Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 26
ramomar spune:
si acum sa va spun ce spaima am tras eu azi noapte, cand m-am dus sa o iau pe asta mica din patut sa-i dau sa pape am crezut ca inlemnesc: avea pernuta peste fata si o tinea cu mainile si tot gangurea saracuta. Mi-a venit sa cad jos. Aseara, ca o mama desteapta ce sunt, am zis ca-i pun pernuta ei peste spate, deoarece nu o poate impinge cu piciorusele(e mai scurta decat ea si daca nu ajunge la picioruse nu o poate impinge si asa nu ramane cu spatele gol) sa se descopere si peste am pus plapumioara ei (pe care tot timpul o da la o parte).
Se pare ca singura solutie ca sa nu mai patim asa ceva va fi sa recurg la sacul de dormit, la care nu am ravnit pana acum, deoarece am zis ca o sa fie incomod noapate sa tot o scot si pun in el cand ii dau papa. Fetele care aveti sac cum procedati cu el?
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
lilina spune:
quote:
Originally posted by Alinache
si pentru ca eram datori de muuuult aici sunt cateva poze de la botez.
Alina &Serena (18.10.2006)
deja vin baietii dupa ea !!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
mexxa spune:
Ramorar si eu ma gandeam la asta....sacul de dormit..cea mai buna achizitie...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
lilina spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Vad ca sunt singura, toate ati plecat la nani. Plec si eu imediat dar sa va intreb ceva.
Cum faceti sa adormiti copii devreme, asa pe la ora 22, ca al meu nu vrea sa doarma la ora aia, iar daca il adorm in jumate de ora e treaz. Ora lui finala de somn e 12-12.30, ca si acum abia l-am pus in patut. Eu m-am saturat sa ma bag in pat asa tarziu (de cand s-a nascut aproape).
Dati-mi si mie niste idei de adormit bebelul mai repede si sa nu se mai trezeasca. Ii dau mancare mai devreme, il legan dar degeaba si nu mai poooooot
Iar noaptea papa la 3 ore, ma omoara cpilul asta, incet si sigur, dar tot il iubesc.
Am uitat sa va spun ca am pus si eu poze de la botez pe site.
Va urez o noapte linistita!
_
Scumpik, mamica deLuca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
si Vlad tot la 12.30 se culca...si atunci fortat
indiferent la ce ora ii dau sa manance si ii fac baie
dar doarme toata noaptea...pana la 7-8 dimineata
eu il invelesc bine cu patura, ca intr-o fasa si il mangai pe frunte, chiar deasupra ochilor, dau lumina pe minim si il legan incet si intr-un final, dupa vreo 10 minute adoarme
Lilina si
CamiSol spune:
Buna dimineata si de la noi...
Putina cafea fara cofeina mai gasim si noi?
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
lilina spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Buna dimineata,
Ma primiti si pe mine la o cafea? Noi ne-am trezit devreme sa recoltam proba pt urocultura (inca o data multumim celor care ne-au incurajat). In plus de asta, Dudu a cerut de mancare la 4.30, el care de abia se trezea la 7(?!) Acum insa nu ii mai este foame, dar are chef de joaca la stepper.
Imi este ciuda ca pediatra nu vrea sa vina sa il consulte in gat: ne-a pus sa ii dam aseara o doza de Nurofen, sa ii punem apa de mare in nasuc. Azi am sunat-o, si cand i-am spus ca simptomele se mentin, ne-a recomandat picaturi Ostamezon, maxim de 2 ori pe zi. Sper sa ne treaca; eu sunt un pic speriata ca o colega de a mea a patit-o cu bebelusul ei de 5 luni: de la o simpla raceala in gat, a coborat la plamani (fara febra!), pediatra (aceeasi) i-a recomandat prin telefon doar un siropel, iar mai traziu, dupa cateva ore, si-au dat seama ca bebe nu poate respira si au chemat Salvarea. In opinia medicilor de pe Salvare, o ora mai traziu bebe s-ar fi sufocat. Asa ca, voi sta cu ochii pe Dudu si la cea mai mica agravare, voi face cumva ca un medic sa il consulte de urgenta.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
of...pediatrele astea comode
ar fi trebuit sa vina si sa-l asculte la plamani
ca si cu virozele astea...nu-ti mai vine sa te duci prin policlinici sau pe la cabinete
insista si tu sa vina sa-l vada
multa sanatate va dorim
Lilina si
simoky spune:
’Neata!
Si noi pe-aici, am mancat si acum gangurim de zor in patut….
Ramomar David doarme in sac de dormit…dar el se trezeste o singura data pe noapte, il scot din sac ii dau sa pape si-l pun la loc!
Diana multumim de aprecieri dar si eu imi doream ca David sa fie un picut mai grasut, ca dupa ce incep sa mearga sa aiba de unde da jos…noi am luat in medie 800 gr in fiecare luna. Sper s-o tina asa si-n continuare!
Alinache iti spun eu secretul Dianei…sper sa nu se supere

..Maia papa doar san! Se vede ca mami are o “productie buna”…David tot san papa dar se pare ca-I mai lenes ori eu nu produc cat trebuie

?!!!
LA MULTI ANI PENTRU BUCURIILE DE 19!!!!

Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
Vauva spune:
Buna dimi si de la noi!
Si eu ma duc la medic dupa 10 cu asta mica ca nici eu nu mai rezist cu mucisorii ei. Scoatem la ei si tot se fac
. Ea alt disconfort nu se pare ca are mananca f bine, e vesela, febra nu a facut doar ca respira greu din cauza lor si se trezeste si noaptea mai des.
Adriana tin pumnii sa fie bine si cu Dudu! E mai bine sa il consulte un medic ca sa te linistesti si tu sa nu mai tot iti faci fel si fel de griji. Pup baietel zambaret
!
Ramo si eu exact de aseara am inceput sa folosesc sacul de dormit, tot din cauza ca paturica nu statea pe ea si m-am gandit ca si din cauza asta are mucisorii. Desi eu o bagam pe marginile saltelutei de frica sa nu o traga peste cap, dar ea se agita si iesea pe deasupra de sub ea.
Acum cu sacul de dormit am si eu o obsesie, sa nu alunece in el(stiu ca Amarantina zicea si ea la fel o data parca) desi mi se pare cam imposibil, l-am tot examinat dar e destul de ingust la cap. Aseara chiar am avut niste scantei cu sotul pe tema asta zicea ca le cam exagerez.
Ma duc sa ma pregatesc de plecare.
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Sephora spune:
Chiar m-a gandeam sa va pun intrebarea asta:Cand incep bebelusii sa-si dupa piciorusul la gurita,sa suga degetelele?Eu am incarcat cu Matti face doar daca il duc eu,singurel inca nu.Inafara de bebe de Adriana a-ti mai remarcat vreuna?
Io mami de Matteo