Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
DiaB spune:
bucuriilor de 19!!!!! Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Si ca veni vorba de Vigantol. Nici eu nu gasesc pastile de 1000. Mai caut si, daca nu, o sa iau de 500 si sa-i dau 2.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
GETY spune:
DiaB, tot picaturi?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alessia80 spune:
Neatza'
VAUVA- n-are cum sa alunece din sac! Eu iti recomand saci cu maneci. E bun pt frigurosi [MEXXA- si eul il gasesc cu mainile reci i sac fara maneci]
SEPHORA- sa stii ca eu nu ma pricep deloc sa spun cu cine seamana copiii, dar al tau e leit taty- ca si al meu dealtfel
GRACIE- ce-mi plac mie cadourile astea!
L-ai iertat nu?
Acum poti veni cu GRACE sa-l cunoasca pe ARMAND
.
Eu n-am nici o sansa sa primesc asa kdou, pt ca eu aleg modelul!![]()
MEXXA- eu am admirat Sebi cand ai pus filmuletul prima dat! Dar sunt suparata ca al meu a ras de 4 ori cu 'sonor' in toata viata lui
Aveti vreo sugestie, cum l-as putea determina?
GETY spune:

LA MULTI ANI! ANDREEA IULIANA SI VICTOR!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
DiaB spune:
quote:
Originally posted by GETY
DiaB, tot picaturi?
Nu caut picaturi, ci pastile. Mi l-a schimbat pediatra cand am fost la ea utima oara, da nu prea se gasesc pastile de Vigantol.
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
matahut spune:
In legatura cu dormitul...
La noi sunt 26 de grade in casa, iar maruca doarme in body si atat. Intr-o vreme ii puneam si niste pantalonasi subtirei, dar am renuntat. Ana tot asa a fost invatata. Asistenta ne-a zis urmatoarea regula dupa care sa ne ghidam: la 25 de grade i se face baie bebeului, deci poate sta gol! Daca sunt 24 de grade in casa un body cu manec scurta e suficient. Ce sa mai zic la 26 de grade....Asa ca am trecut-o la body. Deocamdata e cu mancea lunga ca ...nu mi-a venit sa ii pun cu scurta. Dar au fost zile in care am lasat-o si cu maneca scurta si a fost ok.
Si Ana doarme in pijama cu maneca scurta si pantaloni scurti. A, evident, NEINVELITE cu nimic. Noi suntem cu plapumile, dar ele...nu. Mi-am dorit sa nu ajunga ca mine, friguroasa, eu si vara sunt cu pilota. Iarna imi vine sa imi pun 2 caciuli cand ies afara. Am strans din dinti si le-am crescut altfel. Sper sa fie bine. Am cititi si in Mami, dar am si auzit pe ici pe colo, copilul nu raceste de la frig (de la mers in casa cu picioarele goale), ci fiindca contacteaza virusi.
Toamna si primavara cand e mai frig fiindca opresc astia caldura sau la munte (cand am fost si se faceam 18 grade in camera noaptea) o imbracam mai gros, dar nu m-am complicat cu paturici niciodata. Sacul de dormit e foarte bun (nu l-am folosit niciodata, desi am avtu vreo 3 primite cadou), dar daca ai un copil care se misca mult s-ar putea sa nu il suporte. Mai ales cei care fac ture prin pat. De la o varsta, cand incepe sa mearga si vrea sa se dea singur jos din pat, iar e problematic. Pe Ana am culcat-o in pat normal de la 9 luni si desi a cazut de cateva ori (sigur, am pus perne langa pat, iar patul era foarte jos) s-a obisnuit foarte bine si cand se scula se dadea jos singurica din pat, se mai juca etc. Deci, ca alternativa la sacul de dormit eu va propun "o haina in plus" (daca e atat de frig in casa), o bluzita, o vestuta. Copiii infofoliti au sanse sa ajunga ca mine
si, va spus drept, nu e deloc placut. Raceli peste raceli, renuntarea la cochetarie (mereu cu 3 fulare, 2 caciuli...).
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
lilina spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Dar sunt suparata ca al meu a ras de 4 ori cu 'sonor' in toata viata lui
Aveti vreo sugestie, cum l-as putea determina?
eu il gadil si il pup si rade in hohote, dar nu are chef chiar de fiecare data...tre' sa ai rabdare
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
alessia80 spune:

-ANDREEA- Sa fii sanatoasa si sa ai noroc, frumoasa esti deja!

VICTOR
INNI- m-am delectat cu jurnalul lui Ami, dar ai gresit data!
Ar trebui sa scrii o carte pt copii din moment ce nu-ti lipseste 'harul scriitoricesc'![]()
lilina spune:
si trebuie sa afli ce-l face pe el sa rada in hohote
sa vezi la ce reactioneaza si apoi sa exersezi
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina