Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alexxia, in pavilionul H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, chiar asa, poate il doare vreo ureche? Clar ca tre sa-l vada un medic, sa excludeti si posibilitatile astea...

Eloise, si eu ii dau Vigantolul tot direct in gura.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 18!

Lakioana, eu pu lamaie in lapte ca sa iasa branzica.

Cat despre Moni, eu nu obisnuiesc sa urmaresc emisiunea lor de pe B1, insa intr-o zi eram la cineva si se difuza emisiunea. Era la o prezentare de moda si era singura fara I. Ma uitam la Zina Dumitrescu cum se dadea pe langa ea, cata atentie i-a acordat si asta pt. ca intentiona sa-i vanda nu stiu ce rochie. Si ii facea atata reclama rochiei si cred ca in final Monica a cumparat-o. Oricum, nasol de ea ca intr-adevar, lumea ii acorda atentie, datorita faptului ca este sotia lui Columbeanu, nu pt. ceea ce este ea de fapt. Si mai mult, nu stiu daca stiti, dar a circulat pe mail un filmuletz cu Monica la 16 ani intr-un lan de porumb, inconjurata de pustani care se initiau in sex. Am inteles ca Irinel stie despre trecutul ei, insa i-a spus ca daca mai are ceva de spus in leg. cu trecutul sa o spuna ca sa nu mai aiba el surprize de la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Multumesc fetelor pt sfaturile legate de administrarea Vigantolului. O sa incerc si eu sa-i picur in guritza, poate atunci cand canta si face ca Tarzanel

Alta intrebare : I-am dat azi dimi Ca Pharco si mi l-a scuipat in arteziana , nu l-am mai vazut scuipand asa...hihi. Azi am cumparat Cipcal dar acasa am vz ca are si D3. Cum fac atunci? Ii mai dau si Vigantol? Pediatra ne-a marit doza la 5pic pt ca fontanela posterioara e mare si el creste f repede. Ma gandesc ca daca se adauga si D3-ul din Cipcal....Lili, Inni, help!

Alexxia ce fraza beton "Sa ma fi vazut ce misto eram in camasa de noapte stil sac, cu o mana taraind stativul cu perfuzia si in mana cealalta ducand gratios punga de la sonda urinara"

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

quote:
Originally posted by eloise

Am si eu o mare intrebare... Cele care alaptati, cum administrati Vigantolul? EU pana acum storceam lapte in lingurita si ii dadeam. Dar ma enerveaza teribil sa storc lapte in lingurita, si dureaza mult pt ca tasneste aiurea si nu nimeresc sa ajustez jetul ca sa ajunga in linguritza. Cum altfel as putea sa-i dau, voi cum faceti cu Vigantolul

puiul meu creste...

pozele noastre

Eloise eu ii dau Vigantolul direct in gurita, ii picur in gurita…nu I-am dat niciodata cu lingurita.

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cata_adr tot uit sa iti spun: m-am delectat aseara impreuna cu sotul vazand filmuletul cu puiul vostru. Doamne ce bebelus adorabil, ce falcute dulci, ce ras molipsitor!

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza
Mai, da' nu v-ati lasat pana nu ati terminat cap!

KATIA_ asa putin pe la noi?

CATA- am vazut si eu filmuletul si clar nu era Moni! Pana si carcotasii au recunoscut ca era o greseala! Inteleg ca nu ne place fata, dar hai sa nu aruncam cu pietre, fara sa stim ce s-a intamplat. Nici eu nu sunt de acord cu toata promovarea asta, dar hai sa fim seriosi ca toata lumea se uita. Aseara B1 a rupt in 2 audienta. Daca nu ne place, de ce ne uitam? Eu cred ca promovam si incurajam voluntar genul asta de atitudine. De ce nu schimbam canalul? Pt ca suntem curiosi...eu una vreau sa vad pana unde poate duce toata povestea. Cateodata stau si ma uit la un film extrem de prost pt a vedea daca reusesc sa inteleg regizorul, alteori ma uit la o emisiune f proasta pt ca vreau sa vad pana unde duce prostia umana

M-am intalnit cu SIMONA, care e o scumpa si mai are si o dulceata de baietel! Sa va mai spun ca il cunosc pe sotul ei? Unde ma duc dau numai peste cunostinte... Traiasca
A mai venit si DIANA si inca o prietena de-a mea... Ce mai, am monopolizat Sebastianul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

WAWWWW INNI- mare castron, daca A. mananca 2 linguritze dau de . Ce-i pui in castronel? Ca arata tareeee bine?

David & Maia

BUCURII DE 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Da, asa e. Am monopolizat tot Sebastianul. Asa ca, fetele de prin imprejurimi, poate trageti o fuga pe aici .
Cat despre Moni, ma abtin. Nu cunosc personajul, nici nu vreau sa-l cunosc; la emisiuni cu ea nu ma uit mai mult din lipsa de timp sau alte preocupari.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Neatza
Mai, da' nu v-ati lasat pana nu ati terminat cap!

KATIA_ asa putin pe la noi?

CATA- am vazut si eu filmuletul si clar nu era Moni! Pana si carcotasii au recunoscut ca era o greseala! Inteleg ca nu ne place fata, dar hai sa nu aruncam cu pietre, fara sa stim ce s-a intamplat. Nici eu nu sunt de acord cu toata promovarea asta, dar hai sa fim seriosi ca toata lumea se uita. Aseara B1 a rupt in 2 audienta. Daca nu ne place, de ce ne uitam? Eu cred ca promovam si incurajam voluntar genul asta de atitudine. De ce nu schimbam canalul? Pt ca suntem curiosi...eu una vreau sa vad pana unde poate duce toata povestea. Cateodata stau si ma uit la un film extrem de prost pt a vedea daca reusesc sa inteleg regizorul, alteori ma uit la o emisiune f proasta pt ca vreau sa vad pana unde duce prostia umana

M-am intalnit cu SIMONA, care e o scumpa si mai are si o dulceata de baietel! Sa va mai spun ca il cunosc pe sotul ei? Unde ma duc dau numai peste cunostinte... Traiasca
A mai venit si DIANA si inca o prietena de-a mea... Ce mai, am monopolizat Sebastianul

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...

Hai ca mi-a luat-o inainte Alessia….ca sa vedeti ce mica-I lumea:sotul meu lucreaza la aceeasi companie cu sotul Alessiei si cu Diana!
Mica rau lumea asta..Imi pare bine ca m-am intalnit cu Alessia si Diana, dragute foc amandou si slabe..mama-mama!!!!
Iar copii numai spun, niste dulci..de-abia astept sa cresca mai mari si sa alerge impreuna pe aleile parcului.
Uitati incepand de aici niste bucurii fumoase!
Traiasca !

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput