Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

simoky, si Patri se trezeste doar o data pe noapte. Mercic de raspuns. Pana la uram sacul e cea mai buna varianata.

Vauva, exact la fel fac si eu cu plapumioara, o bag pe marginea patututlui pe langa saltea, dar tot o da jos de pe ea.
-ici la Bianca sa-i treaca mucisorii!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetele cu pediatrii comozi sau super-aglomerati de nu pot veni acasa
mergeti la un cabinet particular, ca de ex.medlife pt.o consultatie sau o a doua parere...nu merita sa stati si sa va faceti nervi de pomana si nici sa stati asa...fara sa faceti nimic...ca e periculos
intrati pe net, cautati clinica medlife de pe grivitei si au si tarifele pe net
am auzit ca sunt pediatri buni acolo
eu merg saptaman viitoare pt.o eco abdominala...tot asa preventiv...ca sa stam linistiti..dar mi-am facut programare din timp
insa pt.o consultati nu tre' sa mergi la un anumit doctor, cum merg eu

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Maine vreau sa merg sa cumpar leagan ptr bebe,am vazut ca-i place cand il leganam asa in brate,vroiam sa va intreb pe fetele care aveti de unde?si cat se coasta....?
Am vazut unul la Mothercare facea o gramada de chestii,dar nu stiu cati mony si oricum acolo e scump,doamna,scump....

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gripo, cred ca nu scapa luni de inca un lavaj. Daca nu-i sterg ochisorii cu ce mi-au dat de la spital (2 solutii) si nu-i pun picaturi in ochi, ii curge ochisorul mai tare. Stangul s-a vindecat de a doua zi. Ce sa facem?
Putzuruca, multa sanatate Deei! Sa treceti cu bine peste problema asta.
Mamicile din Iasi, fata mea s-a ales cu niste muci de acum vreo 3 zile cand am scos-o afara. A batut putin vantul si era cam rece afara. Eu n-am mai scos-o ultimele 2 zile, doar ieri cat m-am dus in Tatarasi cu ea. Dar cu taxiul. Daca ii mai dispar din mucisori, vin si eu in Copou, desi vad ca se anunta ploi sambata si duminica. Sa speram ca nu va fi asa.
Lilina, bine ca ai scapat de griji!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sephora ,noi avem un leagan Bertoni pe care l-am cumparat de la real(nu cred ca este in Buc.) si a costat 5 mil.

gracie sa folosesti sanatoasa masinuta si al cat mai putine evenimente neplacute . Asa cadou mai zic si eu.

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Era vorba un timp in urma despre o dr. care voia sa i se plateasca controlul de la 3 luni. Cand am fost si eu la dr. meu am citit pe o hartie lipita de perete ca le deconteaza Casa de Asigurari controalele de la 1 luna, 2, 4, 6, 9, 12, 15 si 18 luni. Poate nu s-a raspuns intre timp sa ma repet. Dar ma intreb: nu pot face exceptii dr. astia, mai ales daca nu-i deranjam asa des?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

bucurii nascute intr-o zi de 19!

Ramomar eu numai in saculet de dormit si e mai mult decat bine.Si noaptea nu-l scot din el sa-l alaptez, il pun cu sac cu tot in patul meu si invers.Al nostru(ai nostri saci ca avem 2) sunt tip vesta, fara maneci. Si e foarte comod....nu are cum sa "cada" in el.

Adriana Dudu scump si razacios si sper din suflet sa fie totul bine cu el....dar parerea mea e sa mergi cu el sa-l consulte un pediatru "live"(pentru siguranta lui si linistea ta!), deoarece consultatiie date prin telefon...nu mi se par profesionale....

Revin....pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

quote:
Originally posted by ramomar

si acum sa va spun ce spaima am tras eu azi noapte, cand m-am dus sa o iau pe asta mica din patut sa-i dau sa pape am crezut ca inlemnesc: avea pernuta peste fata si o tinea cu mainile si tot gangurea saracuta. Mi-a venit sa cad jos. Aseara, ca o mama desteapta ce sunt, am zis ca-i pun pernuta ei peste spate, deoarece nu o poate impinge cu piciorusele(e mai scurta decat ea si daca nu ajunge la picioruse nu o poate impinge si asa nu ramane cu spatele gol) sa se descopere si peste am pus plapumioara ei (pe care tot timpul o da la o parte). Se pare ca singura solutie ca sa nu mai patim asa ceva va fi sa recurg la sacul de dormit, la care nu am ravnit pana acum, deoarece am zis ca o sa fie incomod noapate sa tot o scot si pun in el cand ii dau papa. Fetele care aveti sac cum procedati cu el?

`````````````````````
strumf mic si drag...

ramomar, eu am 2 saci de dormit: unul mai grosut cu fleece in exterior si bumbac moale in interior si unul din bumbac/panzat in exterior si ceva vatuit (tot bumbac) in interior si Mihail doarme f bine in ambele. Sunt fara maneci ca la noi in casa sunt mereu 24-25 grade (dar el doarme doar in body cu maneci si pantalonasi subtiri fara sosete). Si eu alaptez exclusiv, iar noaptea il iau cu tot cu sac si il pun la san. E f comod.
Sacii i-am achizitionat de ma magazin TCM. cel gros a fost 35 ron, iar cel subtire 20 ron
pupici la fete si la bebei ca sunt frumosi rau...

Mergi la inceput

pufymic, exact de acela m-am gandit sa cumpar, asa tip vesta am vazut peste tot prin magazinele de copii. -ici la pufisorii dragalasi!

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

mistic, multumesc pentru raspuns! Se pare ca (virgula) "sac de dormit" scrie pe noi azi.

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput