Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 28
diana_n spune:
Innaa, Alexuta testul se face la orice cabinet gineco aflat la parterul unui bloc, sunati si faceti o programare. Nu trebuie nici o trimitere, nici o adeverinta de salariat, nici un act prealabil. Testul se trimite la un laborator si rezultatul vine in cateva zile.
In tara se face anual, aici la 2 ani.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Gina M spune:
Bauuuu...
In seara aceasta m-am gandit sa mai arunc cate o privire si pe aici.
In ultima vreme tot pe la:"Mamici aspirante din nou " am poposit insa,a dat roade. Uitati AICI.![]()
In aceasta dupa amiaza, am fost sa-mi fac testul de sange pentru comfirmare iar maine, vom avea rezultatul.Speram ca de data aceasta sa fie totul bine.Daca va fi asa,voi fi mamica de:sept-oct2007.
UM,am avut-o pe 25 dec'2006 iar DPN-ul mi-ar fi 1 Oct2007.![]()
Ma bucur sa vad ca va ve-ti reintalni.Bravo!
Mi-ar place tare mult sa fiu si eu acolo...
Cel putin pe cateva dintre voi, mi-ar place in mod deosebit sa va intalnesc si sa va cunosc 'ceva mai bine.Desi este mai dificil, sunt sigura ca intr-o zi, cel putin pe una din voi,o voi intalni.![]()
Doresc sa aveti un timp frumos si, asteptam ceva poze.
Va 
POZE
nicole74 spune:
Buna mamici, bebici si burtici!
Multumesc Anya! Si felicitari pentru bb baiat!
Eu nu am mai facut ET-ul ca mi-au iesit analizele nasoale: progesteronul ridicat si estradiolul mic in ziua 7 de tratament (exact invers de cum trebuia). Asa ca am intrerupt tratamentul de et si am inceput sa iau progesteron 10 zile. Luna urmatoare o iau de la capat. Sper sa reusesc de data asta si sa se si prinda.
Nu stiu cum aveti timp sa scrieti atat, ca eu nu pot nici sa citesc ce scrieti.
Ioana e bine in general, doar ca nu ia in greutate, desi mananca bine. Alearga toata ziua si probabil ca asta e motivul. Vorbeste f. mult, ne imita in tot ce facem si se loveste non-stop.
Va pupam si sper sa am si eu timp mai mult ca sa pot sa citesc macar ce scrieti
Nicole&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
M-ati coplesit cu paginile-astea multe scrise, n-am citit inca din urma asa ca sunt off-topic momentan.
Am vazut-o doar pe Flavia, bine-ai revenit!!!
Bianca,
,am citit acum de pre-walker, mercic mult mult dar nu mai e cazul. Ana merge! De vreo 2 zile si-a dat drumul si face cate 5-10 pasi. Sunt tare mandra, va imaginati!
Cam cat a durat pana au mers bine piticii vostri? Ca sa stiu cat timp ma voi numi Cocosila.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
olguta12 spune:
Another day another dollar..cica
N-am prea "lalait" pe-aici. timp... am nevoie.![]()
Galushca e bine, a fost tare ocupata in ultimele zile. Ieri a luat o farfurie din dulap, a "incercat-o", si-a pus poponetzul in ea, si a inceput sa patineze cu ea prin bucatarie. Cred ca a ramas cu "schele" de la saniush
. Tot ieri a spus si cuvantul "BABY"...mai adaugam unul la vocabular
. A tinut-o si pe buni ocupata...s-a bagat TOATA intr-un ghiveci de flori, a mancat si oleaca de pamant, si s-a dus plina toata de pamant, sa se scuture pe buni si pe covorul din bucatarie. A mai mancat si putina crema DESITIN(crema pe care o mananca ca pe inghetzata de cate ori o prinde, direct din tub
). Aseara l-a terorizat pe tati, in timpul telenovelei "iubirea ca in filme" i-a inchis si i-a deschis tv-ul de peste 20 de ori....de a venit sus cu ea val-vartej, si m-a amenintzat ca daca nu o iau sa-i "fac ceva..ORICE"..o agatza in grinda
. Mi-a ars si o matura in creshtetul capului(deja le are cu "curatzenia
), si a incercat sa-mi "scoata " tatuajul- un trandafir mic si amarat pe inima- cu unghiile
. M-a zgariat, de zici ca au tras cainii de mine
, am racnit ca o fiara, si ea saracutza a fugit cat au tinut-o piciorusele. Speram ca s-a lecuit, ca am un tatuaj mai mare pe omoplatul stang,si SIGUR pt ala vine inarmata cu un iatagan si o foarfeca
Azi a fost putin mai linistita. A tras fatza de masa (din bucatarie)jos doar de 2 ori, si a fugit cu un cutzit prin casa doar o singura data
. De aruncat mobilul in WC n-a reusit, cu toate ca a incercat mai bine de 5 ore. Dar am fost cu ochii pe ea ca pe butelie, si i-a ratat aventura
Se urca deja pe scaune si pe canapele de una singura, bea din orice pahar sau cana pe care o gaseste(ce-i ala SIPPY CUP? Alea-s facute ca sa aiba cu ce da Galushca de pamant
), si mananca in continuare DE TOATE. Ma uitam la ce ati scris in ultimele zile..de dietele si meniurile bebeilor. Si din pacate pt mine, raman in inferioritate, si la filozofia mamei: Copiii trebuiesc sa manace DE TOATE. Asta nu inseamna cremvusti si cartofi prajiti de 3 ori pe zi, insa au nevoie de legume, fructe, lactate, oua, proteine, etc.etc. Cert e ca daca mama gresea cu ceva cand eram in crestere, eu nu mai ajungeam la 1,76m si sora-mea nu mai ajungea SIGUR la 1,80m pe care-i are. La aproape 40 de ani, amandoua avem toti dintii in gura, par sanatos, ochelari nu port, sport am facut la greu, si nu am avut nici un os rupt in viata mea( asta nu pt ca nu am incercat. Doar ca n-am reusit
). Galushca are deja 12 dinti si masele, ii mai ies inca 2 masele, a facut primii pasi la 7 luni, si "gangure" de pe la vreo 5. E sanatoasa TUN, chiar daca papa friptura de porc la gratar si salata de varza o data , de doua ori pe luna. (Bolnava n-a fost NICIODATA de cand am avut-o...o singura data a facut temperatura, si dupa 36 de ore de "tratament" cu motrin pt copii, n-a mai avut NIMIC). Oricum....ea prefera pastele, legumele si fructele. Bea apa cat o camila, lapte, juice... E mofturoasa la mancare, dar mesele sint "distractive", si acum a inceput sa pape serios. Sintem "tovarashe de pachet"...eu ii dau o imbucatura, ea imi da o imbucatura(urmata si de un pupic, ca sa-mi tihneasca mancarea
). Democratie serioasa![]()
Urmeaza sa va intalniti. Rusine sa va fie
. Eu cum ajung acolo???? Calare pe matura soacrei? Uooooffffffff...ce-ti e si cu geografia asta. Oricum...distractie placuta, si asteptam multe
cu tot
.
Azi am vorbit din nou cu Diana_n
la telefon, si mi-a trimis poze cu voi toate. Acum stiu si eu cu cine stau de vorba.
IN SFARSHIT![]()
. Care mai de care mai mumoasa, si bebeii sint absolut PERFECTI( cel putin asa ii vad eu
).
As mai scrie eu, dar e trecut de 2 noaptea, maine parca iar vad ca se scoala Dra Pishcot la 6
, si deja am lalait prea mult. Mai mult ca sigur ca deja v-ati pregatit ouale, ca sa aveti cu ce da dupa mine, dar asteptati si voi pina plec
.
O ultima intrebare,,,stie cineva cumva cum pot sa adaug si eu poze la "panoul clubului"? Cu galushca si parintii ei? Astept sfaturi, injuraturi, sugestii, si va multumesc cu anticipatie![]()
Mozol discret tuturor, de la mic la mare

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
nicole74 spune:
Am reusit sa citesc primele 2 pag ale acestui capitol si am vazut ca tonnia si natydea au nascut.
Natydea si Tonnia felicitari pentru bebelusi! Sa fie sanatosi, mancaciosi si norocosi!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
sofia_misicu spune:
FELICITARI GINA!!!!!
Sarcina si nastere usoara! Si sa te tina incheieturile dupa sa duci trei copii. Ma bucur foarte tare pentru tine.
Nuka si Mama la Nuka
alexuta2005 spune:
Diana_n 
Gina felicitari!Sa dea Domnul sa fie bine!
Nicole mult noroc sa meraga ET-ul!Tinem pumnii!
Miflore sa stii ca nu mai dureaza asa mult.Mai ales daca merge prin parc si vede alti copii mergand.Alexia prima oara a facut cativa pasi pe la un an si 2 sapt. si apoi am iesit afara si ne-am intalnit cu un baietel si el mergea si Alexia incerca sa se tina dupa el, era asa simpatca.Dupa cateva zile a prins curaj si acum nu sta locului o clipa.La noi a durat cam 2 saptamani procesul asta de adaptare la mersul biped.
locca spune:
Neata
Gina, felicitari! Sper sa fie bine de data asta si sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos.
Olguta, iti trimit pe pm parola ca sa intri sa pui Galushca la panou.
Mifloricico, uraaaaaaaa!!! Matei a luat-o la picior si nu s-a mai oprit, deci nu stiu sa-ti spun cat a durat.
Nicole, bafta multa!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Olguto, nu ai optiunea de pm activata ca sa-ti trimit parola de la contul comun.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)