Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

INTREBARE: voi mai calcati hainutele bebeilor pe dos ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

A, ziua sta in body cu mance scurta, doar noaptea ii pun cu maneca lunga...

Apropo de Bucurii....am fost foarte dezamagita!!! Ieri rasfoiam colectia mea Mami si am gasit intr-un numar despre E-urile bune, inofensive si periculoase. Printre cele periculoase se numara si E102 si E110 pe care le-am gasit pe etichetele Bucuriilor...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
La multi ani bebeilor care implinesc azi 4 luni: Andreea-Iuliana si Victor!
Vauva, vreau si eu poze cu Diddlina, te rooooog! Sunt innebunita dupa Diddlina. Stiu ca sunt si rechizite si cesti...au si in Germania. Am avut si eu rechizite cu Diddl, dar acum nu le mai folosesc. In Germania exista si cosmetice Diddl, bijuterii, hainute, ceasuri de perete, felicitari...o gramada de chestii. Dar sunt scumpe rau. Vreo 10 Euro costa un Diddl de 15 cm!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

Anei i-am calcat pana la 6 luni. Marucai i le calc si acum, dar doar pe fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by lilina

Eu nu calc toate hainele nici macar pe fatza, dar si pe dos :) Calc doar hainele care se vad urat ca sunt botzite, in rest le las asa.

Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

lilina, eu sunt o mamica care nu calca deloc hainutzele fetitzei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

eu stiu ca hainutele bebeilor se calca pe dos pt.distrugerea microbilor !!!!!!!
am auzit la unele mamici ca spala hainutele de mana
eu le spal la masina...ca doar nu am innebunit sa spal atatea hainute de mana, plus ca se clatesc f.greu
bineinteles cu detergent special de bebei

Mergi la inceput

ok, atunci nici eu nu le voi mai calca pe dos

dar biberoanele ? pana cand le mai sterilizati ?

Mergi la inceput

Vorbeati zilele trecute de alimentele date bebelusilor...Si eu ma tot gandesc la sta (bine, noi vom incepe diversificarea abia pe 29 martie!). Am auzit atatea si atatea despre chimicalele care se baga in legume, fructe, carne...Doar daca ai prorpia ta gradina si le cresti natural poti fi sigur. Am mers de cateva ori la o dr homeopata (are clinica in Voluntari, poate o stitit, e foarte renumita) si mi-a insirat toate nenorocirile legate de ce bagam zilnic in gura (inclusiv guma de mestecat care contine nu stiu ce substanta care are efect ca formolul asa incat mortii care au mancat multa guma de mestecat sunt deja imbalsamati...in fine) incat am plecat de acolo clatinundu-ma. Principiile de baza erau: cumparat cat mai mult de la taran (de preferinta pe care sa il cunoastem, sa stim cum isi cultiva ce-o avea), carnea de pui exclusa daca nu o luam de la tara, de la gaini hranite natural, limitat la carne de vaca, miel si peste (cel mai putin "imbalsamate" carneturi), lactate cu valabilitate redusa (2,3 ile pentru lapte, o saptamana pentru iaurt), ciocolata Heidi sau cel mai bine preparata in casa si nu mai stiu.
Nu stiu ce sa zic de borcanelele astea, daca chiar or fi produse din vegetale controlate. La noi...?! Nu stiu, n-am informatii exacte
Oricum sunt foarte scumpe pentru buzunerele bugetarilor In plus, am incercat sa ii dam Anei cand a vea un an si am mers la mare si n-a vrut sa puna gura, iar pe alea facute de mami le inchitea in 3 secunde. Am auzit de copii care din contra, papa doar borcanase, iar cele preparate de parinti nu le plac. SI nu cred sa fie nepriceperea mamelor, ci pur si simplu au gusturi diferite.
In concluzie, mi-e greu sa stiu ca imi otravesc copilul cu morcovi tratati... Oare avem vreo solutie?????? AIci nu am vazut sa existe vegetale ecologice! Oua da, din ales cumpar (desi nu prea am incredere ca or fi chiar ecologice...)
VALEU, ce vant s-a starnit. Fug sa iau rufele de pe balcon, ca altfel le aduna altii de pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LILINA-de-ai sti ca fac in toate felurile, ma stramb la el, ii arat jucarii, il gadil, da' nimic! Tot ce obtin e un zambet cu gura pana la urechi-si ala rar- fara sonor!
Eu nu calc hainele lui decat pe fata!

GETY-frumusica rau Maria! Costumasul roz l-a facut buni, nu?

MARINA- socrusenia mea, l-a tinut pe sotul meu pana la 6 luni cu 3 caciuli de lana, 3 perechi de pantaloni, multe bluzite si infasat! Acum tot timpul moare de cald. Nu cred ca felul in care imbracam noi copiii acum ii va transforma in frigurosi sau caldurosi. Eu cred ca depinde foarte multde circulatia periferica pe care o are fiecare dintre noi! Pe mine nu ma lasa inima sa-l las doar in body din moment ce eu sunt cu nasul sub plapuma!

Mergi la inceput