Piticodromul de sept-oct 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, saru-mana mult pentru raspunsurile legate de botez...
Noi o sa o botezam pe cea mica probabil aici, pana sa intram in postul Pastelui...
Eram insa tare nedumerita tot auzind variante si variante...pana la urma cred ca depinde de la caz la caz...

Mersic inca o data, sunteti niste dragute...

Va pupic,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Jadi, stiu ca sunt mai multi vladuti si fiecare poseda alt tata...ca sa ma exprim asa, m-am amuzat doar de cum ai scris....lipsea o virgula si reiesea...."celalalt tata al lui Vladutz" (al irinei, ca la el te refereai), adica sotul irinei....ma rog, nu conteaza! era doar o gluma... sper sa nu se fi suparat irina
cu checul, nu ar fi fost o problema...iesea inca un chec prabusit, cum am mai facut si altele...Deci nu te injuram de ...dunare

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deci Bianca, pana la urma cum a iesit checul si care sunt cantitatile, ca m-ati pierdut?

Meme, cel mai bine e sa vorbesti cu preotul de la voi. O botezi ortodox, e biserica romaneasca acolo?

Pup fetele, o seara buna,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

buna fetelor,
in legatura cu diareea... nu stiu daca va mai aduceti aminte ... si baietelul meu a avut probleme... si de la voi am aflat de o substanta care contine enzima de lactaza(care din nefericire nu se gaseste pe piata noastra).
Sotul meu a facut rost de ea din Belgia,se numeste Kerulak, stiu ca in Anglia are alta denumire...dar are aceeasi compozitie...nu are efecte secundare. Se adauga in lapte.
David a fost diagnosticat cu intoleranta temporara la lactoza in urma unei enteroviroze...
Acum suntem bine!
Am mai facut si un tratament homeopat in aceasta perioada!
A... si bea ceai de afine...nu menta!
Si a mincat pilaf la greu!
Homeopata mi-a recomandat sa nu-i mai dau citrice... de nici un fel... nici o picatura de lamiie...ca sa se refaca mucoasa stomacala.
Si, culmea sa-i dau iaurt cu bifidus! David a mincat Activia si l-a constipat, culmea...
Sper sa va faceti si voi bine curind...
Numai bine,
Sanatate multa noilor mamici..si noilor gravidute.
Avem si noi un astfel de plan anul asta... sper sa iasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La multi ani mamici si copilasi. Sper ca nu m-ati uitat, desi a trecut mult timp de cand nu am mai dat pe forum...dar timpul nu este de partea mea. Dar in sfarsit, m-am mai linistit si eu, in nov. am terminat "conacul:, iar acum ma ocup numai de Stefan si de firma.

Stefan merge de la 10 luni si si-a intarit muschii la picioruse pe nisip la mare (am fost cu el in Grecia, pe cand avea numai 11 luni), il ducel si cu noi la ski, dare bineinteles ca mai asteprtam pana o sa il punem si pe el pe schiuri, spune mama, tata, apapa, cucu, apa si unde-i?, nu vrea sa faca la olita, si umblatoata ziua prin casa ca titirezul. De cand a invatat sa mearga a refuzat categoric caruciorul, asa ca suntem sportivi. Nu vrea in schimb sa faca la olita, desi are deja 1 an si 4 luni. Doar de trei ori s-a intamplat sa faca pisu, in rest nimic. Cum il ridic de pe olita, cum ii vine pofta de facut si caca.

Sper sa reusesc sa mai citesc cate ceva din urma, sa ma mai pun si eu la punt cu noutatile, dar catinel. Este bine ca zburda internetul acum si poate voi intra si eu mai des.

Se gandeste cineva si la fratiori pentru copilasi? Noi deja ne gandim la o surioarta pentru Stefan.

Flavia si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Flavia, ma bucur sa aud vesti bune de la voi.
Ca sa-ti raspund pe scurt la intrebare, avem in grup deja 3 mamici care au nascut surioare/fratiori si suntem inca 10 gravidute (cred, nu sunt sigura daca suntem 9, 10 sau 11) cu seria a doua de bebici prevazuta pt iunie, iulie sau august, subsemnata inclusa .

Pupaturi, mai scrie-ne,

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ne-am dotat si noi cu olita, Victor se aseaza constiincios pe ea, o folseste drept scaun sa se uite la tv si distractia favorita e sa se impinga/traga cu picioarele si sa alunece pe parchet cu ea. Precizare: inca nu am avut curaj sa-l punem dezbracat pe olita .

Mergi la inceput

Valeria, nu am inteles bine, medicamentul acela e pt intoleranta la lactoza sau pt diaree? Sanatate multa lui David si scrie-ne mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Anto, este biserica romaneasca, chiar sunt mai multe...ideea e ca in general biserica romaneasca functioneaza intr-o cladire care este la origine o biserica catolica sau de alta speta, cu alte cuvinte, in spatiu inchiriat...O botezam ortodox, desi daca avem de gand sa mai stam pe aici, va fi dificil pt cei mici sa inteleaga de ce nu vor avea si ei Pastele odata cu colegii de scoala si de ce nu vor putea participa la first communion.....

PS. Medicamentul de care vorbea Valeria este pt intoleranta la lactoza...merge folosit cu succes la bebei cat sunt mici si au colici pt ca tot mai multi doctori sunt de parere ca de fapt colicii sunt intoleranta temporara la lactoza...de fapt picaturile contin enzima necesara pt a sparge lactoza din lapte, iar laptele tratat cu picaturi devine un fel de formula delactozata...Ma rog, sper sa fi inteles ceva din toata explicatia asta 'savanta'...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Bine v-am regasit dupa un weekend plin de zapada si de mers la sanius!
Am reusit sa citesc pe diagonala si m-am bucurat ca nu e Monica singura ramasa cu biberonul. La cit m-am chinuit sa o conving sa bea din biberon acum parca n-am nici un zor sa scap de el. Am incercat sa ii dau lapte din cana sau din cescutza cu cioc (zis sippy cup) dar da din cap de ameteste in semn ca nu, se agatza cu disperare de usa de la frigider si tipa "mama, mama". Cum ii dau biberonul cum se calmeaza. In rest la meniu seamana cu ce au spus fetele, mai putin mamaliga cu brinza, orez si oua. Apropo, voi cum le dati oua ca Monica numai cum le miroase dispare din camera? In rest e mare amatoare de somon afumat. Il maninca cu mare pofta si dupa fiecare inghititura scoate sunete admirative .

Cit despre olitza mie nici nu-mi trece prin cap sa o scot din dulap. Andreea a scapat de pampersi la 2.3 ani si imi amintesc si acum cum ma panicam cind o auzeam in magazin sau in masina spunindu-mi "mama pipi". Ca sa nu mai povestesc ca intr-o noapte s-a trezit la 3 dimineatza ca ea vrea pipi si trebuie sa stea pe olitza si dupa ce am stat amandoua de minutza vreo jumate de ora a decis ca de fapt nu trebuie sa faca si ca se duce sa se culce . Nu mai continui ca lista e lunga si inca nu vreau sa mi-o amintesc toata.

Flavia bine ai revenit!

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput