Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
pisi nu mi-ai raspuns de Sebi, daca il dai de la toamna la scoala, etc. 
Despre AC:
Ginecologii mei zic ca AC-urile dau probleme la ficat (cresterea transaminazelor) de regula la femele care au aceste probleme si in timpul sarcinii. Iar cele cu 30 micrograme de estradiol (gen Microginon sau cum se scrie) nu sunt recomandate la femei care nu au nascut, ci doar cele cu 20 micrograme. Asta pt ca in timpul sarcinii suntem supuse la niveluri mult mai mari de estrogen decat cele din pilule si atunci pilulele nu vor mai avea efect nasol nici de 30 fiind.
Eu in particular am ramas la cele cu 20 dinainte de sarcina, ma gandesc pe parcurs daca sa le schimb.
Bineinteles, exista femei care nu le suporta fizic (de ex Ripley) sau care au ceva contra lor pt ca sunt "chimicale"; nu zic ca sunt panaceu universal sau bune pt toata lumea.
Noah, sanatate la toata lumea si metode contraceptive eficiente va urez ![]()
------------------
Noki daca are febra + pcte albe pe amigdale => aia e amigdalita pultacee (puroi pe amigdale) si nu-i trece fara antibiotic. Da-i mancare cat mai moale si usor de inghitit, gatul doare groznic (proprie experienta - numai mamaliga as fi mancat)
mandyksch spune:
Lavi, ai dreptate, sa traiasca AC! Nici nu imi pot inchipui viata fara el. Mai ales ca am avut de suportat dureri de neimaginat de cand mi-a venit ciclul. Ani de zile am suferit. Abia cand am inceput sa iau AC la recomandarea ginecologului viata mea s-a schimbat. Plus ca sunt f sigure si decat prezervativele.....mai bine AC. Zic eu.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Morgano spune:
Noki, multa sanatate Sarariciului. Da tu ce zice dr., ca la puroi in gat nu scapi fara el.
Joy, are si Cristi argumentele lui, poate ca are dreptate, insa nimic nu mi se pare suficient de convingator, din pacate, pentru a renunta la un copil.
La fel ca Mandy, nici eu nu sunt nu stiu ce mare credincioasa, insa este si aspectul mistic unul care trebuie luat in considerare, pentru ca este general valabil in esenta lui.
AC, cum a punctat si Lavi, a insemnat pt mine o mare dereglare hormonala si 20 de kg in plus....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
[bAndrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro[b]
Siminaf spune:
Mai, dar serios, eu cind intru pe aici tre' sa dau de ceva mai deosebit!!!! Acum cu Joy!!!
Joy!!! E maaaare pacat sa omori o fiinta, mai ales ca propriul vostru copil!
Si acum sa spun de ce imi permit sa zic asa ceva:
Pe Deiu (Andrei) l-am dorit enorm si l-am asteptat muuuulti ani pina sa vina la noi! Ma rog, eu l-am asteptat, cu primul sot. Dar cu taticul lui s-a rezolvat "din prima".
De al doilea copil nici nu se punea problema, pt. ca in sarcina cu Deiu mi-a fost f. rau si am crezut ca nu supravietuiesc. Apoi Deiu a crescut, am plecat din Ro, am ajuns aici si..... la nici 3 luni de la sosirea aici.... s-a intimplat!!!! Crede-ma ca am plins nu zile, ci saptamini in sir!!! Sotul meu saracul era si el complet bulversat. Nu ca ar fi fost impotriva unui al doilea copil, dar stiam amindoi ca nu era deloc momentul si ca mie mi s-ar fi putut intimpla orice! Sositi de numai 2 luni jumatate pe tarim american, hotariti sa incepem o viata noua, exact asta ne lipsea: sa trebuiasca sa stau acasa, in pat sau si mai rau - la spital, cind noi vroiam sa facem cu adevarat ceva aici. Si e cam greu intr-unul, e mult mai usor in doi. In plus, mie mi-a fost groaza (nu teama, ci efectiv groaza) sa nu fac diferentieri intre doi copii, daca ar fi fost sa fie sa am doi. Si din acest motiv eu nu am dorit decit un singur copil.
Un mare suport moral l-am gasit la sefa mea din perioada respectiva, o americanca de origine poloneza, a carei fiica astepta si ea un baietel. A stiut efectiv cum sa ma aline si cum sa ma faca sa nu mai pling. Imigrind aici din copilarie, a stiut si pe ce butoane sa apese. Pacat ca nu am mai tinut legatura cu ea, ca s-a pensionat chiar cind m-am retras si eu, nu din cauza virstei, ci din cauza unui cancer mamar depistat in acea perioada. Si atunci mi-a zis ca viata e asa de scurta, incit trebuie sa ne bucuram de ea asa cum ne-o da Dumnezeu, sa vedem partile bune si sa le dam la spate pe cele rele! Nu stim niciodata ce ni se va intimpla miine, de ce sa nu avem copii care sa-si aminteasca de noi sau cu care sa ne bucuram in clipele frumoase?!
Luind hotarirea sa pastrez bebele cu numarul 2, mi-am pus viata in pericol. Tot timpul m-am temut ca-l voi lasa pe Deiu orfan pentru o mica fiinta pe care nici macar n-o cunosteam! Si intr-adevar a fost mult mai rau decit in prima sarcina, ajungind chiar si la spital de urgenta si fiind internata timp de 24 de ore, atit de rau imi era.
Dar una peste alta (exceptind faptul ca nici acum nu imi este bine si ca nu stiu cit damage mi-a facut preeclampsia anumitor organe), ma bucur enorm ca avem doi copilasi minunati! Si ii iubesc pe amindoi la fel de mult! Pe fiecare diferit! Nu as putea spune pe care il iubesc mai mult, pentru ca pe amindoi ii iubesc la fel de mult, mai mult decit insasi viata mea! Care era cit pe ce sa fie pretul pentru viata Ralucai. Doar ca Cineva de acolo, de sus, mi-a mai dat un pic de ragaz (cit? doar El stie) sa ma bucur de ei si sa-i cresc cum pot eu mai bine.....
Joy! Se poate! Bucura-te! Ai toata prietenia si suportul meu!

Noki_Lara spune:
quote:
In plus, mie mi-a fost groaza (nu teama, ci efectiv groaza) sa nu fac diferentieri intre doi copii, daca ar fi fost sa fie sa am doi. Si din acest motiv eu nu am dorit decit un singur copil.
Doamne, cat de bine ai exprimat ceea ce simt si eu! Asta-i unul dintre multele motive pentru care io voi ramane la unul.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ela27oana spune:
ola si de la noi
va anuntam ca de azi uka este fata mare; A PAPAT SINGURICA BUCATELE DE PESTE SI CASCAVAL, numa mai lasat sa ii dau eu
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Wow, Simina mi-au dat lacrimile, si sa stii ca nu sunt genul plangacios. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericiti multi-multi ani toti 4 impreuna!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Simina miliarde de
si tot respectul meu.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ela27oana spune:
simina-esti o femeie curajoasa,bravo tie si sa-ti traiasca micutii
la noie mare evolutie- isi i-a singura canuta bea apa si o pune apoi la loc
Ela si Oana-Daria
Morgano spune:
Simina 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro