Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 13
pischi2003 spune:
Joy, offff, incurcata situatie. Zic si eu ca celelalte fete: comunicarea e solutia, iar decizia sa va apartina amandurora. Asa e intr-un cuplu, astea-s regulile, ca daca unu decide intr-un fel, de unul singur, riscul e sa apara reprosurile de partea cealalta.
Noki, daca asta e diagnosticul doctorului, mai bine asculta-l, ata ete. Stiu la mine, am avut acum cateva luni o infectie in gat, am luat pastile nurofen raceala si gripa, dar ma omora febra. De cum am inceput cu antibioticul, a cedat f. repede febra. Chiar de nu esti de acord cu antibioticul, isi are rolul lui.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
cristinamh spune:
bulucel, da, ma ajuta tati. el e cu "primire, procesare" copil spalat.
de obicei iris iese prima (cu urletele de rigoare, ca o ia de la joaca cu andrei), are gata pregatit scutec, hainute... intre timp il spal si pe andrei, iese si el, apoi eu.
joy, indiferent care va fi decizia, tu vei avea ultimul cuvant de spus... daca e atat de sigur ca nu-si mai doreste copii, de ce nu ia cristi solutii radicale?? sau sa accepte alternativa, sa-l dai spre adoptie. garantat va gasi un tatic care sa-l doreasca.
dar tu-ti cunosti sotul, tu stii cat de departe poti duce negocierile. cu parerea e usor sa-ti dai.
trebuie sa te gandesti in schimb si ce-o sa faci dea-cum incolo... daca se mai intampla "accidente"?? o sa renunti la copil de fiecare data? e o problema care o sa revina mereu in actualitate. renunti acum, si data viitoare il pastrezi? atunci ai putea pastra acum copilul...
justificarile lui materiale... sunt dupa mine niste pretexte. care, pe langa mentinerea gradului de confort mai au si altceva.
sfatul meu e sa duci vladonele la bunici cateva zile. sa stati singurei si sa va ganditi bine de tot. o sa fie multa tensiune, nervi, si nu e bine sa fie copilul acolo. e o decizie care te marcheaza, si poate el va fi "multumit" de situatie, dar si tu ai o viata inainte si va trebui sa traiesti cu decizia asta.
daca un bb2 ar produce o ruptura intre voi... esti sigura ca renuntand la el nu provoci o alta, si mai adanca...?
daca il pastrezi, si accepta, dar nu te ajuta cu nimic... esti in stare sa te descurci?
incearca sa te linistesti, si gandeste-te la tine, la voi, la voi 3... si-ti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pisi-si-boscu spune:
Tocmai pentru ca e reala povestea o am atat de tare intiparita in minte...Sa stiti ca de asta, cand vine vorba de copii, nu comentez. haideti sa va mai spun o poveste draguta, super actuala, de acum , de la sarbatori.
Am si eu ca tot omul de sarbatori musafiri; musafiri mari, cu musafiri mici. In prima zi, vine sor'mea cu mandratea mea de nepotel, baga mana in "amintirile" mele si da pe jos o "reprezentare" artistica cred ca din ipsos a basilicii San Marco cu turn cu Pisa cu tot si rupe turnul ( zic si-asa era stramb, las' ca-l lipesc de data asta drept, asa de amuzament ). Face ce face apoi, ia un brelocel cu turnul eiffel ( din acela de fier ) si il vara fericit prin gaura subwooferului si ii da drumul acolo. E si ce, las' ca are matusa un singur nepot...
A doua zi, ca un facut. Nasii mei, cu toata trupa dupa ei, 2 copii si burta mare. Ala micu', mai rasarit ca Lucarinul nazdravan, doi ani si un pic. Stateam in bucatarie si il vad cum trece dinspre camera lui fiu-mea spre camera mea cu un cocolos de hartie. bun zic, il iau eu mai tarziu ( Sebi desfacea cadoul de la ei si ala micu' facea curat ). Mai trece un minut, alt cocolos. Alt minut, alt cocolos ! SAMD... Ma ridic, sa vad unde le pune, sa nu mai gasesc cum am gasit ( dupa miros ) dupa alta zgatie un cotor de mar sub pat. Cand colo, ce sa vezi? Indesase mai nene subwooferul cu hartie, nici nu mai era loc ! Vai de muzica noastra...
Morala: Si subwooferul era capsulat, a muncit barbatul meu doua ore sa il desfaca, ai naibii nemti cu copii tampiti care nu fac prostii...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Noki_Lara spune:
Sa incercam si cateva raspunsuri, daca tot doarme Titi:
Catutza- preturile in perioada asta sunt suuuper mici, ca au reduceri de 50-70%. Io i-am luat stive de haine de la Zara si H&M. Dar la H&M i-am luat colectia noua, unde preturile nu erau reduse, dar sunt mai mult decat rezonabile dpmeu de vedere: 2 bodyuri 13 euro, rochita 13 euro, pantaloni 10-13 euro, caciulite cate 5 euro, ciorapi la fel. Ehehe...de ar fi si la noi asa...
Lavi- scumpe foc piticele tale: Nati-stripteusa si Silviuk-nepapatoarea!

Feli- tornado-furtuna sau ce a fost am prins-o din plin in noaptea de dinainte de a pleca, in Viena. Dimineatza si drumul a fost ok. Dar ca batea vantul tare de tot, mai ales in ungaria. era cam horror cand trecea cate un tir pe langa noi. Si noi cu 160 la ora.
Madau- ba io as da tot aurul din lume ca fii-mea sa fie la fel de habauca - nu zic, nu, decat molesita- numai sa nu se smiorcaie si sa nu plangoceasca!
Baitza- la noi e in caditza ei, pusa in cada mare. Asta de la Craciun incoace. Ca pana acuma era ca la BB mic, pe masa de la bucatarie. Cu spalatul pe cap nu sunt mari probleme, protesteaza putin cand ii intra apa in oki de la dus si gata!
Miha2006- maaaaaaaaaaaaama catai repertoriul are Bubulina!
Scumpa foc!
Cam atata am citit in urma. Aproape tot scutecul asta. Taare greu tin pasul cu voi. Si incepe si sesiunea...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
fetelor...sa nu ma intelegeti gresit dar....oare de ce numai Joy sa faca sacrificii. Daca Cristi nu isi mai doreste copii...de ce nu s-a pazit? Noi folosim cu succes prezervativul si exista multe alte metode. Acuma cand samburelul se dezvolta sa ceri sotiei un avort....e inuman dupa parerea mea...si mai ales cand aceasta il doreste asa de mult. Povestea cu "nu avem casa suficient de mare...nu avem suficienti bani" sunt pretexte si eu nu cred ca in sufletul lui este asa de indarjit. Poate e speriat de idee, poate se gandeste ca e mai bine cu unul ca are ce sa ii ofere, poate...cine stie ce e in mintea lui...dar eu cred ca daca Joy vrea....il poate convinge ca temerile lui nu sunt intemeiate si vor fi fericiti cu 2 prunci minunati. Chiar daca asta inseamna sacrificiu!
Joy te pup si fii inteleapta si asculta-ti inima!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Gandacel spune:
Buna! N-am prea citit decat cele cateva pagini din urma, si asta pentru ca am vazut ceva despre Joy... Insa am sa raspund si altora, in masura in care ma pricep si ma lasa tov. de langa mine, care prea des apasa tasta Esc..., dar care ma si pupa non-stop, pe unde apuca, in special pe fund!
Nici nu stiu daca sa-mi spun parerea in legatura cu sarcina ta, Joy, ori nu. Pot sa-ti spun ca in cazul meu, tati nu a vrut nici primul copil si s-a indragostit de el iremediabil in momentul in care l-a vazut la prima ecografie. La al doilea, s-a ingalbenit de-a dreptul. Al meu s-a si enervat, ca ne-am comportat ca niste tarani prosti care nu stiu cum sa se fereasca sa faca un copil... Insa in cateva zile a acceptat situatia, iar dupa alte cateva era chiar fericit, ma pupa si zicea ca nu-i vine sa creada ca va fi tatal a doi copii. Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci. Majoritatea barbatilor, la o vestea ca asta, reactioneaza intr-un prim pas printr-o respingere. Dupa care urmeaza a doua etapa, cea de acceptare, apoi bucurie. Sunt foarte putini care se bucura de la inceput, sunt cei care au visat la asta dinainte... cati barbati fac oare asta?! Da-i un pic de timp. Mergeti impreuna la urmatoare consultatie. Intre timp, ai mare grija de tine, de sanatatea ta, de mesele tale. Nu mai plange. Poate doar printre zambete de fericire.
Apoi, sa-ti mai zic ceva: copiii aleg familie in care se vor naste, nu noi facem alegerea asta, ori daca o facem, comitem cel mai mare pacat (asta iti poate spune mai bine un preot, eu nu sunt religioasa). Daca un copil doreste sa se nasca un familia ta este pentru un scop bine definit, daca nu poti duce sarcina pana la capat, asa cum a patit Ina, din motive independente de tine, ti-ai facut datoria de a tine pe Pamant sufletelul acela atat timp cat a avut el nevoie, pentru a se inalta din nou. Insa sa-i curmi viata inainte ca el sa fie pregatit, nu cred ca esti tu pregatita. Gaseste in interiorul tau bucuria de a fi insarcinata, sunt sigura ca ea exista undeva acolo, printre lacrimi, impartaseste-o cu sotul tau, asa cum stii tu mai bine, fara teama si fara retineri. Arata-i ca esti fericita, asa cum esti de fapt. Si ai sa vezi ca si el e fericit, desi acum este infricosat. Ii e teama, ei sunt mai perfectionisti ca noi, mai rationali, insa sentimentele exista in fiecare si sunt mai frumoase decat par pe dinafara. Totul e sa stim sa la dezgropam, sa le ajutam sa iasa la suprafata. Nu sta departe de el cand ii zic asta, apropierea fizica e esentiala.
Despre partea materiala iti pot spune ca am un coleg de serviciu (fost) care avea din afaceri colaterale serviciului venituri de peste 10000 euro lunar. Insa nu admitea sub nici o forma existenta unui al doilea copil, pe motiv ca nu-si permite material sa-i ofere nimic bun, ba chiar ar priva-o pe fetita lui de ce dorea sa-i ofere bun in viata. Pe de alta parte, eu stiu din propria experienta ca familia mea abia s-a descurcat sa creasca doi copii dintr-un salariu de profesoara, dar mai fericiti ca noi nu stiu daca au fost multi copii. Copiii au nevoie de dragoste si strictul necesar. Am dezvoltat subiectul, desi in sinea mea sunt 99% sigura ca nu este motivul real al sotului tau. Pur si simplu se simte dator sa reziste. Ti-a cerut sa faci avort? Ti-a zis ca nu vrea copilul? Daca nu, atunci nu-ti face inca probleme. Al meu doar a zis ca e o prostie, ca nu era momentul, ca ... insa nu mi-a zis deloc "nu-l facem, ca...". Si acum e foarte-foarte fericit. Mai fericit decat mine, care sufar din cauza problemelor de sanatate. Parca ma iubeste si pe mine mai mult. Parca ii e teama sa nu ma piarda...
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Joy- hmmm...extrem de nasoala situatie. Nu as vea sa fiu in locul tau. Si io am maxime emotii ca a avut loc un "accident de munca" acuma 3 zile si sper sa nu fie cu rezultat pozitiv. Situatia la mine insa e diferita intrucat EU sunt cea ca no way sa vreau bb2 acuma, deci as stii clar ce sa fac.
Noki, se vede ca esti Leoaica! Numai ce vrei tu conteaza?! Sotul ce parere are?
Revin, nu ma pot concentra deloc, nu ma lasa BOgdan nici o secundica. AM de raspuns la multe mesaje. Si nu vreau sa raman datoare.
Maine dimineata sper ca ma va lasa macar o jumatate de ora. Am sa va si povestesc cateva chestii.
Pup si revin.
Gandacel
26+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Am aterizat si noi de afara..am fost si ne-am vazut cu Irisuca pitica zapacita
, s-au dat maimutzele in leagane, tobogane, au mancat nisip (mai mult a mea)..super!
Dordia mi-a spus Marius ca ai dat mesaj de iesit afara, din pacate eu am plecat inainte sa-l vad, ca am trecut si pe la Posta sa platesc tel, si la 11.30 trebuia sa fiu in parc. Dar ne vedem zilele vitoare ca se anunta frumos
Noki din cate stiu eu amigdalita cu punctulete din alea albe e semn de puroi, adica infectie. Ceea ce inseamna antibiotic...nu te juca cu puroiul din gat ca e periculos, poate cobora la inima..mai jos in corp.. Tu stii mai bine cum vrei sa faci, dar daca dr ti-a rec antibiotic, cred ca tre' sa-l asculti
Joy eu te inteleg perfect, am fost si eu intr-o situatie asemanatoare acum 4 ani, numai ca la noi diferenta era ca si Marius isi dorea copilul, insa situatia financiara, si restul de nebunii (lipsa casei, fac neterminate, nici unul nu lucra constant) m-au determinat sa iau hotararea cea mai radicala. Insa am stiut precis ca asta vreau, mi-am asumat responsabilitatea si am mers inainte. Nu mi-a fost usor insa. Acum...numai tu stii ce e in sufletul tau, care e situatia dintre voi, insa trebuie sa gandesti bine avantajele si dezavantajele, tragi linie si vezi ce iese. Scuza-ma daca-s mai radicala...insa asa gandesc.Indiferent de hotarare, iti doresc si va doresc tot binele din lume
Daca mai ai nevoie de vreun sfat..stii unde ma gasesti
Miha bai tu ma omori cu zile....ce vocabular elevat si bogat aveti
.
Sa va zic 2 mari realizari de azi:
- avem si dintele nr 4
- zicem : titete (citeste) si tudeta (suzeta)
Fug sa balotez ceva si revin, cat doarme Mirunici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Noki si eu zic sa te iei dupa dr, Ospamoxul nu e cel mai tare antibiotic, poate stie omul ce stie, nu?
Cat despre hainutze, stiu de la sora-mea ca sunt preturi super in ianuarie. Lui chiti i-a adus anul trecut de la Milano pulovar Benneton de casmir (10 euro), rochita de aceeasi firma(15 euro), sa plangi, nu alta... Singura problema era ca trebuia sa fii in prima zi a reducerilor la usa magazinului ca se facea coada, si nu-i lasau sa intre decat cate 10 persoane. Ea a fost a doua zi si se plangea ca gasise doar marimi mari ptr 1 an. Ehei ce bine au prins!
Am uitat sa ma laud cu ultima smecheria a ILincai: se preface ca vrea sa-ti dea un obicet, intinde mana spre tine si cand vrei sa apuci acel lucru, retrage mana si rade pe sub mustata, smechera lui mami
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Revin ca mai am ceva de spus si am uitat: Vad ca toata lumea se plange de "accidente"....n-ar fi mai simplu si lipsit de stres sa va puneti sterilet, sau sa luati pilule???? Ca io una in varianta preze n-am nici cea mai mica incredere...

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Madau- ai dreptate cu puroiul. Stiu ca e periculos. Inca astept telefonul soacrei si probabil va incepe antibioticul de seara.
Gandacel- Adila nu vrea pe moment nici el bb2. Doar intr-un viitor pe care el il vede luminos si eu il vad ca nesigur. In ceea ce priveste decizia asta, da, sunt foarte ferma, pentru ca atata timp cat femeia duce sarcina si apoi marea majoritate a greului - cel putin la mine asa este, mi se pare normal sa am un fel de drept de veto. Deci intradevar, daca EU hotarasc ca nu bb2, asa va ramane. Adila va trebui sa se impace cu idee asta. Dar repet, nici el nu este un fan innascut al copiilor si nu ma bate la cap cu bb2, ba din contra e de aceeasi parere cu mine, ca acuma in nici un caz. Pe viitor, el spera ca eu sa ma razgandesc. Sincer, si eu sper. DAR, realitatea cotidiana este alta, total opusa. Si la cum evolueaza treburile, cred ca asa va ramane.![]()
EDIT: Madau, ai prefecta dreptate...dar sterilet no way la mine. stiu persoane care au ramas gravi cu ele. Pastie speram sa-mi schimb in tmp punctul de vedere...si de-aia am zis ca sa nu ma apuc iar de ele. ca au hormoni snu sunt bune etc. Dar in situatia concreta, cred ca intradevar sunt cea mai buna solutie.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!