Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Mai, fetelor, hai sa nu discutam intre noi (un-doi ajungem la o disputa ) ce ar trebui sa faca Joy.

Daca putem sa-i spunem o vorba buna si o incurajare bine, daca nu, nu. Ce e in sufletul ei acum.... nici nu ne putem inchipui.

Pupici la toata lumea!

Lavi, ai mare dreptate

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi total de acord cu tine. Cred ca cea mai folositoare pentru Joy este disponibilitatea de a o asculta, in rest decizia nu poate fi decat a familiei, oricare ar fi ea.
Joy.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

JOY as putea spune ca te inteleg mult prea bine. Dincolo de situatia materiala asemanatoare (nici noi nu mai avem loc in apartament) si de asemanarea in nazbatii a piticilor nostri, am avut si eu nopti de framantari interioare si frici, doar la gandul ca as putea ramane insarcinata cu bb2. Si cred ca, intr-o situatie certa, as fi reactionat la fel ca tine...cu diperare! - desi tiu EXACT ca, pana la urma, nu as fi ales avortul, cu orice risc! O viatza e o viatza, daca a apucat sa inceapa, e pacat sa nu ii dai o sansa. Si eu stau de 3 zile cu inima cat puricele, ca trebuia sa vina CM si...canci! Mor de groaza sa-mi iau un test de sarcina, asa ca...mai astept.

Mai e un gand care ma linisteste in caz de ....hm..patzitura: sansele ca bb2 sa fie foarte cuminte, dupa un bb1 terorist sunt destul de mari.

Asa ca accepta de la mine multe imbratisari si ...of, sper ca orice decizie ai lua, sa fie o usurare pt sufletul tau si nu o povara in plus!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi ba eu nu vad disputa DELOC! Fiecare a venit cu propria parere, ba chiar Pisi a si explicat de ce gandeste astfel, Joy nu are decat sa citeasca gandurile noastre, ca oricum decizia va fi a ei.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau si de la noi! Cu vesti proaste, dar asta este, altele nu am.

Tocmai am venit de la doctor si mi-a zis ca Titi are amigdalita - rosu in gat si cu inceput de puncte albe. tratament: Efferalgan si ...OSPAMOX!!!
Ar fi prima data ca i-as da antibiotic. Nu stiu ce sa fac, zau. Aseara dupa febra de 39.2 i-a scazut, de dormit a dormit ok, i-am pus Novocalmin supozitor la 12 noaptea, a transpirat si am schimbat-o la 3 de dimineatza. La 10 avea 37.7, apoi acuma la ora 13.45 iar febra: 38.7. Deci a crescut. I-am dat Efferalgan si astept sa ma sune soacra sa ma consult si cu ea si sa iau decizia finala: antibiotic sau nu. Doctorul pe de alta parte e cel in care am maxima incredere, nu da antibiotic fara rost niciodata si a zis ca se asteapta sa faca febra mare.

Pe de alta parte azi noapte ne-a spart dintele nr 7!!!!Lateral, sus!Totusi doar de la el nu poate fi febra asa de mare.

Si ce e cel mai nasol: nu mananca pranzul, decat daca i-am dat lapte, de unde deduc si mai clar ca e ceva n gat totusi.

Joy- hmmm...extrem de nasoala situatie. Nu as vea sa fiu in locul tau. Si io am maxime emotii ca a avut loc un "accident de munca" acuma 3 zile si sper sa nu fie cu rezultat pozitiv. Situatia la mine insa e diferita intrucat EU sunt cea ca no way sa vreau bb2 acuma, deci as stii clar ce sa fac. Tie insa iti tin pumnii si ma rog sa iei decizia buna, desi sunt convinsa ca nu va fi deloc usor. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa te ajute!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, mi-am adus aminte, poate legat de ceea ce se intampla actualmente pe forum de o poveste veche, care inca ma face sa ma intreb cum naiba de se schimba unii oameni si altii nu?!

Mama are un var, si varul ei o nevasta. o femeie frumoasa, eleganta, o tin minte ca nu se imbraca decat in alb.Aveau o casa superba, cu mobila deschisa la culoare, covoare bej, cuverturi alb crem, parca era desprinsa din reviste.
Eu aveam vreo 4 ani cand mergeam pe la ei, stateau la o statie de noi, si ai mei se vizitau des. Pana intro zi, cand a primit o frumoasa papusa din blanita, cu fata de plastic, alba alba. Nu o sa uit cat oi trai papusa aia, era mare si blanoasa ca un ursulet, avea doar fata si mainile din plastic. Mi-am dorit asa de mult sa ma joc cu papusa aia, incat parca si astazi mai simt frustrarea... Am vrut sa pun mana pe papusa si a tipat la mine, tare de tot, ca e alba si o murdaresc, ca eu sunt murdara pe manute...
Nu m-a lasat niciodata sa o ating.
Mama, de suparare nu s-a mai dus pe la ea.
Femeia aia, care culmea ca avea exact numele meu, spunea mereu ca nu isi doreste copii. Si ea si sotul ei avusesera cate un frate care a decedat foarte mic si banuiesc ca le era teama sa nu pateasca si copilul lor acelasi lucru...
La 40 de ani, dintro intamplare ( fericita?! ) a ramas insarcinata. A crezut ca a intrat la menopauza, nu s-a stresat, si-a dat seama ca e gravida cand copilul misuna prin burta ei. N-a fost un copil dorit, nu a fost ceva sa le lumineze viata, nu au anuntat pe nimeni din familie ( bunica-mea e nasa lor ) decat la botez, fara sa invite pe multa lume. Si-au crescut fetita departe de ochii lumii, intrun mod destul de ciudat si de retras fata de familie.
Am trecut o singura data intamplator pe la ei, prin acel sanctuar alb galbui, aseptic si lipsit de praf. Papusa visurilor mele zacea pe jos, murdara, cu o manuta lipsa...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, nu te panica. Da-i tratamentul si ii trece. Resemneaza-te! Si steff cand va face prima data febra am sa morr de frica pentru ca pana acum n-a facut asa ceva...si nici antibiotic n-a luat.
Felicitari pentru dintele nr. 7

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

draga joy, indiferent ce se va intampla pana la urma, noi suntem aici, alaturi de tine..
dar noi suntem un forum, o lume apropriata,intima, familiara, dar virtuala! decizia finala ia-o alaturi de familia ta, pentru ca numai ei sunt cei ce conteaza cu adevarat!

noki, nasol cu amigdalele....

pisi, pacat ca povestea ta e reala...cunosc senzatia, si eu am visat candva la o papusa de portelan...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ziua buna si de la noi !

Joy, sunt alaturi de tine indiferent de decizie !!! Te sarut si sper sa iasa asa cum iti doresti !
Noki, bine ai revenit! Sanatate maxima Sarariciului bolnavior!
Pisi, ai povestit asa de frumos, ca parca vad papusa aceea alba !

Dordia, sanatate multa-multa si tie !Stefanelul cazator!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Brrrrrrr, PISI, ce poveste! Mai ales intiparita in mintea unui copil.
Sper ca fetitza aparuta in viata acelui cuplu sa fi fost mai normala decat maica-sa (cu toate sansele reduse) si sa fi avut parte de o viata colorata!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput