Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Cri19, poti sa-i pui si picaturi.
Ameliorare? Nu mai devreme de 4 saptamani...cine stie, poate sunteti voi mai norocosi?
Teo e bine, face nazuri la san si musca cu putere. Banui dintisorii. Nici pofta de mancare nu prea are.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
GETY spune:
Mirabela, asa-i cum zice Cri19. Tine-l ocupat ziua, eu ii cant Mariei, o dansez, o foiesc, o masez... mai si doarme si pe la 21,10 o pun pe paturica sa adoarma.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lakioana spune:
Cata_adrcum ii faci brinzica in casa??? Am auzit citeva variante pina acum .....cine mai stie "retete" sa spuna
Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Si noi mai facem...si intentionam sa facem si pt. Reby...
Pui laptele la fiert....si cand este aproape fiert...sa nu faca spuma deasupra...pui jumatate de iaurt din acela de alimentara...sau...pt. bebei...facut in casa. Lasi apoi sa fiarba...si branzica se alege singura. Este super delicioasa si dulce.
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
GETY spune:
[quote
[/quote]
Mephala 30, ce inseamna ce-ai scris mai sus?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
scumpik_lui spune:
Neata si de la noi!
Am intrat repede sa spunem LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de astazi, multa sanatate si sa cresteti mari

Sarah-Rebecca, Luciana-Maria, Maia, Serena, David-Mihai

Ma duc sa ma imbrac ca am programare la coafor sa ma aranjez si eu putin, ca nu am mai facut-o de prin luna a 8-a de sarcina si imi trebuie asa ceva. Intru mai tarziu.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Mirabelac spune:
Nu pot nicicum sa-l las nedormit ziua, urla de ma stie tot blocul... nu-i trebuie nici mancare nici brate, nik, doar in patut la el la somn... incerc de 3 luni sa-l fac sa nu doarma ziua dar n-am ce-i face...
Si se foieste noaptea pana se trezeste de tot si plange apoi, l-am lasat de multe ori asa sa vad ce face... daca intervin la timp pana se dezmeticeste el, il intorc pe cealalta parte sau il legan putin, doarme in continuare... azi noapte n-a mai dormit deloc de la 2 la 3.30 dar n-a plans... insa trage tot ce prinde si-l gasesc cu paturica pe fata, dezvelit nu-l las...
Astea toate in conditiile in care sunt o incapatanata si-l las sa doarma in patut la el, cred ca am facut record la ridicatul din pat noaptea...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
quote:
Originally posted by cri19
'Neata fetelor!
ELOISE sau MEPHALA va rog frumos mai explicati-mi si mie o data cum procedez cu remediul homeopat pt. ochisori ( d'abia acum am reusit sa-l gasesc cu ajutorul fetelor de la naturiste si homeopate).In ce fel de lapte sa-l dizolv?O singura data pe zi?Si in zilele in care nu-i pun,pot sa-i pun Nettacin?E saracutul plin de puroiel la ochisori;abia poate sa-i deschida dimineata.Sper sa-i treaca si lui cu asta,ca nu mai suport.
Cri nu stiu daca ti-a raspuns Carmen (pt ca n-am citit pana la sfarsit) dar iti copii aici indicatiile ei asa cum mi le-a scris ea mie
" deschizi capacelul, 'presari' 2 granule in capacel si le pui direct intr-o lingurita cu laptic muls de la tine. Astepti sa se dizolve si i le dai pe gurita. De 2 ori pe saptamana. Timp de o luna de zile.
Granulele nu se ating cu mana!!!!"
Multa sanatate la piuiut si sa-i treaca repede ochisorul!

Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
adameasca spune:
quote:
Originally posted by Vauva
'Neata si de la noi!
Fetelor care imi spune si mie de ce trebuie sa le dam la bebei branzica facuta acasa ca eu nu stiu? Ca sa se obisnuiasca cu gustul branzicii, pentru calciu?
Merci!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
De regula se da pentru ca masa de fructe sa fie consistenta si sa tina si de foame. Unele mamici baga cereale in frcute ptr a fi mai consistente.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mephala30 spune:
Gety, e vorba de alt topic, de la Femina intim, 'Nou stil de viatza'. Ne-am mobilizat pe echipe pentru a slabi mai usor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mephala30 spune:
Cri19, ii dai cate 3 granule, caci e maricel acum.
2 granule era doza pentru nou nascuti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

? Ca sa se obisnuiasca cu gustul branzicii, pentru calciu?