Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 27
BiuMil spune:
Ina, sa ne spui si ce job cauti....ca job-uri sunt multe, depinde si ce te intereseaza...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alexuta2005 spune:
Innaa nu iti trebuie trimitere de la medicul de familie ca nu se deconteaza de casa de asigurari, il platesti.
Nici eu nu stiu unde sa-l fac.Al meu sot ma ameninta ca nu are timp sa ma duca la Bucuresti
.
sofia_misicu spune:
Deci eu sustin ora 10 Mobexpert Pipera Duminica. O sa ma recunoasteti ca fiind cea care umbla cu ochii inchisi si cu copilul imbracat aiurea.
Legat de Papa Nicolau si eu va sugerez sa il faceti. L-am facut acum 3 ani si mi s-a descoperit din timp o rana pe col pe care am cauterizat-o. Bine ca am facut-o la timp. Nu e de glumit, iar cauterizarea nu doare desi suna a tortura de secolul XVII.
In alta ordine de idei, azi e prima zi de nefumat. Am stat toata ziua cu dintii inclestati, gandindu-ma numai la tigari insa am ajuns la ora 9.37 tutun-free. Acum doi ani, tot pe 23 ianuarie, ma lasam prima oara. Peste o luna si ceva, aveam sa aflu ca sunt insarcinata. Acum, sansele sa se intample acest lucru sunt infinitizemal (sau cum i-o zice) mai mici, insa citindu-va astazi, mi s-a facut pofta (de copil, nu de alea alea). Sper pana la sfarsitul anului sa imi imbogatesc si eu familia, sau macar perspectiva.
Pana atunci, stau pe aproape si va supraveghez.
Nuka si Mama la Nuka
Anya20 spune:
Sofia, ce bine ca ne mai scrii! Ce spuneai de imbogatirea familiei? Ti-am facut pofta? Ma bucur. ![]()
Ca mi-am amintit...Oare ce face Nicole?
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Antoanela23 spune:
Sofia, ma bucur ca ne scrii, e foarte dulce Nuka.
Tu cum mai esti, ce ne mai povestesti?
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Fetelor, a scris cineva o data adresa unui site despre firmele din Rom (despre cum e sa lucrezi la ei), il mai stie cineva, va rog frumos?
pup
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
mimsi spune:
Buhuhu!
Sa stiti ca n-am perdelit, pur si simplu n-am mai apucat sa deschiz calculatorul.
Anto, cica site-ul ala s-a inchis. Se chema desprefirme, parca. nu stiu daca com sau ro.
Somn usor!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)