Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUT!

Am fost si noi la plimbare deja, ca mi-am ridicat banii pe alocatie si indemnizatie pe 2 luni, asa ca mi-am luat si masa de sufragerie de-aia de se pliaza, si storcator de fructe ca aveam numai robot pe care am dat carca de bani, dar n-are storcator, si acum s-a dus Vio sa ia un peste sa-si faca(eu nu mananc asa ceva), iar mie imi face gratar.Si cam asta e sambata noastra, ca sotul meu a ajuns abia la 2 noaptea acasa, c-a fost cu bunicul lui la spital, desi nu prea mai are sanse sarmanul.

LA MULTI ANI MARIA-CORNELIA SI RARES-NICOLAS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Gripo, sa stapaniti sanatosi noile achizitii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

cata liniste......

Sarbatoritilor Maria-Cornelia & Rares-Nicolas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

GRACIE, merci, nu se compara cu masinuta ta super, dar orsicat, te simti bine cand mai arunci cu banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru urari!
La multi ani, Rares Nicolas!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am avut exces de zel in dimineata asta si am facut un tabel cu continutul apelor de pe la noi. Daca va intereseaza si pe voi...acesta e. Nu arata a tabel pt. ca formatul site-ului nu permite, dar am gasit alta solutie..cu culorile..fiecarei ape ii corespunde o culoare.

BORSEC BUCOVINA IZVORUL ALB IZVORUL MINUNILOR

Sodiu 3,1mg/l 2,9 mg/l 0,9 mg/l 1,2 mg/l
Potasiu 1,2 mg/l 0,6 mg/l 0,7 mg/l
Magneziu 29,3 mg/l 2,6 mg/l 1,4 mg/l 3,8 mg/l
Calciu 49,83 mg/l 8,8 mg/l 55 mg/l 17,7 mg/l
Clor 3,55 mg/l 0,4 mg/l 12,8 mg/l 0,6 mg/l
Nitrati 3,4 mg/l
Sulfat 10,86 mg/l 6,0 mg/l
Hidrogen carbonat 38 mg/l 70 mg/l

In leg cu mamica de 67 de ani . Nu pot sa ma pronunt daca a fost sau nu egoism, medicul oricum si-a facut reclama, nu stiu cata avea el nevoie pt. ca era renumit deja dinante, dar daca as fi in locul acestei tinere mamici...as cauta o familie muuuult mai tanara , de preferat una care nu poate avea copii si le-as da fetita spre crestere si ingrijire. Initial am zis ca..dupa ce moare, dar barbati-miu zice ca "io as da-o de pe acum daca as fi in locul babii"

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

Buna dimineata si de la noi!
Fetele din Iasi: maine se anunta 14 grade fara precipitatii. Azi vad ca scrie aici doar 6, cu vanticel.
CE ZICETI, NE INTALNIM MAINE?

Da!
Hai ca citesc acum din urma sa vad ce-ati hotarat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La multi ani Maria Cornelia si Rares Nicolas, sa cresteti mari, frumosi si destepti!

In legatura cu mamica de 67 sau 69 de ani.... Intamplator imi e destul de cunoscuta, fosta colega de facultate cu tata, sefa de promotie, o persoana foarte cultivata, care a fost foarte frumoasa candva...dar care nu a avut sansa in tinerete sa aiba copii (probabil si fiindca a fost foarte preocupata de cariera).
Sigur ca e discutabil gestul sau (ai mei au ramas socati cand au auzit...), dar ....e greu de tras o concluzie ferma. Si in fond nici nu avem dreptul sa o facem.

Inni, nu stiu daca solutia data de sotul tau sta in picioare. Sunt atatia copii crescuti de bunici mai in varsta decat ea iar unii chiar sunt crescuti bine. Din pacate, acestia vor fi marcati toata viata de lipsa parintilor, care dintr-un motiv sau altul au ajuns sa ii incredinteze bunicilor pe un termen mai lung (unii isi iau acasa copii in we, altii insa vin doar din cand in cand, lasandu-i pe copii chiar pana la 7 ani, cand incep scoala, la bunici, de regula, in alta localitate decat parintii, la tara...). Nu mai vorbesc de copii care isi pierd parintii de mici (mama mea a ramas fara mama la nici 4 ani, din cauza bombardamentului din aprilie 1944). Nici una dintre noi nu poate stii cat va vrea Dumnezeu sa ne lase langa copiii nostri, asa ca...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Ma primiti si pe mine la o cafea de dupa-amaiza?

Noi suntem bine, in sensul ca azi dimineaza Dudu nu mai avea nasucul infundat (dupa ce aseara i-am pus cate 2 picaturi de Ostamesone in fiecare nara; Putzuruca, tu intrebai de remedii pt raceala - se foloseste max de 2 ori pe zi, din acela simplu fara antibiotic).

In schimb, aseara a fost foarte agitat: a plans, a tipat si isi rodea intr-una pumnisorul de gingie, de am tras concluzia ca este posibil sa il fi apucat durerile aferente eruptiei dintilor?! Azi am vorbit cu pediatra, si mi-a confirmat banuielile; verisoara lui Dudu a avut dureri timp de 2 luni de zile inainte de prima eruptie, deci este posibil ca si Dudu sa fi mostenit vreo predispozitie de acest gen de la parintii sotului meu (si sotul meu are probleme similare: din adolescenta are dureri, dar maselele de minte nu au reusit sa ii strapunga gingia nici pana acum). Una peste alta, ii dau seara nurofen, il ung cu Calgel si il las sa se manifeste in voie: saracutul, roade tot ce prinde, iar cand ii dau laptic, baga un degetel in gurita, pe langa tetina! In plus, il sterg in gurita cu bicarbonat, caci imi este teama sa nu ii fi aparut vreo afta in gurita (de la sucul de fructe) si asta sa fie cauza durerilor.

Of, imi este groaza cand vad ca se apropie seara si crizele pot reincepe! In plus, sunt singura acasa, caci sotul este la serviciu, dar mi-ar fi d emare ajutor sa mai facem cu schimbul, macar in momente din acestea. Nu vreau sa invart cutitul in rana pt unele dintre voi, dar ce folos ca sotul meu ar vrea sa stea mai mult cu noi, sa ma ajute si sa participe la cresterea celui mic, daca timpul nu i-o permite (i-am tot zis sa ii isi schimbe serviciul, dar am tot sperat sa se indrepte lucrurile aici, ca doar nu este asa de usor sa gasesti un loc d emunca bun in ziua de azi)?! Ne facusem planul ca, dupa ce iesim de la agentia de bone, sa mergem sa mancam toti 3 in oras (caci si asa petrecem cam putin timp impreuna in timpul saptamanii), dar s-a contramandat totul intr-o fractiune de secunda. Sunt atat de trista; va jur, am plans in taxi in drum spre casa!

Apropo de diversificare, noi am oprit deocamdata administrarea sucului de mar + morcov. Vom relua saptamana viitoare (dupa ce nu mai da nici un semn de disconfort digestiv). Vreau sa va intreb: ati auzit cumva de posibilitatea administrarii sucului impreuna cu ceai, pentru a fi mai bine tolerat de stomacelul bebeilor? Mi-a zis cineva de varianta asta, si as incerca sa vad poate da rezultate. Dar daca totusi stomacelul lui Dudu nu tolereaza la aceasta varsta suculetul? Pot incepe la 4 luni sa ii dau (treptat bineinteles) supica de leguma si mar copt, iar sucul sa il reintroduc dupa 5 luni? Am vazut ca unele dintre voi dat deja branzica si banana la bucurii; mie pediatra mi-a zis ca se pot introduce de abia la 5, respectiv 6 luni?!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetele din Iasi, maine in Copou langa Teiul lui Eminescu la 13:30 e ok?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput