Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 14
Gandacel spune:
Mda, ce spuneam de Esc? 
Noki, chiar mi-a placut. Ai dreptate, daca eu am drept de veto in decizia de a-l pastra, de ce nu as avea si in cea de a-l da afara? In fine... fiecare cuplu cu probleme sale. Si copiii vin la timpul potrivit, asa ca stai linistita, nu o sa vina! Decat poate ca sa va dea vreo lectie neinvatata inca!
Acum chiar plec!
Gandacel
26+ si Bogdanel (14.11.2005)
felicia74 spune:
Noki eu nu stiu de hormoni, dar transaminazele mi le-a crescut Microginonul. Un dr imi zicea "ca o femeie care se respecta ia Mavelon". Ei uite, eu nu m-am respectat
Insa acum ne punem baza in Durex.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Pot sa-ti spun ca in cazul meu, tati nu a vrut nici primul copil si s-a indragostit de el iremediabil in momentul in care l-a vazut la prima ecografie. La al doilea, s-a ingalbenit de-a dreptul. Al meu s-a si enervat, ca ne-am comportat ca niste tarani prosti care nu stiu cum sa se fereasca sa faca un copil... Insa in cateva zile a acceptat situatia, iar dupa alte cateva era chiar fericit, ma pupa si zicea ca nu-i vine sa creada ca va fi tatal a doi copii.
Gandacel asta e varianta fericita...acum depinde si de barbat. Uite de ex al meu n-ar fi luat lucrurile asa, considera un lucru atat de important ca aducerea pe lume a unui copil e o decizie de cuplu, nu decizia unuia si acceptarea fara drept de apel a celuilalt. El asa e cu tot..trebuie sa discutam si sa fim amandoi de acord, altfel...nu-l convingi in ruptul capului. Cedeaza doar daca il convingi cu argumente.

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Noki asta cu steriletul si gravizenia imi aduce aminte de ultima disc avuta cu gine...ca tocmai a avut o pacienta care a ramas gravida cu sterilet, faza la care eu m-am ingalbenit si era sa pic jos...la care el rapid: nu, ca era sterilet normal, la asta cu hormoni nu-i problema, chiar ca n-ai cum ramane

Io am imbinat ultilul cu placutul, pastilele nu-s varianta cea mai buna ptr mine din cauza de memorie de scurta durata, ca pestii
, steriletul simplu nu era sigur, cu preze..am ramas odata gravida
, asa cam am ales la mijloc; steriletul cu hormoni. Si culmea, desi de la pilule faceam urat rau, depresii, nervi, etc..cu asta n-am avut nici cea mai mica problema. In afara de cate o sangerare mai rebela, dar accidental. Acu' m-am indragostit asa tare de el, ca nu-mi vine sa-l mai scot

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pisi-si-boscu spune:
Imi cer scuze, dar nu pot fi de acord cu asa ceva! ( ma refer la ceea ce zice Gandacel vis a vis de crescutul copiilor in lipsuri ). Corect, ei pot fi fericiti, insa oare parintii lor au fost fericiti? Oare chiar suntem atat de simpli sa ne putem gasi linistea sufleteasca numai prin fericirea lor?
Dar altceva o sa intreb? Oare vor mai fi astazi fericiti? Ca acum 15-20 de ani, in scoala toti eram la fel: o uniforma, carti, caiete..
Astazi, exact situatia materiala face diferenta. nu sunt de acord, dar asta e realitatea pe care o traim!
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Noki_Lara spune:
Vot final dat de soacra: sa incep din seara asta antiboticul, ca e unul usor - Ospamox - si nu are cum sa faca decat bine. Nu cumva sa se agraveze si sa nu se repare apoi decat cu unul mult mai tare.
Dar intrebare: la suspensia din sticlutza scrie ca se pune apa plata sau fiarta si racita pana "sub inel". Si pe sticla este un fel de inel din sticla usor ridicat de restul suprafetzei. La ala se refera, nu?
Si o prepar la inceput dupa care tot iau de acolo, nu? Scuze ca pun intrebari de om cretin, dar daca nu cunosc procedura...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki la ala de pe sticla se refera. E ca la Debridat (sau nici din ala n-ati luat?). Pui apa, amesteci si tii la frigider (parca asa stiu). Din ala iei tot timpul si ii dai.
Pupici si sanatate multa Saralinei habauce
Fug ca s-a trezit Miruna si m-a omorat sa-i dau Nutela...i-am pus nitel pe linguritza si acu' fuge dupa mine prin casa

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
joy04 spune:
PISI m-ai scutit de expunerea temerilor mele.
da, mi-e frica ca nu va fi iubit de cristi ca si vlad si ca va face deosebiri intre ei.
si mai mult, ca la un moment dat il va face responsabil de neajunsurile casei.
in acelasi timp, eu consider ca fata de unii avem un trai destul de decent - nu-mi permit tot ce as vrea, dar am strictul necesar de bine de rau. nu ma compar cu cei care au mai mult decat mine, pt ca sunt recunoscatoare pt ce am.
si intotdeauna ma gandesc ca altii nu au nici un sfert din ce avem noi.
decizia e cu atat maai grea cu cat eu tin cont si de parerea lui. pentru ca asa trebuie, asa mi se pare normal.
si nu pot spune ca el nu m-a ajutat cu vlad, ba din contra, m-a ajutat f mult.
nu cat as fi vrut eu, dar m-a ajutat.
eu nu-mi pot inchipui viata fara surorile mele si fara fratele meu.
stiu ca daca am o problema, am unde ma duce si pe cine ma baza. stiu ca ele sunt acolo.
DAR, dorinta mea de a avea inca un copil oare nu conteaza????
poate vorbesc prostii, vlad este un copil superb - inca nu doarme noaptea si dupa ce ca eu adorm fff greu,azi noapte in jumate de ora m-am dat jos de 3 ori la el - dar simt ca nu am "totul".
ceva lipseste - nu simteam atat de mult lipsa asta pana acum, dar in conditiile actuale, gandul ca nici peste 3-4 ani nu vom avea al doilea bb imi lasa un gol in suflet.
RIPLEY are dreptate. ruptura se poate produce si asa si asa, pt ca nu stiu eu cum voi putea sa simt ca am tot ce-mi trebuie.
si nu vb de bani.
plus ca "vina" pt bb este si a mea. am calculat gresit,apoi m-am gandit ca daca cu vlad am ramas asa greu si dupa anticonceptionala si antibiotice, in nici un caz nu voi ramane asa...din prima.
daca vroiam sa-l pacalesc, ii spuneam dupa 3 luni incolo, ca nici eu nu am stiut, ca mi-a venit ciclu normal...
(chiar stau si ma gandesc serios de ce nu am facut asa)
nu mi-am inchipuit ca el va fi atat de radical.
nu vreau sa-l fortez. vreau sa-i respect si decizia lui, si dorinta mea.
DAR CUM ????
CRISTINA nici nu se pune problema de adoptie, nu as fi de acord cu asta in ruptul capului.
prietena mea mi-a zis ca-l adopta ea ca si-ar dori in ca un bb dar...este divortata.
si ii pare rau ca nu a facut inca un bb atunci...pana sa divorteze - de unde poti sti ce-i in viata???
GANDACEL nu mi-a zis fa avort, dar m-a intrebat: ce, ai de gand sa-l tii?? nu vezi ce vremuri sunt si o sa ne afundam si mai mult in datorii. (avem ceva datorii de la "zugraveala" ap dar pe care speram sa le rezolvam cu ajutorul alor mei)
c lipsurile...te inteleg f bine. noi am fost 4, in lipsuri destul de mari, dar pe care le-am constientizat in liceu, dupa 89...mi-era rusine c anu am parul facut permanent sau ca nu am blugi stramti, sau ca nu am geaca de piele cu zorzoane...dar am supravietuit.
in schimb, nu am avut pe cineva la spate sa ma impinga sa merg cu scoala mai departe.
si m-am complacat in serviciul pe care-l gasisem, gandindu-ma ca am timp destul sa fac si facultate, sa-mi gaseesc ceva muuult mai bun.
si eu am mai luat niste decizii in viata impotriva vointei mele, am tinut cont de ce vroiam cristi sau soacramea, sau socramiu...decizii de care-mi pare nespus de rau si consider ca-s neimplinirile vietii mele.
mi-e nespus de greu si va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
decizia va fi a mea si a lui cristi, dar e bine ca voi imi mai dati un pic de speranta ca poate se va razgandi.
PS: LAVI joi dupa amiaza, cand ma duceam la dr te-am vazut cu fetele la budapesta. eu eram in 318, chiar in statie si s-a uitat Silvia spre masina, i-am facut cu mana si saracu' copil o fi zis ca-s dusa cu pluta!!
ma uitam la tine si la fete -Nati parea ca doarme in carut- si ma gandeam ce fericita trebie sa fii.
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Noki_Lara spune:
Madau- 

Nici Debridat nu am luat...
De-aia zic, ca io-s nestiutoare in ale mediamentelor...Asa o sa fac cu mi-ai zis. Dar nu trebuie in frigider tinut, ci la sub 25 de grade celsius (Mimmy-Dummy, 

)
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
canuta-om-sucit spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Draga Joy,
Mi-ar fi placut sa zic: Joy, ar trebui sa te bucuri. Si tot forumul sa se bucure cu tine. Din pacate, din ceea ce ai scris, am senzatia ca nu e asa.
Esti in mare cumpana si chiar ai nevoie de suportul grupului. Nu indraznesc sa iti zic nici sa faci intrun fel nici in altul, pentru ca fiecare dintre noi isi cunoaste limitele, si situatia materiala si sentimentele...
Stiu insa din proprie experienta ca lucrurile care nu se fac din suflet, niciodata nu sunt cu adevarat acceptate, in schimb cele dorite cu adevarat sunt acceptate in ciuda oricaror greutati, oricaror situatii neplacute, oricaror deficiente.
E mare pacat sa lasi un copil sa nu se nasca. Dar e mare pacat sa aduci pe lume un copil nedorit, un copil care la un moment dat va simti ca unul din parinti sau amandoi nu l-au dorit, sau macar a existat "ceva" legat de aparatitia lui care a adus o umbra existentei familiei din care face parte. O astfel de fiinta e sotul meu, o fiinta chinuita mereu de "umbra" pe care a facut-o mereu in privirea parintilor lui.
Gandeste-te inainte de orice ai hotari la ceea ce simti tu, la ceea ce simte sotul tau ( si el e important pentru ca e o parte din "totul" vostru ), la ceea ce va simti Vladut vreodata... la asta in primul rand pentru ca asta e o realitate inainte de orice.
E frumos sa nasti un copil. E o experienta care pe noi, femeile ne innobileaza... Pe care barbatii nu o simt si nicinu o vor simti vreodata atat de intens.
Cunosc femei care pentru placerea rasfatului celor 9 luni ( si ma refer aici la confortul sufletesc nu la rasfatul fizic ) au facut pe lume copii care apoi au devenit adevarate poveri. Pentru momentul divin din sala de nasteri au suferit ani de zile de munca, de chin n a creste copii pe care defapt nu ii doreau cu adevarat.
Dar exista si cazurile fericite in care un copil nedorit lumineaza o familie.
Nu te gandi la partea rea a lucrurilor; poate fi un simplu act medical, depinde cum il privesti in ansamblu. Ia totul si pune in balanta, placerea, fericirea, minunea care ar putea fi, dar si greutatile, divergentele, legaturile din cuplul vostru, situatia materiala, sentimentele... apoi ia o hotarare. O hotarare care sa va apartina, voua, "totului", voi cei care sunteti implicati.
Edit: As vrea din tot sufletul sa nu imi intelegeti gresit mesajul. Si eu stiu ce inseamna un copil, cat de mult il doresti si cat de mult inseamna pentru femeie actul maternitatii. Doar ca sunt un pic mai pragmatica de felul meu si am inceput de la o vreme sa gandesc mai la rece. Poate din cauza faptului ca am fost pusa fata in fata cu unele alegeri care nu se potriveau cu ceea ce am simtit.
Dar a ma exprima in mod egoist, a comunica cum mi-ar placea mie sa fac, mi se pare o chestiune nelalocul ei. Pentru ca nu e ca si cum as sfatui o femeie ce culoare de bluza sa isi ia. De aceea, vreau ca mesajul meu sa fie interpretat EXACT asa cum e: total neutru.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Asta e si punctul meu de vedere, Joy. Nu pot sa spun decat sa stati stramb si sa ganditi drept, in situatia de fata. Oricare ar fi decizia, e aia buna, sincer, voi, amandoi, sa fiti impacati sufleteste.

Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.