Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 25
nanadana spune:
venim si noi sa facem un pupi mareeeeeeeeeee lui Tonnia si Sacha
bine ati venit acasa
sambata am avut placere sa o cunostem pe Irina care este simpatica
si intreadevar am vorbit ca si cind ne cunosteam de ani,stiu ca iti este un dor de baietii tai dragi si scumpi
,facem un mare pupi sa treaca cele 2 zile ca vantul si sa mergi acasica 

flavia bine ai revenit 
antoneal ai grija de tine si de burtica ca totul o sa fie bine 
sofia ce misto ca ne mai bantui,un mare pupi lui nuca
cu somnul tot asa sintem nu dormim ,ne trezim......
b_irina_c spune:
Casiana da, am reusit sa vizitez obiectivele mari si arhicunoscute si cred ca am batut recordul de viteza la Luvru
. Din pacate n-am avut timp sa intru in nici un magazin, am preferat obiectivele turistice.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
alexuta2005 spune:
Si eu am " vazut" Luvru in viteza acum 3 ani.Spun asa ca in 3 ore in afara de Monalisa nu am vazut mai nimic am trecut asa in viteza.Apoi m-am enervat si m-am dus sa beau o cafea .As fi vrut sa am mai mult timp pt. Luvru.In fine, a fost o excursie organizata si avea asa multe obiective incat in fiecare seara cadeam secerati de oboseala.
Hildegard spune:
Buna,
Steff a tras chiulu azi de la somn, adica a domrit putin.
Ne-a sunat de la cab. sa mergem la 6.30 sa facem vaccinul. Noi nu mergem pentru ca martea viitoare ne vine vaccinul Infanrix Hexa, direct de la Glaxo Buc. Vine cineva la arad si mi-l aduce la Help Net si-l ia sotul de acolo d ela farmacie. Costa 2. mil. 1 suta si ceva....Asta trebuia sa-l facem la 1 an dar la 1 an am facut ROR-ul.Vaccinul asta este ceva nou si foarte bun...nici o farm di Arad nu l-a putut aduce la comanda. Cum am ajuns la el. Pai o tanti de la Help net tarreee draguta a dat de aceasta doamna si mi-a dat nr. ei de telef. urmand s-o sun...si am sunat si am rezolvat
Da ce ma laud singura
...ca nu e interesant.
Sofia, bine ai revenit pe la noi. Pupam pe Nuka

Eu rontai pe alune de alea in coaja
...si fac mizerie, de trebe sa aspir neaparat dupa
...
Am fasole uscata cu carnat pe foc......dar fara varza murata sau catraveti acri nu merge. Tre sa merg sa iau ca n-am muraturi in casa.
Vreau sa fac si ceva cu visine...vad io!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Diana30 spune:
Salutare!
Vad ca ati fost harnicutze aseara,unele cu scrisul,altele cu prestatul.
Bianca,sa va fie de bine checul.Uite o reteta de chec bun,lui Mihnea i-a placut tare mult:http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7872
Mihnea tocmai a avut o veritabila criza de isterie.N-a mai facut de astea pana acum,dar toate au un inceput.N-am vrut sa-l pun sa se joace la tastatura si s-a pus pe urlat si pe lovit scaunul so i jucarie.Nici nu stiu cum sa reactionez.L-am ignorat de data asta si mi-am vazut de ale mele,s-a potolit cam intr-un minut.Dar,oare,pe viiitor cum sa procedez la chestiile astea?Voi aveti onoarea cu crize de astea?Daca da,ce faceti?
diana_n spune:
Fetele, ia incolonati-va (cum zice Olgutza) si dati o fuga la medic pentru testul Papanicolau. Dureaza cateva secunde si va salveaza viata. Plus ca a aparut si vaccinul impotriva cancerului cervical ! Nu stiu daca e deja in Romania, ideea e ca medicii fac eforturi sa ajute femeile, asa ca nu aveti scuze.
Si sunt serioasa !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
alexuta2005 spune:
Diana_n pai da, am sa-l fac, vroiam ceva incurajari.
Am auzit ca a aparut si aici vaccinul.Se face la fetite la varsta de 14 ani sau 12, nu mai stiu sigur.
E saptamana de lupta impotriva cancerului de col si am vazut la tveu discutii pe tema asta si asta m-a facut sa ma gandesc ca nu ar strica sa-l fac.
Diana30si Alexia mai are cate o criza, nu se loveste dar tipa foarte tare cand nu-i fac pe plac de ma sperie.Eu zic ca ai facut bine ca l-ai ignorat.Si data viitoare, daca il ignori o sa faca mai rau dar apoi va vedea ca nu-i faci pe plac si va renunta.
BiuMil spune:
Merci Diana...si reteta jadirina le-a placut la baieti...asa ca am sa mai fac chec, dar nu azi..poate maine. incerc reteta ta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Asa Diana americanca ! eu ma simt mai putin vizata ca am facut unul deja, de aia vorbesc!!!
chiar aseara a afost un reportaj la stiri si parca m-a motivat pt cel pe anul asta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alexuta2005 spune:
Ruxandra , parca tu ai facut mai recent testul, imi zici si mie cat a costat ? Unde l-ai facut?