Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 15
pineapple spune:
Am citit problema lui Joy imi pare tare rau ca se imtampla asa.
Nu pot sa dau sfaturi in a tine sau nu copilul pentru ca nu as fi obiectiva, dar ce vreau sa spun e ca ar trebui sa vorbiti si iar vorbiti intre voi, pentru ca nu se rezolva problemele tinand fiecare in sine, si plangand. Sunteti un cuplu si din respect si iubire unul fata de altul trebuie sa gasiti solutia impreuna. Ajungeti la un compromis poate, unul o sa fie mai putin fericit, dar macar stiti ca v-ati zis clar ce aveti pe inima si ati ales impreuna.
Eu una sunt cam prapastioasa si stau inca in dubii daca sa pun sau nu poze pe internet, acum balanta inclina spre poate nu e nici un pericol, cred ca pana la urma o sa pun si atunci o sa va invit sa vizionati fata nazdravana. Numai sa am putintel timp.
Azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. Ziua am petrecut ceva timp pe dc citind mesaje si am mai navigat si pe alte pagini romanesti plus ca aseara am stat pana tarziu pe forum si eram deja un pic zombi. Si am iesit in fata la magazin si acolo printre legume si oameni japonezi m-am intrebat eu unde sunt aici??
catutza spune:
Salutare mamici si copilasi!
Leea, am vazut ca mi-ai trimis o adresa de mail? De la carduri...ce carduri?(scuze dar am memoria cam scurta uneori!)Sunt cardurile alea de la pampers? Tu ai trimis? Ti-au trimis jucarii?
Noni, vreau si eu hainute de la H&M!!! Am o gecuta (am vazut ca si voi aveti, aia roza cu maneci tricotate) si sunt tare multumita de ea! Ce rau i-mi pare ca nu ti-am dat bani sa-mi iei si mie cate ceva!
Joy, off ce situatie grea! Asa si noi : eu vreau bebe2, Mihai nu vrea. Nu stiu cum ar reactiona la asa ceva. Eu zic sa vb cu el si poate intelege totusi. Eu sunt impotriva avortului, sa nu aud de asa ceva (asta la mine, in rest fiecare face ce vrea cu trupul lui).
Noki , sanatate multa la Sarah mica!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
madau spune:
quote:
Originally posted by joy04
daca vroiam sa-l pacalesc, ii spuneam dupa 3 luni incolo, ca nici eu nu am stiut, ca mi-a venit ciclu normal...
(chiar stau si ma gandesc serios de ce nu am facut asa)
Joy siVlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Joy prietena mea cea mai buna a facut exact asa cum zici tu..rezultatul..sotul a facut calea intoarsa, a divortat si a spus ca daca credea ca un copil il va lega de ea s-a inselat..deci cred ca tot cu sinceritatea si discutia rezolvati problema.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
NOKI i-a vezi tu ca totusi poate scrie ca dupa preparare solutia se va tine la frigider.
si pe augmentin si pe cedax scria la fel.
pulberea se tine la sub 25 grade, apoi la frigi.
PINEAPPLE"acolo printre legume si oameni japonezi m-am intrebat eu unde sunt aici?? " ti-e dor de tara, sau unde ai petrecut timp pe pagini romanesti...
MADAU
adica erau casatoriti si el a facut asa ceva????? inteleg daca i;l pacalea s o ia de nevasta...
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
mandyksch spune:
Joy, sunt alaturi de tine, si sper sa gasiti o solutie impreuna si indiferent care va fi ea va fi o decizie buna. Voi sunteti singurii care puteti decide sa nu lasati pe altii sa o faca in locul vostru.
Am stat si m-am gandit ce as face daca as fi in locul tau. Noi nu vrem bb2 din mai multe motive, si nu neaparat financiare, ca doar si noi stam la 2 camere, avem o rabla de masina...cred ca deriva din faptul ca eu sunt o fricoasa, si mi-e frica de halatele albe, cred ca mi se trage de la trauma pe care am avut-o in copilarie cand am avut meningita. Si sarcina cu Kriszti a fost un miracol pentru mine, in sensul ca am dus-o pana la capat negandindu-ma niciodata la cum va fi nasterea, cat de dureroasa si cat de grea recuperarea, nu m-am gandit nicio clipa la greutati, caci altfel nu as fi fost in stare sa il aduc pe lume pe Kriszti. Daca as ramane insarcinata din nou, nu stiu daca as putea avorta...si o spun in conditiile in care nu sunt f bisericoasa-credincioasa.Si cred ca pana la urma Vili m-ar intelege, asa simt eu acum.
Eu cred ca neaparat trebuie sa discutati, sa va faceti o lista cu pro si contra si sa vedeti ce atarna mai mult in balanta. Sper sa luati o decizie buna indiferent care va fi ea. Eu sunt alaturi de tine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
madau spune:
Joy erau casatoriti, ca doar de aia au divortat...a zis ca s-a simtit mintit, ca e o cantitate neglijabila in casa, cu care nu se putea discuta, astfel incat a luat decizia de una singura...bine, intre ei au existat ceva neintelegeri care cu ocazia asta s-au adancit si s-a produs ruptura.
Dar cred ca oricine reactiona negativ intr-o asemena situatie..cu atat mai mult cu cat tu stii punctul lui de vedere. Va tin pumnii ca totul sa se rezolve cu bine, mai intai hotaraste tu ce vrei cu adevarat si apoi abordeaza problema cu tarie, pe celalalt "front"

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
Hello si de la noi!
Am citit tot ce-ati scris, si sunt cu sufletul alaturi de tine, Joy! Sper ca Cristi sa-si schimbe pararea. Poti sa-i mai spui ca sunt atatia care se chinuie si nu au "norocul" vostru, ca daca vreodata se va razgandi, poate soarta nu va mai fi de partea voastra. E o decizie grea, de luat numai in familie (fara soacra).
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
Gandacel spune:
Sorry, am pierdut un mesaj imens, cu raspunsuri pt toata lumea, s-a dus tototototot!!!!!!
Nu cred ca mai am curaj sa mai scriu nimic. Am dat back, am facut tot ce puteam, insa nu s-a mai intors pe ecranul meu!
Acum chiar ca o las pe maine! Poate azi n-am noroc!
Gandacel
26+ si Bogdanel (14.11.2005)
lavi02 spune:
Joy
argument pt Cristi: Poate l-ati lipsi pe Vlad de ceva "nebunii" materiale in perioada adolescentei dar i-ati face cel mai pretios cadou pe care numai voi doi puteti sa i-l faceti si cea mai pretioasa mostenire pe care puteti sa i-o lasati: un OM foarte apropiat si drag alaturi, pe care il va avea tot restul vietii alaturi.
Incercati sa discutati amandoi in liniste si calm gandindu-va la toti 3 (4).
Cred ca viata mea ar fi fost mult mai grea si incomparabil mai searbada fara sora-mea.
Noki si Tania va tin pumnii.
Tania
certific si eu ca bb1 tero => bb2 linistit. ![]()
Asta nu inseamna ca nu-s amandoua exact la fel de dulci si de iubite.
Eu simt o nemaipomenita usurare la gandul ca am reinceput AC-urile de luna asta. Hai ca va dezvolt subiectul imediat ce schimb o cacacioasa.
silvia_d spune:
Buna seara,mamici!
Joy-ulet,kiar ma gandeam la tine zilele astea,ca nu mai stiam nimic de burticel:spune-i lui cristi ca pentru-nceput,keltuielile n-or sa fie asha de mari ca la Valdut,pentru c-aveti deja carut,hainute,scaun de masa,etc...si suma pe care-o aveti voi doi impreuna e undeva la mijloc,nici mare,nici mica...mai incolo,or mai creste salariile,poate tu sau cristi veti avea un serviciu mai bine-platit;adik,morala e ca avortul tre-sa fie ULTIMA solutie;lasa-l sa treaca perioada de soc,si-o sa intre altfel in discutiile pe tema asta;asha cum spunea si Mada,si eu in facultate am ajuns la solutia radicala,si e HORROR:dureri si kin si plansete,cand atatea metode erau la indemana!dar,nah...s-a-ntamplat!!partea buna e ca i-am spus mamei si impreuna s-a rezolvat f repede!si Pisi si Ripley au punctat f bine,gandeste-te ca la 4 saptamani samburelul are deja inimioara care se vede la echograf...tu ai fost deja f incercata cu vladut,si ai acumulat f multa experienta,in diverese situatii rele-rele de tot(nopti,luni ne-dormite,urlete!!)-asha ca va fi totul f usor pentru bebe 2;eu iti tin pumnii sa fie bine!!Doamne-ajuta!