Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetele din Iasi - distractie placuta la intalneala
eu iubesc Iasi-ul, am fost de cateva ori pe acolo si mi-a placut la nebunie

azi, vin din parc, dau sa pape lui bebe mar ras cu cereale de mar si morcov si pap si eu niste paste si ma duc sa ma uit un pic la TV sa-mi fac siesta si...cand....ce sa vezi ? pe TVR 2 o emisiune in reluare in care era prezentata Basarabia si bineinteles ca respectivul nene-prezentator a ajuns si la fabrica de Bucurii
am zis ca innebunesc...nu era de ajuns ca m-ati asasinat voi cu dulciurile astea...zici ca ma urmaresc ca un cosmar

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by simoky

Mexxa ce-as manca si eu niste varzuca, zau asa….dar eu alaptez si vreau sa spun ca de cand am nascut n-am mai pus limba pe varza si fasole!!! Si ce-mi mai plac…nu e corect…

Simona, si eu am facut la fel ca Scumpik...ziceam in gluma ca-mi fac diversificarea ca la bebe. La inceput am gustat din diferite mancaruri, apoi am papat cate o portie mica...iar acum pap orice fara probleme, desi alaptez. Iar bebelusul n-a suferit deloc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Marina...pai ne gandeam la ce se intampla dupa ce ea nu va mai fi. Adica as pregati intr-un fel terenul. Pai azi e bine, la noapte poa' sa faca infarct si sa nu se mai trezeasca maine dimineata. In sensul asta am zis.

Uite... si eu cunosc un caz oarecum asemanator. Fiica unei colege de-a mamei a murit in '91 la nastere (cezariana, spit. Municipal)..nu si-a vazut fetita, nu pt ca nu a mai apucat (ca a trait 4 zile dupa operatie) ci pt. ca nu a vrut in ruptul capului sa o vada. Nimeni nu a stiut sa interpreteze gestul pt. ca a fost un copil dorit. Ma rog, nu asta am vrut sa spun...am zis-o ca pe o paranteza. Dupa moartea mamei, parintii ei, orbiti de durere, au tinut mortis sa infieze ei fetita ca sa o creasca. Au urmat procese cu tatal copilului multi ani. In cele din urma bunicii au castigat dreptul de a creste fetita. (am condamnat gestul...nu mi s-a parut firesc de a-l indeparta pe tata)
Relatiile se racisera asa de tare ca vreo 3-4 ani tatal nu si-a vazut fata decat de vreo cateva ori. Apoi a disparut. Nici un semn n-a mai dat. Intre timp s-a recasatorit. Au reluat cat de cat intalnirile si la indemnul bunicilor carora le e era teama pe zi ce trece ca poate maine...poimaine se duc pe lumea 'ailalta. Acum fetita este o adolescenta de 15 ani. Bunicii se apropie ..daca nu chiar au, 72-73 de ani. Nimeni nu s-a gandit ca vor trai atat..dar uite ca Dzeu le-a dat zile si inca le mai da. Ca o ironie a sortii femeia cu care s-a casatorit tatal nu poate avea copii. Ei bine pana la urma datorita ei fetita si tatal sunt acum de nedespartit. Ea a reinnodat relatiile...neavand copii s-a atasat mult de Mihaela (ca asa o cheama...ca si pe mama ei)..ce mai..sunt ca o familie adevarata. Si bunicii par cei mai fericiti din lume pt. ca au certitudinea ca nepoata lor nu va ramane singura pe lume.

Asa ca daca iubesti copilul tr sa te gandesti la toate variantele are ti se par cele mai bune pt. el.

Nu ma indoiesc ca a fost/este desteapta dna Iliescu, de aratat arata foarte bine si se vede ca a fost o persoana culta. Imi plac la nebunie doamnele de varsta ei care se ingrijesc si sunt cochete mereu...mai ales cand le vad intrand in farmacie (ca acolo vad cea mai mare aglomeratie/m patrat de bunicutze dragute)..dar chiar si pe strada..imi incanta privirea. Le admir cu toata dragostea si le felicit pt. aerul coconos pe care-l imprastie in jur. Deci, per ansamblu imi place de ea..atat cat am reusit sa o vad la tv si sa citesc articolele din presa.

Dar....DAR...DAR...daca tot ai avut nebunia sa faci copil la 67 ani, macar nu avea aceeasi nebunie sa-l privezi de o familie in adevaratul sens al cuvantului. Poate nu acum...dar peste 4-5 ani..ar fi cazul. Cum o sa ajute la teme ? Cum o sa-i mai faca de mancare ?...ca sa ma ierte Dzeu...o sa inceapa sa-i tremure mainile si sa-i pice saliva din gura... de batranete, ca sa nu mai zic de alte neplaceri ale unei varste inaintate, vaz, auz etc..etc. O sa se apuce aia mica sa gateasca si sa o ingrijeasca ? Si atunci copilaria fetitei care mai e ? Ca acum ma gandesc "oare de ce o mai fi facut copilul ? sa aiba grija de ea ? sau chiar a vrut un copil cum isi doreste orice femeie ?!
Si acum ca sa gandesc cu voce tare pe forum ...si cand o sa o intrebe ea de ce nu are tata oare ce ii va raspunde ? Ca l-a ales dintr-un catalog ? Ca era mic, mic intr-o eprubeta ? Ca era la nenea doctorul in dulapior ? Ca a fugit ? A plecat ? A murit ?Aoleo...brrrr.

Bineinteles ca nu tr sa o judece nimeni pt. ce a facut sau ce face, dar devreme ce ai lasat mass-media sa-ti intre in casa si sa faca public tot ce faci...tr sa suporti toate parerile.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Adriana...mar copt poti sa-i dai. Supica eu stiam ca de la 5 luni minim. Branzica si mai tz. Si cred ca poti sa reiei sucurile mai tz. Sau da-i piure de mar copt cu morcov (morcovul fiert iar marul copt...) combinatie care nu cred ca-i va mai produce acelasi disconfort gastric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by inni
Bineinteles ca nu tr sa o judece nimeni pt. ce a facut sau ce face, dar devreme ce ai lasat mass-media sa-ti intre in casa si sa faca public tot ce faci...tr sa suporti toate parerile.[/b][/center][/maroon]

Pai, sa le suporte! Ce, nu le suporta?

In legatura cu borcanasul...nu e numai problema ei, ci a tuturor femeilor care fac aceasta alegere. Treaba lor cum o rezolva.

Ti-am spus,e discutabil, biserica are si ea pozitia ei. Eu nu vreau sa ma exprim pentru simplul fapt ca nu am dreptul. Sunt atatea de pus in balanta...A dat o viata...i-a luat tatal...etc

Am inteles ca are inca dinainte de nastere aleasa o familie cu care va ramane fata, o familie tanara (nu am mai urmarit evenimentele in ultima vreme, nu stiu daca s-a razgandit...dar e o femeie desteapta, cu situatie materiala si sigur nu lasa lucrurile nerezolvate).

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Aaa...n-am stiut de familia tanara. F. bine atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Monique_new da ai aterizat inapoi in pat??

Am plecat de acasaacum am revenit

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sper ca macar fetita sa intre in contact din timp cu familia care o va ingriji mai tarziu...nu de alta dar nu poti s-o plasezi pur si simplu unor oameni pe care nu-i cunoaste.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Daca mai stam mult pe forum www.fetesibaieti.ro/culmea_calculatorului.html" target="_blank">asa o sa patim...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

nu cred ca ne vor lasa piticii sa ajungem asa

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Cum se da marul copt???? Se poate da cu biscuite sau cum ???

INTREBARE : cerealele ( cele simple fara lapte) amestecate cu mar constipa cumva???????

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput