Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ileana multumim sper k vremea sa tina maine cu noi....

Deci cine se inscrie la intalniree??
La ce ora...Locul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

’Neata fetelor!!!
Noi am dormit bine azi noapte, puiul s-a trezit la 5:30 si a papat foarte bine, dupa care a tras un kk de toata frumusetea si a adormit din nou pana la 9 dim.

Aseara sotul meu a iesit cu cainele afara(Moky) si zapacitul s-a bagat sub o masina dupa o pisica…nu le suporta! Si bineinteles ca s-a murdarit din cap pana-n picioare de ulei de masina…l-a sters Radu cat a putut aseara, l-a certat, l-a pedepsit si prin urmare azi dimineata l-am dus la frizer!!!! Eu ca sotul a plecat sa joace fotbal in Tineretului cu colegii!!!

Cam atat pana acum…cred ca dupa-amiaza o sa iesim prin parc…poate in parcul Carol ca Sebastianul il bat in fiecare zi!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daca mai stam mult pe forum www.fetesibaieti.ro/culmea_calculatorului.html" target="_blank">asa o sa patim...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

SCRISOARE CATRE PARINTI

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten.
Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Mihai zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure.
Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Mihai bine. Sa stiti ca merita !
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Mihai a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Mihai a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Mihai ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Mihai chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!

Va pup pe amanadoi
Fiica voastra, Maria

PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV cu prietena mea.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA STEAUA IN MINUTUL 90.

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Faina si poza cu calculatorul si fain si paragraful de mai jos. Pe alt site arata ca maine vor fi doar 8 grade. Ce m-am saturat de astia cu meteo!
Mirabela, tu ai veni maine in Copou? Ce-ti face baietelul?
Eu asi veni, ca merge si sotul cu mine, dar el se duce pana la PIM sa xerocopieze niste normative din constructii, ca s-a schimbat nu stiu ce prin ele de cand cu intrarea in UE.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamicile cred ca-s iesite in parc cu bebeii sau stau cu toata familia. E asa o linisteeee.....

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by simoky

’Neata fetelor!!!
Noi am dormit bine azi noapte, puiul s-a trezit la 5:30 si a papat foarte bine, dupa care a tras un kk de toata frumusetea si a adormit din nou pana la 9 dim.

Aseara sotul meu a iesit cu cainele afara(Moky) si zapacitul s-a bagat sub o masina dupa o pisica…nu le suporta! Si bineinteles ca s-a murdarit din cap pana-n picioare de ulei de masina…l-a sters Radu cat a putut aseara, l-a certat, l-a pedepsit si prin urmare azi dimineata l-am dus la frizer!!!! Eu ca sotul a plecat sa joace fotbal in Tineretului cu colegii!!!

Cam atat pana acum…cred ca dupa-amiaza o sa iesim prin parc…poate in parcul Carol ca Sebastianul il bat in fiecare zi!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mey, de ce nu ai sarit si tu cu bebe in masina sa veniti in Tineretului? Pana joaca sotzu fotbal, bagam si noi o plimbare in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

bebici nascuti intr-o zi de 20!!!!

Noi va dorim week-end placut !

Pupici!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

La Multi Ani, MAria-Cornelia si Rares-Nicolas!

Mergi la inceput

Erau mai multe poze pe linkul ala cu calculatorul, trebuie sa dati click pe ele sa ruleze, sunt bestiale.

Gety eu as veni maine la intalnire dar daca nu bate vantul, nu conteaza gradele, joi mergem la vaccin si nu vrem sa riscam nimic.

Noi suntem bine, dr. a zis sa-l urmarim cateva zile sa nu faca febra, sa nu fie somnolent si sa nu vomite, asta ar indica o lovitura la cap. Speram sa nu fie nici o problema.

Ignatica David al tau parca mai cazuse odata, sau ma insel eu... nici al meu n-are nici un semn...

Mergi la inceput