Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 26
locca spune:
Casiana, eu l-am facut la medicover, ca acolo ma dusesem la dr. mea la controlul dupa nastere, care s-a produs la 1 si 3 luni de la nastere
.
A costat un pic mai mult de 40 de roni.
Din cate stiu eu e bine sa fii cam la jumatatea cm cand il faci, dar daca nu e asa rog fetele sa ma corecteze. La mine era ziua a 16-a.
Ma doare capul de nu mai poooot.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Hilde, Infanrix hexa se face numai la 2 si la 6 luni. Poate era vorba despre Infanrix simplu (sau IPV+Hib). Si nu e foarte nou, ca e de vreo 3 ani pe piata din Romania.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
kid2003 spune:
Ufff, sambata noi nu putem ca Alex e invitata la o zi de nastere...Doar duminica...oricum vad ca nu e o lista prea bogata.
Poate sa ramana Mobexpert ca vad ca e mai la indemana fetelor. Nu am mai fost demult acolo si oricum nu am fost niciodata cu Alex dar daca Ruxandra zice ca e ok, o cred ca o stiu fata cinstita ![]()
Si daca e Mobexpert vine si Sofia (chiar daca nu esti in tema noi tot te asteptam cu vesti despre tine si Nuka, ma bucur ca am mai gasit o fata vesela dar fara vocabular, la fel si Alexandrei ii place cel mai mult cuvantul uite, iote, ia uita-te- pronuntat cam ioooteeete)
Hilde, imi pare rau de glezna ta, pune gheata multa...O sa treaca. Si noi am mers pe schema Infanrix de la nastere (ma rog, de la 2 luni cand a fost vaccinul). Si am facut asa: la 2 si 6 luni Infanrix Hexa si la 4 si 12 lui (14 luni la noi, ca la 12 am facut Priorix) Infanrix IPV+Hib. Te rog mult sa intrebi doctorul pentru ca, la fel ca si Anya (care e si pediatru pe deasupra, deci are un cuvant muuult mai greu) stiu ca la 1 an este rapelul la Infanrix IPV + HiB, deci cel cu 5 valente, nu Hexa. Sa nu cumva sa fie gresit. infanrix este de mai mult timp aparut, dar e adevarat ca e cam rar la farmacii, nu stiu din ce cauza se obtine asa de "pe sub mana"...
Alexutza, nu, nu esti singura. Eu am fost la controlul de la 6 saptamani dupa nastere dar de atunci deloc. Si dr mi-a zis sa fac Papanicolau la 6 luni si eu...ioc...Trebuie sa ne mobilizam! Se face discount la Medicover sau medsana daca mergem toate mamicile din Piticodrom? Hai sa facem un buget si o prezentare in powerpoint pe care sa le-o trimitem pe mail!Uff, am stat prea mult timp la scarbiciu azi...
Jadi, da, actiunea respectiva a aparut in revista, a fost super ok la locul acela de joaca, Alex era bolnava atunci si mi-a fost ciuda ca nu am dus-o! Ca erau pitici de varsta ei si au si locuri de joaca pentru copii intre 6 si 12 ani. Dar...e cam departe, tocmai la Cimitirul Eroii Revolutiei...
BiuMil spune:
asta vroiam si eu sa intreb, Hilde... chiar nu aduc vaccin la comanda la farmacii? eu stiu ca odata eram la Tl si aveam nevoie de un medicament pe care nu il aveau si la sesiblu, parca, mi-a spus ca daca il vreau mi-l aduce...acum tu stii mai bine cum e la voi...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
Optez si eu pt intalnire, la Mobexpert e ok. Doar ca nu stiu cum o sa fac, pentru ca d-ra mea se trezeste cel mai devreme la ora 10 si pana mananca... Poate reusesc sa trag de ea sa ajungem pe la 11 macar.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
BiuMil spune:
sa "centralizam" atunci:
duminica asta sau duminica viitoare...aici inca mai trebuie voturi, la mobexpert...de ora 10 nu comenteaza nimeni?![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Eu cer aprobarea baietilor ptr intalnire.
Si va spun maine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
Petra mi-a facut si ieri si azi criza de plans cand am adus-o acasa. Vroia sa mai stea afara. Ieri m-am luat dupa ea si am mai coborat o data pe afara, in piata, i-am luat o jucarie care am impins-o eu din piata pana acasa. dar azi m-am tinut tare pe pozitie, a plans dar i-a trecut. Trebuie sa ma tin tare, sa nu cedez 
Am facut o budinca de gris, buna la gust dar fara aspect 
Diana, am pus checul la favorite, cred ca am sa il fac si eu, desi mama face unul bun pentru Petra (care il mananc eu, asa-i de bun).
Eu mi l-am facut (papanicolau) acum 1 an, am inteles ca trebuie facut o data pe an. Si mamografie am facut si trebuie control tot asa, in fiecare an.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
innaa spune:
Va salut si eu!!
Ma inscriu si eu printre cele care nu au facut niciodata testul...am vazut aseara la tv si m-am gandit ca ar trebui sa imi fac numai ca nu prea stiu unde. Este oare nevoie de ceva trimitere de la medicul de familie? - oricum tb sa merg la planning saptamana viitoare profit de ocazie si ma interesez.
Noelia e mai bine, dar inca mai continuam tratamentul cu antibiotic (inca doua zile dupa ce nu mai are simptome cica).
Mi-ar place sa pot veni si eu la intalnire cu voi...dar cine stie la urmatoarea poate o sa va surprind ....poate o sa vin in vizita la sot in Buc si o sa ne si vedem.
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
Fetele din Bucuresti daca stiti ceva de vreun job ma anuntati ca sunt in cautare by the way!
trebuie sa imi gasesc ceva pt ca ne este tare greu fara tati si lui ii este si mai ales cu naveta asta saptamanala cate 350 de km dus intors.
sory de oftopic.
si acum ontopic sa va spun ca fata mea papa aproape orice...nu aruncati cu rosii dar ea e fana varza calita si ciocolata(la prima seamana cu tata su iar la ciocolata cu mine ca eu sunt dependenta de cioco)
Codruta la noi a aparut deja spanacul proaspat...e 5 lei kg ...a luat azi tata ...Noa nu papa inca....o sa ii dau mai tarziu sau maine.
Dar Ina mama de Ilinca unde umbla? Iar e in vacanta?
ma plictisesc acasa si nu stiu ce sa mai fac...nici afara nu am mai putut iesi de cand Noa are laringita...am fost si eu pedepsita in casa.
cam atat nu mai aberez...sper sa mai intru si maine
Mami si
Buburuza lui mami