Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley ce mi-a placut mesajul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, am citit mesajele voastre si sunt exact pe sufletul meu.

va multumesc..... si o sa revin cand ma lasa vladut sa va spun una alta, de ce mi-e frica acum.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy de-aia nu puteai tu dormi.BB iti facea programul.Din pacate stiu mai bine ca oricine cum e tu sa vrei din tot sufletul iar el sa NU vrea defel.Doar ca situatia e diferita.Bineinteles ca alegerea e a voastra,voi deja fiind un cuplu solid.Pina la urma veti ajunge la o intelegere si oricare ar fi aceea sa te impaci cu gindul ca va fi cea mai buna.

Fetele cu toatele am experimentat ce inseamna dragotea pt botzul mic si de aceea avem tendinta de a melodramatiza.

Io as fi de parere sa nu mai fiti atit de sentimentaliste,caci daca sotul lui Joy nu va vrea nici in ruptul capului,ea va trebui sa renunte.Si atunci,stiindu-va gindurile,ii va fi muuuuult mai greu decit oricum o sa-i fie.Nu ma intelegeti gresit.
Deci,orice alegi JOY,noi iti sintem alaturi

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Draga Joy,

Mi-ar fi placut sa zic: Joy, ar trebui sa te bucuri. Si tot forumul sa se bucure cu tine. Din pacate, din ceea ce ai scris, am senzatia ca nu e asa.

Esti in mare cumpana si chiar ai nevoie de suportul grupului. Nu indraznesc sa iti zic nici sa faci intrun fel nici in altul, pentru ca fiecare dintre noi isi cunoaste limitele, si situatia materiala si sentimentele...
Stiu insa din proprie experienta ca lucrurile care nu se fac din suflet, niciodata nu sunt cu adevarat acceptate, in schimb cele dorite cu adevarat sunt acceptate in ciuda oricaror greutati, oricaror situatii neplacute, oricaror deficiente.
E mare pacat sa lasi un copil sa nu se nasca. Dar e mare pacat sa aduci pe lume un copil nedorit, un copil care la un moment dat va simti ca unul din parinti sau amandoi nu l-au dorit, sau macar a existat "ceva" legat de aparatitia lui care a adus o umbra existentei familiei din care face parte. O astfel de fiinta e sotul meu, o fiinta chinuita mereu de "umbra" pe care a facut-o mereu in privirea parintilor lui.
Gandeste-te inainte de orice ai hotari la ceea ce simti tu, la ceea ce simte sotul tau ( si el e important pentru ca e o parte din "totul" vostru ), la ceea ce va simti Vladut vreodata... la asta in primul rand pentru ca asta e o realitate inainte de orice.
E frumos sa nasti un copil. E o experienta care pe noi, femeile ne innobileaza... Pe care barbatii nu o simt si nicinu o vor simti vreodata atat de intens.
Cunosc femei care pentru placerea rasfatului celor 9 luni ( si ma refer aici la confortul sufletesc nu la rasfatul fizic ) au facut pe lume copii care apoi au devenit adevarate poveri. Pentru momentul divin din sala de nasteri au suferit ani de zile de munca, de chin n a creste copii pe care defapt nu ii doreau cu adevarat.
Dar exista si cazurile fericite in care un copil nedorit lumineaza o familie.
Nu te gandi la partea rea a lucrurilor; poate fi un simplu act medical, depinde cum il privesti in ansamblu. Ia totul si pune in balanta, placerea, fericirea, minunea care ar putea fi, dar si greutatile, divergentele, legaturile din cuplul vostru, situatia materiala, sentimentele... apoi ia o hotarare. O hotarare care sa va apartina, voua, "totului", voi cei care sunteti implicati.

Edit: As vrea din tot sufletul sa nu imi intelegeti gresit mesajul. Si eu stiu ce inseamna un copil, cat de mult il doresti si cat de mult inseamna pentru femeie actul maternitatii. Doar ca sunt un pic mai pragmatica de felul meu si am inceput de la o vreme sa gandesc mai la rece. Poate din cauza faptului ca am fost pusa fata in fata cu unele alegeri care nu se potriveau cu ceea ce am simtit.
Dar a ma exprima in mod egoist, a comunica cum mi-ar placea mie sa fac, mi se pare o chestiune nelalocul ei. Pentru ca nu e ca si cum as sfatui o femeie ce culoare de bluza sa isi ia. De aceea, vreau ca mesajul meu sa fie interpretat EXACT asa cum e: total neutru.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy...eu cred ca iti inteleg cel mai bine situatia materiala. Pt ca si la noi...veniturile nu depasesc cu mult 20 mil, stam in ap. cu 2 camere si cu bunica, nu avem masina si nici perspective..., am rate la banca de 6 mil/luna si....ne descurcam cu greu dar...ne descurcam. Eu imi doresc f. mult al 2lea bb si asta curand. Daca imi ies bine analizele las protectia(prez) deoparte si cum o vrea Dumnezeu. Doru...nu prea ar mai vrea diin cauza banilor...etc dar...eu vreau asa ca...il voi avea.
Poate Cristi sa nu fie de acord dar cu timpul si mai ales la vederea lui sigur se va inmuia si va ceda si il va iubi la fel de mult. La noi situatia nu e asa radicala asa ca...am loc sa il conving.
Te rog mult incearca sa vorbesti cu Cristi si sa puneti pe masa toate cartile si probblemele si poate...reusesti sa il convingi. E pacat ca tu ti-l doresti foarte mult. Mai tarziu ii vei reprosa neimplinirea asta si va fi mai rau. Eu zic sa incerci sa il convingi si...pana la urma Dumnezeu te va ajuta si o sa fie bine.
Uita-te la Cristinamh ca are 2 copii in garsoniera si se descurca. Nu sunteti in strada deci...eu zic ca motivele nu sunt intemeiate!
Te si pe tine si pe puiutii tai si....sa dea Domnul sa fie bine oricum va fi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ripley perfect de acord cu tine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dordia: ai punctat foarte bine: il va accepta.
Dar oare e de dorit acest lucru?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

joy draga mea, sunt alaturi de tine indiferent de decizia pe care o vei lua
Decizia trebuie sa o luati in cuplu, nimeni nu iti poate spune ce sa faci, mergi inainte cu ceea ce simti.

leea , de acord cu tine
pisi mi-a placut foarte mult cum ai scris

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, fetelor, hai sa nu discutam intre noi (un-doi ajungem la o disputa ) ce ar trebui sa faca Joy.

Daca putem sa-i spunem o vorba buna si o incurajare bine, daca nu, nu. Ce e in sufletul ei acum.... nici nu ne putem inchipui.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Da mai Dordia, dar dc el nu vrea.... e extrem de nasol. Nu poti intr-o casnicie sa iei decizii de unul singur, nici tu, nici el.

Uite, nasii Anei, sunt nemaipomeniti ca oameni, o duc si bine, dar foarte ocupati. Ea totusi mai vrea neaparat un bb (au o fetita de 2,5 ani) dar el nu vrea nicicum. In gasca toti au cate 2 copii, si noi vrem bb2, numai la ei nu si nu, ca nu vrea el. Ei bine, dc ar ramane ea insarcinata, nu s-ar pune pb de avort, insa ii respecta si lui decizia, adica se protejeaza si incearca sa-l convinga. Si la fiecare iesire de sambata il tot frecam noi restul la cap cu bb2, si totusi nu avem cu cine, nu este EL dornic si convins, si nimeni nu-l va convinge.

Deci, daca inainte se poate decide, cand deja esti insarcinata, se inmiiesc problemele, nepotrivirile de gandire sau dorinte, si da, sunt total CONTRA avort.

Insa... o casnicie cu ura si reprosuri si doi copii nefericiti si marcati de atmosfera din casa, sau o mama singura cu 2 copii.... sau o semi-acceptare din partea lui, cu pauze de afectivitate si intelegere, cred ca este cumplit. Deci in mod clar se duce naibii familia. Si atunci, ce femeie poate sa aleaga intre inca un bb sau o familie distrusa? Din moment ce sotul e total impotriva unui alt copil. Este extrem de dificil. (Eu personal nu cred ca as renunta la copil, dar eu sunt altfel, si vba lui Pisi - nu pot pune camasa altcuiva pe mine, nu stim ce este in casa respectiva).Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput