Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 23
jadi spune:
Eu l-am facut in 2004 si in 2006 dar asa mi-a cerut doctorita inainte de prima sarcina si in timpul cele de a 2-a sarcinii. Mi-a iesit C2 adica ok, C1 care e mai bun iese foarte rar.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
locca spune:
Neata
Hai ca am ras, vad ca v-ati dezlantuit aseara :)
Flavia si Valeria, bine ati revenit! Nu v-am uitat, stati linistite.
Cristina, parca erau si tobogane mai mari. Era de fapt o instalatie de-aia care se umfla, stii despre ce vorbesc?
Casiana, trebuie sa ma dau mare, ca deh, tocmai ce-am luat rezultatul analizei facuta acum mai bine de o luna. Deci eu am facut papanicolau in decembrie.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
am de gand, bineinteles...astept o conjuctura astrala super favorabila ca sa ma hotarasc sa ma si duc!!! dar am sa iau exemplu de la fetele de pe aici...
ah, in timpul sarcinii, pe la inceput l-am facut si eu...deci in 2005.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alexuta2005 spune:
Pai eu clar sunt inconstienta, ca nu l-am facut niciodata
Nici nu stiu unde sa-l fac. Analizele de sarcina le-am facut la Medsana.Voi unde l-ati facut?
Hildegard spune:
Buna,
Bun venit Flavia!
.Bafta la bb2
Azi dimineata Steff mi-a trantit cu usa de la dulapul de pantofi peste glezna(usa se deshide in jos si opritorul s-a stricat). De fapt...eu ma apropiam ca stiam ca o sa traga si a fost prea tarziu ca mi-a si cazut...si ma doare glezna de morrr
.Il pun pe tata sa repare ca cine stie daca se mai repeta....
Usa s-a tras usor din cauza mea(am inchis acolo o pereche de papuci de casa si nu s-a inchis bine dulapul-of,of, ce toanta sunt...
)
Azi ii fac spanac cu lapte.
Iarasi va intalniti? Va invidiez
....ca io nu-s acolo![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
dana_lucia spune:
Buna tuturor si bine ati revenit Flavia si Racaru (Valeria).
Ce super fine ca puneti de-o intilneala si ce pacat ca noi nu putem fi prezenti. Dar cine stie, poate ajungeti pe aici pe la noi vreodata, ne-am bucura mult sa ne intilnim.
In rest nimic deosebit, mi-am revenit si eu complet dupa strasnica gripa avuta, nazdravanul e bine mersi si azi la camin de unde vine cu multe chestii invatate. Stie deja sa fredoneze cintecele care le pun acolo si imita dupa cintece tot felul de chestii care se cinta in melodiile respective.
Azi aici e o zi de iarna in sfirsit, a si nins putin dimineata, parca e mai bine asa ca se mai termina poate cu atitea epidemii.
Sa aveti o zi cit mai buna si salutari de la noi.
Dana Lucia si
Alberto
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Nu va speriati nu sunt o fantoma dar am venit sa va bantui. Mi-a fost dor de voi insa nu imi place sa scriu fara sa fiu in tema. Si cum nu prea am avut cand sa ma pun in tema, am preferat sa stau deoparte.
FELICITARI proaspetelor mamici si succes viitoarelor mamici curajoase!
Noi suntem foarte bine. Nuka are 10 kile 700, 78 cm o burta cat casa si energie cat 10 copiii. Este extem, extrem de cuminte si mereu fericita. Se hlizeste cat e ziua de mare cu cei 6 dinti imprastiati prin toata gura si se bucura de oricine. In parc nu are astampar: sare pe copii, caini, oameni, pomi, iarba si rade...rade si rade. Mananca orice, oricand si oricum. Avem o bona ideala si suntem linistite. De vorbit, am ramas fidele primului nostru cuvant:"UITE!" cu diversele variatii pe aceasi tema: "Ete!", "Iote!. Recent am adaugat: "Alta!", "apa""bute"-care este un termen generic pentri orice. "Tata" reprezinta orice reprezentare grafica; poza, desen, imagine, etc. "Ham" e cainele, iar pisica e semnalizata printr-un chiuit prelung, mereu acelasi. In rest, somam la capitolul vocabular. In schimb ii place sa tipe de fericire si sa cante. Cand iesim pe holul blocului incepe imediat sa chiuie pentru ca o bucura faptul ca are rezonanta. Rezultatul e ca ar putea sa faca dublaj pentru filme deochiate.
Este de asemenea mare iubitoare de nudism. Cum scapa de pampers, incepe sa execute dansul victoriei: alergatul in cerc, urland si tropaind.
Ma inscriu si eu pe lista de intalnire, mai ales daca o sa fie la Mobexpert.
In speranta ca o sa ne vedem curand, va imbratisez cu tot cu copii si burtici.
Nuka si Mama la Nuka
locca spune:
Sofiaaaa! Ce bine ca ne bantui!
Si eu as fi pro mobexpert, dar repet, alte locuri nu am vizitat.
Acum sa vezi dandana cu ora ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)