Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Si eu stiu ca sunt platiti,dar eu de fiecare data cand vine ai dau un bulion si la asistenta jumatate de bulion.Dar e foarte draguta si-mi explica tot ca stie ca m-a documentez.Singura chestie nasoala a fost ca 2 luni a foast mai mult prin spital (si-a scos niste tije) si am vorbit cu asistenta mai mult care e cam tacanita si m-a mai bagat de vreo cateva ori in sperieti,in rest mie mi se pare ok.Daca aveti nevoie v-o recomand cu placere,cabinetul e la Tricodava.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

In sfarsit am reusit si eu sa citesc tot! Vazut poze si filmuletze evident! Frumoase foc bucuriile noastre!
legat de rasul in hohote, Eric exact in ziua cand a facut 4 luni a ras pt prima data!

ramomar si Eric tot in sac de dormit chiar daca se trezeste noaptea, dar eu nu-l scot din el ca sa manance!
scot copilul din sac doar daca constat ca trebuie schimbat pampersul!
nu stiu cum sunt cele cu maneci ca al meu e fara, iar in partea de sus ii vine ca si cum ar avea un maieu mai gros peste bluza lui!
ii pun doar o barbetica la gat ca i se mai prelinge lapte si imi e usor sa-l sterg!

legat de diversificare, va spun cum am fost eu sfatuita aici! nu se amesteca fructele cu legumele! se incepe ori cu pireu de legume ori cu pireu de fructe! daca se incepe cu pireu de legume, se da la pranz daca se incepe cu cel de fructe se da dupa-amiaza! cand copilul ajunge sa manance la o masa 150g pireu nu se mai da lapte in complementare si atunci incepe sa se introduca celalalt tip de pireu! ideea e ca meniul sa ajunga sa arate cam asa: dimineatza: lapte cu cereale, la pranz pireu d elegume, dupa-amiaza pireu de fructe, seara lapte, noaptea -lapte!

sanatate multa bebeilor bolnaviori si sa se faca bine cat mai repede!

o zi minunata,

edit: Celor nascuti azi!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Celor nascuti intr-o zi de 19

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetele..da saci de dormit cu maneci nu sunt???ca eu il gasesc mereu rece pe maini....ori asa este el..ori nu stiu...
In Iasi oare gasesc saci...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by Alinache

Diana,
credeam ca sunt singura care-i cumpar copilei haine pt.6-9 luni la doar 2 luni ;)
voi tot nan papati?sau care-i secretul?

Alina & Serena (18.10.2006)

Noi papam doar san; dar s-a nascut cu 4,1 kg. Si da, hainele de 3-6 luni ne sunt cam fixe, asa ca am trecut pe 6-9 luni .
Nu stiu care-i secretu. Probabil ca e ea foarte mancacioasa

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

neata mamici si bebici,
eu acum ma duc sa fac cafeaua ca sigur voi nu mai aveti....
Nu am reusit sa gasesc vitD3 inj la nici o farmacie din BV azi ma duc prin satucele din imprejurimi poate au aia ceva ramasite.
Noi folosim saculetul de dormit de vreo 2 luni si e super fain cu el...e fara manecute si vine cam www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070119&ctime=110251" target="_blank">asa...doarme super bine in el si nu are cum sa alunece inauntru.El de obicei se culca tarzior pe la 11-12 noapea si numai atunci il bag in sac iar pana dim la 8-9 nu il mai scot..apoi papica schimbat si iar nani dar nu-i mai pun saculetul
Radem si noi in hohote de multicel ..cand il prind il filmez...
Cu piciorusele are treaba non stop le prinde cu manutele si le aduce spre gurita dar inca nu a reusit sa le introduca la supt...
Va pupic si o zi buna tuturor

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Sephora
cabinetul e la Tricodava.

Cabinet particular? Noi suntem la Dispensarul Speranta...arata groaznic, dar avem o super asistenta, care face cat 3 doctori!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

POZE NOI CU MARIA DIANA

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Acum am vazut ca Simona a fost mai prompta cu raspunsul penttu Alina :)
Maia doarme invelita cu paturica. Se dezveleste doar dupa ce se trezeste si incepe pedalatul. Dar ajung eu la timp a ea :). Aseara s-a trezit totusi sa pape la 4; inca o mai apuca dorul de masa de noapte :).
Si ca veni vorba, buna dimineata!.Ca noi ne-am trezit pe la 9, ne-am jucat 1h juma si acum Maia iar face nani :).

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Susa, citisem ceva in urma despre Lucas, dar nu mai tin exact minte: nu-i dai Vigantol? Eu i-am admirat motzul baietelului, pentru ca seamana cu al Mariei. Parca-i o gainutza motata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput