Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Inni, te pup! Imi place cum iti argumentezi punctul de vedere! Sunt de acord cu tine, mai putin la chestia cu machiajul...io am intrat in operatie machiata si aranjata boboc, din 2 motive: in tinerete am fost model si m-am obisnuit sa pun mereu ceva tencuiala pe moaca si al doilea motiv este ca atunci cand sunt aranjata, am o stare psihica fff buna, am incredere in mine, nu ma spariu cand trec pe langa o oglinda. Toate prietenele mele au ras cu lacrimi de faza asta, dar...asa simt eu! Ea probabil a facut-o si pentru ca era filamata, nu stiu...
In rest, subscriu la tot ce ai spus referitor la subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by inni

Imi aduc aminte cand a nascut Lavinia Sandru (imi place de ea ca stil si mod de gandire si exprimare...nu dpdv politic), care e net superioara din toate punctele de vedere Monicai...nu a facut nimeni talk-show-uri de juma de zi, si nici la stiri nu a ocupat pozitia 1 in ordinea prezentarii.
Dar suntem noi rele....si uracioase.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Pai nici nu era posibil pentru ca Lavinia Sandru a nascut prin cezariana intr-o clinica din Strassbourg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gracie, sa modifici data nasterii de pe site, apare 9.07...
Frumusica fetitza!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Mephala, oooops! Am incercat sa modific mai multe chesti dar nu am reusit...cred ca nu fac io ceva bine! Saru'mana, ca pe asta n-o remarcasem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by eloise

Am si eu o mare intrebare... Cele care alaptati, cum administrati Vigantolul? EU pana acum storceam lapte in lingurita si ii dadeam. Dar ma enerveaza teribil sa storc lapte in lingurita, si dureaza mult pt ca tasneste aiurea si nu nimeresc sa ajustez jetul ca sa ajunga in linguritza. Cum altfel as putea sa-i dau, voi cum faceti cu Vigantolul

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Eloise, eu i le pun direct in gurita, cand sta culcata pe spate in patut, e in general cu gurita deschisa, daca nu i-o deschid eu putin si i le picur direct in gurita; bine, uneori mai nimeresc si pe langa dar in general e ok metoda.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Livia ma gandeam eu ca ai fost model, ca prea esti frumoasa. Cum se mai simte cumnata ta? Ea tot romanca e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Am scapat si de vaccinul asta.A dormit bine azi noapte,fara febra,acum pe la pranz in schimb avea 38,dat Nurofen,acum doarme.
Pupam sarbatoritii zilei!
Fug ca am treaba si acu' cat e liniste in casa ,ca altfel....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Livia ma gandeam eu ca ai fost model, ca prea esti frumoasa. Cum se mai simte cumnata ta? Ea tot romanca e?

Degeaba sunt frumoasa daca sunt proasta.... Se pare ca e bine, a sunat-o pe madam bechir si i-a povestit, dar io as fi chemat-o la o eco in locul ei! tre sa stea calma, si da, e romanca.

Dar cum sa stam calme daca animalutzele astea doua nu ne lasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor care-mi vindeti si mine niste ponturi. Sambata am zi de cumparaturi ca a crescut Thea de n-o mai incape nimic . Stiti magazine cu hainute frumoase pentru bebeline ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, si Teo are fontanela mare de tot. Am renuntat la Vigantol, ii fac din 2 in 2 luni (pana la 6 luni) D3 200.000UI injectabil.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput