Piticodromul de sept-oct 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 20
alexuta2005 spune:
Meme poti face botezul cand vrei tu.Biserica Ortodoxa nu impune anumite perioade in care nu se face botez(tocmai ca sa nu ramana vreun copil nebotezat) se leaga doar de petrecerea de dupa.Dar daca preotul da dispensa se poate face si petrecere.Se fac si nunti in post cu dispensa de la episcop.(ai incredere, iti zice o abs. de teologie
)
BiuMil spune:
pai acu zici jadi ca ai gresit cantitatile...dupa ce l-am scos din cuptor!!!! si cum adica celalalt tata al lui vladutz....cred ca dl jadi are nevoie de ajutoare daca aude sotul irinei treaba asta!!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alexuta2005 spune:
Alina Alexia a renuntat cu greu la biberon, adica bea o gurita din lapte, mai rontaia din suzeta un pic...si tot asa dura 1 ora pana bea ea laptele.Toata treaba asta a durat o luna si apoi a renuntat si a baut si ea lapte normal, din canita cu adaptor.
Irina ce frumos ca te-ai intalnit cu Nanadana
Kid sper sa reusesc anu' asta sa o fac pe Alexia sa renunte la suzi.
Astazi am iesit la plimbare si am uitat suzeta.asa nervoasa a fost Alexia, nu vroia sa adoarma in carucior, i-am luat un covrig, a rontait pana s-a plictisit si apoi l-a folosit pe post de suzeta si a a dormit.
BiuMil spune:
multumesc pt sfaturi si sustinere!
checul diereic popescian (cred si eu cu jumatate de cantitate de faina si zahar) s-a dat pe brazda si arata normal
. acum ca sa fiu sincera nu am pus decat 6 oua...
astept sa iasa baietii de la baie ca sa il gustam!
felicitari ptentru miscarile puiutilor!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
jadi spune:
Norocul meu ca ai pus doar 6 oua ca altfel nu ma spala toata Dunarea, hehe. Vezi ca sunt mai multi Vladutzi si fiecare e cu tatal lui
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Mama, deci nu ma inscriu la subiectele culinare, deja incepusem sa ma chinui ca nu mi-e locul pe acolo.
Deja faceti baie? Eu nu am ajuns nici acasa, nu vreau sa ma gandesc ce plina de energie voi fi cand o sa fac baie, deja mi se inchid ochii!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alinam spune:
Meme sa iti raspund si eu: in primul rand eu l-am botezat pe Vlad in post, deci se poate, preotul zice ca se poate ca un copil poate fi botezat orikand , la botez am avut si invitati care tineau post asa ca am avut doau meniuri, de post si meniu normal pt cei care nu aveau nici o treaba cu postul, toata lumea a fost multumita.
Exact, la 40 de zile se face molifta.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Ma sperie Jadi...cred ca de la Cola aia i se trage...i s-a dezlegat limba la retete (si le mai povesteste si plastic asa...). Era omul dupa scarbiciu p-acasa, gatea la o fasolica buna cu cimbru si Jadi umplea paginile pe forum cu retete de chec...
In fine, felicitari! Am inteles-o si p-aia fiecare Vladut cu taticul lui, era mai nasol daca fiecare Vladutz de pe forum avea acelasi tatic!
In fine, mie tot de la ceaiul ala mi se trage, o iau pe urmele Biancai cu burtica... (apropo, Maddy, stiu prin ce treci si fata mea ma cadoriseste cu diaree de cate ori are ocazia, cred ca sunt ele mai sensibile).
O sa ma scotocesc sa caut reteta mea de chec, e f f bun, putin, dar putin mai complicat de facut pt ca implica unt si nu ulei si ala tb frecat bine cu zaharul pana capata tot o consistenta. Daca mai e cineva interesat, zic tot.
Cu botezul in post...hmmm, si noua ne-a zis preotul ca e pacat mare sa facem dantzuiala si masa de dulce in Post, asa ca ne-am luat gandul si am asteptat sa faca fata 5 luni ca sa o botezam...
Dar cu nuntile si botezurile cu dans si tot tacamul care se fac in Post cu dispensa, mi se pare o aiureala maxima. pai daca e lege e lege, ce D-zeu se uita pe dispensa de la protopop? Nu prea cred...nu mai stiu ce inventeaza, maine poimaine o sa fie pe forum o lista cu spagile "cuvenite" pe orase (spagi pentru dispensa, la fel ca taxele de la nastere, frumos pe tabele: 200 euro la patriarh, 100 de euro la popa, 50RON la femeia de la lumanari). Nu m-ar mira, ufff, acu; chiar vorbesc cu pacat si nu ca un ortodox adevarat. Gata, ma retrag pana nu o iau razna de tot.
anangel_lexi spune:
Buna seara tuturor.
Sunt o mamica de sept-oct 2006 si cand am intrat in Clubul Scutecelor am promis ca daca voi avea intrebari o sa va deranjez pe voi. Ei bine, acum am o intrebare si anume: ce le-ati dat sau ce le dati puiutilor vostri contra durerilor de dintisori? Fetitei mele se pare ca ii iese primul dintisor, are gingia umflata si un pic alba. Si plangeeeeee...pana oboseste. I-am luat Calgel dar se pare ca n-o ajuta prea mult. Altceva nu exista?
Multumim frumos pt. eventualele raspunsuri 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
kid2003 spune:
Anangel_lexi, incearca si Dentinox. Alexandrei mele parca ii trecea mai degraba cu asta decat cu Calgel. Si cand era rau de tot si nu putea sa doarma, dr pediatru mi-a recomandat 2.5 ml de Nurofen seara, inainte de culcare. Dar d-asta nu i-am dat decat o data cand efectiv plangea de mi se rupea sufletul, in rest Dentinox pe gingiuta si cu mila Domnului inainte...o sa treaca!