Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mirabela si eu zic ca David doarme prea mult ziua. Cumva trebuie sa-l dezobisnuiesti. Stiu ca-i usor de dat sfaturi si imi inchipui ce obosita esti. Nici nu stiu cum sa-i scot Biancai masa de noapte ca nici ea nu mai adoarme asa usor dupa ce mananca, trebue leganat patutul, ridicat de ff multe ori sa-i pun suzeta in gura. Incearca sa il fixezi cu o paturica rulata pe o parte, ca eu asa fac. Si Bianca in momentul in care ajunge pe spate incepe sa se foiasca.

Cri pupam baiatul sa se faca bine cat mai repede la ochisorii lui frumosi!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ileana esti o scumpa ca de obicei!Acum am inteles. O sa incerc si eu sa fac. Dar proteinele alea de lapte de vaca n-au nimic. Parca s-a scris ca se distrug, asa este?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai Adriana, Dud n-o avea vreun roshu in gat? Sau niste afte in guritza? Poate are un disconfort in timp ce papa...
Mirabela, si eu zic ca doarme ziua prea mult... De fiecare data cand cere ziua la somn mai tine-l treaza cate 10 min in plus. Si maine 15 min in plus, chiar dc il pui in pat sa doarma, arata-i o jucarie, mai tine-l inca putin treaz. Si poate asa isi mareste perioadele de veghe ziua si pe cele de somn noaptea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, Alina, se distrug prin fierbere. Deci nu e cazul de lapte praf ptr branzica.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Pe gurita? Si eu i le-am bagat aseara in ochi...ufff;sper sa nu-i faca rau.Ce mama prostovana sunt.

Mergi la inceput

ELOISE bine ca ai zis pe gurita,ca altfel eu numai in ochisori i le-as fi pus;MEPHALA cred ca s-a gandit ca stiu si eu cate ceva despre remediile homeopate,dar eu sunt bata la cap asta;de asta cred ca am gasit si atat de greu locul unde se comercializeaza.

Mergi la inceput

VAUVA sper si eu sa-i treaca ccc ca mi se rupe sufletul cand ii vad ochisorii plini de mizerie.
RALU ar trebui sa omologhezi metoda de a evita cacofoniile,ca vad ca toate ti-am urmat exemplul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am si eu o mare intrebare... Cele care alaptati, cum administrati Vigantolul? EU pana acum storceam lapte in lingurita si ii dadeam. Dar ma enerveaza teribil sa storc lapte in lingurita, si dureaza mult pt ca tasneste aiurea si nu nimeresc sa ajustez jetul ca sa ajunga in linguritza. Cum altfel as putea sa-i dau, voi cum faceti cu Vigantolul

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mexxa...1 si 2
Ieri a mancat aproape tot, azi jumate.

Pe mine ma lasa rece personajul Moni, caci asa o vad eu ca pe un personaj..o tipa care s-a culcat cu barbati de cand i-a venit CM, din prostie, din interes...e tot aia...si acum a avut norocu sa o vada C. si gata...devine cea mai cea. Ma dezgusta. Promoveaza o imagine care mie imi creeaza repulsie si dispret. Nu e singura care s-a ingrasat in sarcina atat de putin (sa fim seriosi, are contracte de onorat...era si normal si logic ca tr sa revina imediat si cat mai repede la forma initiala), nu e singura care s-a machiat cand a nascut..(iarasi logic...ca se uitau la ea toti curiosii...inclusiv eu ..dar am scapat-o din cauza de Tariceanu si Basescu - si era normal ca nu o sa apara cu cearcane si buze palide).
Si tratamentul de care a avut parte in spital, nici una dintre noi nu l-a avut...orice ati zice.

Pe mine chiar ma enerveaza. Atata promovare a imaginii unei tipe, pe care nu am vazut-o niciodata citind o carte sau un ziar...doar plimbandu-se la magazine si infulecand si participand la tot soiul de petreceri cu fitze unde toti ...se vede de la o posta...o pupa-n fund...si nu pt. ca are ea ceva special, ci tot pt. barba-su..dar ea in prostia ei, crede ca e superapreciata si stimata.

O vad ca pe o papusa Barbie a lui Columbeanu...pt. care zic "jos palaria". De el imi place tare mult si bravo lui ca a pus mana..la varsta lui, pe o prospatura..pana la urma pt. el nu mai conteaza ca e sau nu desteapta..ci ca are cu 30 de ani mai putin decat el.

Gata...

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...eu il picur direct in gura.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput