentru ca nu pot descrie cum ma pierdeam si mai auzeam doar vocea anestezistei zicind "it's ok, you're doing great", in timp ce se repezea sa mai pompeze ceva in vena sa ma aduca inapoi. Nici macar mina sotului meu nu o mai simteam stringind-o pe a mea.... Sau cit de groaznic a fost apoi la reanimare (sau post-op) si inca vreo 2 zile dupa aceea. Cind medicatia pentru inima efectiv nu-si facea efectul si totul era un mare haos in organismul meu.
Dar nu s-a pus nici o clipa problema unei intreruperi de sarcina, de fapt asta vroiam sa spun cu mesajul ala ultra-lung. Eram amindoi bulversati, stiam ca ne va fi foarte greu, dar nu s-a pus problema unui avort. Si nu ne pare rau!
Va pup si eu pe toate, pentru ca mi-ati fost alaturi!

dordia2000 spune:
Simina...jos palaria. Sa iti dea Dumnezeu toata bucuria din lume si toata sanatatea ca o meriti!!!
Cat despre problema lui Joy.....eu niciodata nu as face un avort indiferent daca asta m-ar costa casnicia. E mult mai importanta pentru mine viata unui Om decat o casnicie. Daca partenerul nu intelege...inseamna ca nu avem ce cauta impreuna. Dar....asta e parerea mea si....atat!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anda77 spune:
buna seara, ma scuzati ca deranjez, ce se mai intampla pe aici?
super-super multe treburi am avut si am, dar am reusit sa ma organizez cat de cat, nu ma deranjeaza ca sunt ocupata, numai sa nu clachez, asta sper. treburi de toate genurile...azi am deschis messul la serviciu sa solicit un document unei colege din alt birou (nu fac asta niciodata, ori ma duc eu, ori macar dau telefon, dar sunt prinsa pana peste cap) si cand deschisei, pac 100 mesaje (exagerez, nu 100, pe aproape) offline. plus ca sunt datoare cu niste mailuri pe care le-am citit si nu am raspuns la ele...de pilda inei. dk am sarit sa-i rapuns inei, cred ca va dati seama ca chiar am fost biziii rau![]()
![]()
![]()
asheeea, acuma am citit pagina asta si inteleg ca joy e insarcinata si sotul vrea sa avorteze. am inteles bine? hmmmm, implicatii sunt multe in cazul ambelor solutii, inclusiv relatia viitoare cu sotul care poate reactiona bine sau prost pe termen lung, dar eu sunt pro tinut sarcina. nu pot sa scriu 4 pagini de fundamentare a parerii, dar votez cert pentru tinut sarcina!
nichita s-a facut bine cu burta, fundul, gatul, urechea etc, nu e bine cu caracterul....adik s-a facut un rasfataaaaat, moama, n-ati vazut asa ceva, ce plansete, ce tavalit pe jos, ce stat in genunchi si batait ca la plecaciuni la biserica, in timp ce urla k nu-l cari in brate prin casa...etc...etc...
progrese a facut si de-alea cateva, dar in episodul urmator, acum vreau sa citesc ceva din urma sa vad despre ce e vorba in scutecul asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
asaa, am citit primele 3 pagini:
addya, pai de-aia nu ai mai intrat nici tu ceva timp, stiu: pentru ca nu te mai puteai tarai pana la calculator, lesinata fiind de la cura de slabire! pai ai slabit bine! si frumos. pl,us vopsit, plus nema ochelari. ALTCEVA! cu totul alta femeie. acum esti o slabatura cu buze senzuale! super! ca acuma ies buzele mult in evidenta, vb serios, imi place mult rezultatul curei.
noki, bine ai revenit, am citit azi pe mess, un mesaj din '44 toamna stii tu cu ce! te sun maine, saru'mana!
dordia, sper ca esti mai bine!
tania, si-acum ce faci fara bon? cauti bona? sau ai abandonat?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ionikka spune:
Buna seara!
Ne scuzam pentru lunga "disparitie"...
Mah fetelor! Sunteti niste dragutze! Niste prietene adevarate!
Joy: sa sti ca eu nu am mai pomenit asa sprijin moral niciodata!
Decizia e a ta oricum, dar cred ca daca as fi in pielea ta m/as simti magulita de asemenea "imbratisari calduroase" cum primesi tu de la toate fetele.
Campii de floricele frumoase (si virtuale) ca si voi va timit la toate.
Eu as pastra copilul. Si impartasesc sentimentele tuturor fetelor care cred ca este un dar. Mi/a placut ce a zis Ripley referitor la subiectul acesta. Foarte mult chiar!
Dar nici nu cred ca as fi pusa in situatia ta, de catre sot. Nici eu nu imi doresc chiar acum al doilea bebe, tocmai din cauza ca inca nu "ne/am revenit". Nici cu odihna, nici cu...multe. Dar! nu e rau! Si ni/l dorim! Amandoi!
Important e ca vrem amandoi sa facem sa mearga! (Loc mai sacru si mai minunat decat familia nu exista! Si daca as putea as ridica un zid de aparare ca sa nu fie "atacata" din exterior.)
Siminaf:

Noki: imi pare rau pt amigdalutze. Sper sa treaca repede.
Frumoasa excursie. Eu nu indraznesc sa fac planuri...ca nu ma lasa sotzu!
Dordia: esti mai bine?
Hai ca ma duc sa culc puiutzul. Ca nu adoarme decat cu mami! Prost obicei
.
Sper sa pot intra si maine!
Va pupi pe toate!
Noapte buna!
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by joy04
DAR, dorinta mea de a avea inca un copil oare nu conteaza????
poate vorbesc prostii, vlad este un copil superb - inca nu doarme noaptea si dupa ce ca eu adorm fff greu,azi noapte in jumate de ora m-am dat jos de 3 ori la el - dar simt ca nu am "totul".
ceva lipseste - nu simteam atat de mult lipsa asta pana acum, dar in conditiile actuale, gandul ca nici peste 3-4 ani nu vom avea al doilea bb imi lasa un gol in suflet.
RIPLEY are dreptate. ruptura se poate produce si asa si asa, pt ca nu stiu eu cum voi putea sa simt ca am tot ce-mi trebuie.
si nu vb de bani.
plus ca "vina" pt bb este si a mea. am calculat gresit,apoi m-am gandit ca daca cu vlad am ramas asa greu si dupa anticonceptionala si antibiotice, in nici un caz nu voi ramane asa...din prima.
daca vroiam sa-l pacalesc, ii spuneam dupa 3 luni incolo, ca nici eu nu am stiut, ca mi-a venit ciclu normal...
(chiar stau si ma gandesc serios de ce nu am facut asa)
nu mi-am inchipuit ca el va fi atat de radical.
nu vreau sa-l fortez. vreau sa-i respect si decizia lui, si dorinta mea.
DAR CUM ????
Imi asum riscul de a fi nesuferita si a pune punctul pe niste I-uri foarte dureroase.
E foarte adevarat ca posibilitatea ca Cristi sa stea sa se gandeasca si sa accepte intrun final e destul de ... posibila. Ma refer la posibilitatea REALA de acceptare, nu de posibilitateas de a se impaca cu un gand care la inceput il gaseste insuportabil apoi cu vremea gaseste ( din cand in cand vor rabufni dezacorduri ) cai de intelegere... Tocmai de aceea imi permit, daca tot se lasa aici cu eu votez pentru si cu sentimentalisme ( irationale dupa parerea mea - si nu uitati ca eu am trecut, fortata !! prn asa ceva )de genul nu omori fiinta, sa dau si eu un sfat: discutati intai, puneti asa cum bine zicea cineva in balanta bune si rele; nu te gandi la ce a fost pentru tine sau la ce a patit X-ulescu, pentru ca nu e universal valabil; vremurile se schimba, oamenii se schimba, ipotezele sunt altele. Ganditi-va la situatia voastra, la felul vostru de a va gandi si construi viata. Mi-a zis ceva Cristina, pe care o respect foarte mult, si m-a socat un pic, pentru ca are dreptate: gandim foarte diferit despre ce inseamna "lipsuri" pentru ca poate ca unii nu concep sa manance toata viata cartofi. Corect; eu care am mancat la inceputul vietii mele de familie parizer de soia si cartofi, nu mai am disponibilitatea de a o face.
Daca totusi din plusurile si minusurile acumulate nu ajungeti la un numitor comun, gandeste-te cat de real e ceea ce simti acum vis a vis de "lipsa" care ar trebui sa intregeasca "totul". Imi permit sa vorbesc despre asta pentru ca am simtit acelasi lucru ( de aceea m-am implicat atat de mult in situatia ta, pentru ca par atat de apropiate sentimentele mele de ceea ce descrii tu ca simti acum, stii ca de obicei nu ma lansez in prelegeri de acest gen ). Acum, dupa ce senzatia ca nu am "totul" a disparut, dupa ce m-am echilibrat sufleteste am intels despre ce era vorba; cu siguranta ca nu poate fi neaparat vorba de acelasi lucru; dar poate fi - doream sa simt din nou senzatiile divine ale maternitatii. Doream din nou sa ma simt rasfatata, iubita, principala ! A fost cea mai minunata perioada din viata mea. Din pacate e destul de scurta si perfida, ne face sa o dorim din nou.
Parerea mea e sa te gandesti si TU mai bine; trebuie sa faci o alegere care te avantajeaza. Poti fi tot atat de iubita si de divinizata si fara o noua maternitate; sotul si copilul meu o fac si acum, eu o simt prin toti porii. Mi-am dat seama ca defapt nu un copil imi doream, nu ganduritul altui copil, sau bucuria din ochii altui copil mi-o doream, ci senzatia MEA. Azi ma bucur ca nu am mai putut aduce pe lume un copil, pentru ca am o senzatie stranie ca mi-ar fi devenit la un moment dat o povara sufleteasca,poate as fi realizat ca si sotul meu are dreptate, ca in situatia noastra si alaturi de copilul nostru, asa cum ne-a placut noua sa ii insuflam ca pentru noi e cel mai bun, cel mai iubit, cel mai... cel, ar fi fost doar ceva de al doilea...
Nu zic, Doamne fereste, fa o intrerupere de sarcina, ci doar vreau sa explic ca asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii, sau ca asta exclude faptul de a mai avea si un alt copil intro zi, cand veti fi pregatiti.
Se poate si mai tarziu, in alte circumstante, la alegerea voastra. Fara ca sotul de care ai atata nevoie ( le desfid pe femeile care in siguranta caminului afirma senin, ei, DACA ar fi nu stiu cum l-as lasa si gata!, pentru ca NUMAI fiind intro situatie poti analiza 100% consecintele ) sa fie de acord, sarcina ta nu e decat o problema - nu e un copil, nu e o fiinta, nu e decat o problema medicala. Abia in momentul acceptarii ei va deveni.
Ma rog pentru tine, pentru ca stiu ca solutia iti va aduce durere in orice situatie.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
leea_cv spune:
Da mai Joy, precum suneai,sperantele nu-s inca pierdute.Mai ales daca zici ca sotul tau se poarta f frumos cu tine.Poate ca si-a dat seama ca ti-a sfisiat inima si acum incearca s-o repare.Apropo de mesajul Dordiei cum ca nu doar tu trebuie sa te sacrifici,imi aduc aminte limpede si acum,ce-mi spunea tatl lui T cind lupta cu mine sa-l sacrific.Ca in America,nu mai stiu in ce stat,exista o lege coform careia,daca tatal nu-i de acord cu existenta copilului,mama e obligata sa avortze.Si imi tot baga chestia asta pe git.Ma infuria atit de tare inegalitatea de drepturi si misoginismul ca imi venea sa-l omor.Nu stiu daca chiar e adevarat,dar credea ca poate fi un mijloc de a ma convinge.Din ultimul mesaj eu inteleg ca vei lua hotarirea pe care o va lua Cristi.Oricare ar fi ea.Poate va fi totusi aceea care iti va umple golul acela pe care il resimti.
Simina prin ce momente de indoieli si groaza ai trecut...si ce puternica esti.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
pisi-si-boscu spune:
Lavi da, l-am inscris la scoala, nu fara emotii. Am avut chiar placerea sa il inscriu unde am vrut eu, fara enorm de multe costuri materiale si de timp ( ma asteptam la ceva drumuri si timp pierdut pe acolo).
E scolarel, chiar daca in devenire, abia astept sa ii calc prima uniforma...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
leea_cv spune:
Catutza da e adresa pt cardul Pampers.Mi-au trimis raspuns in 16,dar eu doar azi am verificat mailul.Imi cereau sa le scriu adresa unda sa mi-l trimita.
Canutza mi-am adus aminte de "pasaroi", ca m-ai intrebat.Da,asa-i spun, sau, ocazional, clopotzel.
Noki sanatate Saralinei.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an