Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Sephora spune:
Eloise si eu direct in gurita.
Mirabela eu eram cu chiaunitul,daca nu sunt obisnuita,al meu Matteo n-a avut o noapte nedormia si eu cu el,in schimb ziua e pericol,nu stiu daca doarme 3 ore adunate si alea in brate,leganate si cantate.Asa ca suport ziua dar noaptea vreau somn nene,ca si asa cand m-a scol de dimineata cand pun piciorele jos din pat zici ca am fugit toata noaptea,nu-mi mai revin cu ele si cu coloana nu stiu ce sa mai fac de durere.Am zis c-o sa m-a pun in gips toata,poate nu mai simt.
Inni asa arata si castronul nostru,numai ca-i mai grosut parca ca pun si o lingura de cereale de orez,sa-l mai lege.
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
cri19 spune:
INNI eu nici nu cred ca l-ar interesa ft tare o fata cu IQ ridicat.Eu o apreciez pt un singur lucru:a fost suficient de inteligenta ca sa puna mana pe el.Si acum mai are o bila alba de la mine pt. simplul fapt ca e mamica.
Sephora spune:
Nici mie nu-mi place de Monica,e proasta rau si o mare taranca,acum parca s-a mai cizelat nitel.In schimb mi-a placut cum era machiata aranjata,normal aparea la tv.
Si io am nascut si natural,dar nu s-a facut asa mare valva,da de pe barbata-miu il cheama Stefano.....

Io mami de Matteo
eloise spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon]
Pe mine chiar ma enerveaza. Atata promovare a imaginii unei tipe, pe care nu am vazut-o niciodata citind o carte sau un ziar...doar plimbandu-se la magazine si infulecand si participand la tot soiul de petreceri cu fitze unde toti ...se vede de la o posta...o pupa-n fund...si nu pt. ca are ea ceva special, ci tot pt. barba-su..dar ea in prostia ei, crede ca e superapreciata si stimata.
Mey Inni, asta-i buna da' de cand e cultura sau macar lectura vandabila, de cand starnesc ele interesul public? Ce, daca ar fi nascut nevasta lu' Patapievici in direct pe TVR Cultural (desi femeia are de acum o varsta) crezi ca ar fi inregistrat asa o audienta? Nu eruditia atrage interesul, ci superficialitatea sclipitoare (mai ales de la poleiala pe care o da banul) plus samanta de scandal (o tipa abia iesita din adolescenta si un nene aproape de senectute). Nah, ce vrei...
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
inni spune:
Da, Cri..ai dreptate...
..tocmai am auzit ca tot etaju' 1 de la Elias a fost inchiriat de ea (care tot n-a fost multumita, ea dorind sa nasca in salonul prezidential
)..deci cele care s-au nimerit sa nasca in aceeasi perioada acolo...au fost neglijate si inghesuite din cauza asta. Nu mi se pare normal. Cam revoltator. Asta-i Romania.
Io in locul ei inchiriam toata aparatura si cei 5 medici (ca cica atatia au roit pe langa ea) si ii aduceam frumusel acasa.
. Pai daca tot sunt prima doamna...macar sa fiu respectata pana in panzele albe...nu ? ![]()
Si mi-a zis mama ca aia mica era draguta...si ca s-a nascut tot cu 3350 ca fi-mea
...dar cu 2 cm mai inalta. Probabil ca seamana cu ea la statura. Asta e bine pt. pitica.. Eeee...sa fie sanatoasa si frumoasa...si desteapta.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Adriana mica spune:
Dori, asa si Dudu. Da putin cate putin lapticul afara, si simte nevoia sa eructeze mai mereu. Cred ca din cauza asta vrea sa il tin mai mult ridicat (se prinde de mine si se ridica in fundulet si ragaie, ori de cate ori sunt langa el, iar cand il pun culcat in patut incepe sa planga sfasietor).
Ileana, nu exclud nici ipoteza asta, mai ales ca simt un suierat in gatut, asa ca si cum ar fi iritat. Dar sotul meu zice ca nu aude nimic, ca as fi eu paranoica. Spune-mi, te rog, la varsta asta un eventual roshu in gat nu se manifesta si prin febra? Ca Dudu nu a depasit 37.4 pana acum. In schimb are si nasucul putin infundat, de a fost nevoie sa folosesc batista 3 seri la rand.
Of, sper ca celalalt medic pe care il voi suna sa vina sa il si consulte, si atunci ne lamurim mai bine asupra acestor aspecte. Pana atunci...incerc sa raman calma, ca altfel nu se poate!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
alexxia spune:
Neataaaaaaaa,
La mine e inca dimineata
.
Am avut o noapte "super". Thea s-a viermuit pana pe la 2:00 , scotand din cand in cand cate un tipat sa nu ne scada vigilenta. Cand in sfarsit a adormit m-am apucat si eu de facut un proiect cu care eram tare in urma. La 5:00 dupa ce l-am biruit m-am bagat satisfacuta in pat. L-a 5:20 cuiva ii era foame
. Si dupa masa merge si o portie de pupaceli, apoi chicoteli si plescaituri. Si uite asa am reusit sa ma culc la 7:00. Ma duc sa-mi fac o cafea mareeee si sa citesc din urma.
Apropo de Moni si eu m-am dus machiata la spital . Sa ma fi vazut ce misto eram in camasa de noapte stil sac, cu o mana taraind stativul cu perfuzia si in mana cealalta ducand gratios punga de la sonda urinara. ![]()
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
inni spune:
Eloise...
mi-ai placut. Iti dau un "foarte,foarte bine" pt asta...ca nota 10 nu mai e la moda (alta prostie). Stii..daca ne intindem la vorba despre Mmmmmoni, o sa zica lumea ca sunt(em) invidioasa(e).
..dar pe mine cel mai tare ma doare ca se adevereste la noi zicala "prost sa fii, noroc sa ai".
Imi aduc aminte cand a nascut Lavinia Sandru (imi place de ea ca stil si mod de gandire si exprimare...nu dpdv politic), care e net superioara din toate punctele de vedere Monicai...nu a facut nimeni talk-show-uri de juma de zi, si nici la stiri nu a ocupat pozitia 1 in ordinea prezentarii. Cat despre sotia lui Patapievici...cine e ala Patapievici ?...Ala care e hamsterul cartilor ?..bleah....dar care carti...ca eu nu cunosc decat reviste de moda. N-are timp, draga, de atatea prezentari si sedinte de machiaj, sa mai faca si altceva, dar in schimb are pretentii de salon prezidential.
Dar suntem noi rele....si uracioase.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Sephora spune:
Adriana bebe Matteo cand a avut rosu in gat,plangea mai tot timpul si nu smarcaiala,plansete nene de alea pana devenea violet,iar cand era de mancat si mai si.Poti sa-l apesi tu pe gatut (cum ai apasa pe amigdale intr-o parte si alta)asta cand nu plange si daca-l doare incepe sa-ti planga,la fel poti sa faci si ptr urechiuse.Nu a avut febra absolut de loc,doar mucisori cam multi.Uitate si in gurita sa vezi daca n-are vreo ciupercuta