Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadm spune:
mai scriu un mesaj de proba sa vada daca ma fac junior sau nu
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
Ancadm zapada, sanius...uff ce dor imi este de ele.
Alexia nu accepta sa o asez pe olita nici macar imbracata.cum am pus-o a inceput sa planga.In schimb ii place sa se joace cu ea.
Flavia Racaru bine ati revenit!Succes in realizarea planului cu bebe2.
Chiar, BiuMil cu a iesit checul?
BiuMil spune:
checul a iesit buuuun...am pus 6 oua, o cana de faina si una de zahar. A iesit cam dens, nu stiu de ce, dar moale si gustos!![]()
acum, haideti...cine propune o data pt intalnirea cu piticii?? Irina, am retinut ca tu vrei sapt viitoare.... sau a mamicilor? care va motiveaza mai mult???
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
de acord...ce locuri de joaca stiti? pana acum s-au vehiculat booboo si mobexpert....cine mai stie astfel de locuri sa sara cu idei!
kid2003 spune:
Mie imi convine Mobexpert Pipera, dar nu stiu daca toate fetele sunt de acord.
Eu stiu un loc de joaca super misto in mall-ul acela mai micutz (si mai putin aglomerat) City mall, la etajul 3, se numeste Kid Planet sau asa ceva. Am fost eu acolo si mi-a placut ca sunt locuri de joaca si pentru cei mai mici si au ingrijitoare dragute care stau cu copiii si sunt si mese unde pot sta mamicile sa bea un suc, chiar vizavi de locul de joaca.
Noi am facut o actiune acolo cu serviciul si am nr de telefon al patroanei, as putea chiar sa fac o rezervare si sa obtin un discount ![]()
cge spune:
Intrebare intrebatoare : la Mobexpert Pipera au si ceva topogane ptr copii mai mari asa ca Victor ?
Pe noi ne-ar avantaja super locul asta de joaca.(e aproape de casa).
Daca reusim sa ajungem, venim in gasca completa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
jadi spune:
Neata, revin cu erata la reteta de chec, la 10 oua se pun 2 pahare de zahar si 2 de faina. Adica a vrut nu a vrut, Bianca a nimerit reteta minune data de mine. Si am inteles glumea cu taticii, hehe!
Bine ai revenit Flavia.
Eu sunt lovita de tren, aseara a dormit sotul cu Vladut si parca a fost mai rau decat daca dormeam cu el. Si un pic de insomnie pe la o ora si cand am reusit sa adorm m-a trezit ceasul sa ii fac laptele.
Kid, cred ca stiu de actiunea respectiva, a fost si in revista nu? Daca au grija de copii, ar fi excelent
. Eu optez pentru duminica saptamana asta sau sambata/duminica saptamana cealalta!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
BiuMil spune:
aha...avem destui interesati cat sa punem de o lista ![]()
alexuta2005 spune:
Fetelor ati facut vreuna testul papanicolau asa preventiv.
Am tot citit ca e important sa faci asta periodic si ma tot streseaza treaba asta.
De fapt dr. ginecolog mi-a zis sa il fac la 6 luni de la nastere si sa-l duc sa-l vada.Bineinteles ca nu l-am facut si nici pe la dr. nu am trecut.
O mai fi cineva ca mine?