Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 31
inni spune:
32
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
Gety, am vazut o Marie tare frumoasa si rozalie! sa-ti traiasca! 
si eu calc hainutele, dar nu tot timpul pe dos, depinde cat de grabita si cat am de lucru.![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Susa spune:
Gety ii dau vigantol 2pic/zi de la nastere dar alataieri mi-a zis dr-ul la controlul de 4 luni ca ar vrea sa-i faca injectabil si nu-l gasesc asa ca o sa marim doza de Vigantol la 5pic/zi.
Motul lui Lucas l-am facut o data dupa baita si mi s-a parut haios si de atunci il tot asez ...Si lui taicasau ii place asa si se asteapta la multe din partea mea(suvite, cercelus in ureche si alte cele) recunosc ca mi-a trecut prin cap sa-i faca gaura in urechiusa si lui in maternitate dar pana la urma m-am gandit ca va fi alegerea lui pt cand va fi mare si nu a mea...
va pupic
Silvia mamica de
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
lilina spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Vorbeati zilele trecute de alimentele date bebelusilor...Si eu ma tot gandesc la sta (bine, noi vom incepe diversificarea abia pe 29 martie!). Am auzit atatea si atatea despre chimicalele care se baga in legume, fructe, carne...Doar daca ai prorpia ta gradina si le cresti natural poti fi sigur. Am mers de cateva ori la o dr homeopata (are clinica in Voluntari, poate o stitit, e foarte renumita) si mi-a insirat toate nenorocirile legate de ce bagam zilnic in gura (inclusiv guma de mestecat care contine nu stiu ce substanta care are efect ca formolul asa incat mortii care au mancat multa guma de mestecat sunt deja imbalsamati...in fine) incat am plecat de acolo clatinundu-ma. Principiile de baza erau: cumparat cat mai mult de la taran (de preferinta pe care sa il cunoastem, sa stim cum isi cultiva ce-o avea), carnea de pui exclusa daca nu o luam de la tara, de la gaini hranite natural, limitat la carne de vaca, miel si peste (cel mai putin "imbalsamate" carneturi), lactate cu valabilitate redusa (2,3 ile pentru lapte, o saptamana pentru iaurt), ciocolata Heidi sau cel mai bine preparata in casa si nu mai stiu.
Nu stiu ce sa zic de borcanelele astea, daca chiar or fi produse din vegetale controlate. La noi...?! Nu stiu, n-am informatii exacte
Oricum sunt foarte scumpe pentru buzunerele bugetarilorIn plus, am incercat sa ii dam Anei cand a vea un an si am mers la mare si n-a vrut sa puna gura, iar pe alea facute de mami le inchitea in 3 secunde. Am auzit de copii care din contra, papa doar borcanase, iar cele preparate de parinti nu le plac. SI nu cred sa fie nepriceperea mamelor, ci pur si simplu au gusturi diferite.
In concluzie, mi-e greu sa stiu ca imi otravesc copilul cu morcovi tratati...Oare avem vreo solutie?????? AIci nu am vazut sa existe vegetale ecologice! Oua da, din ales cumpar (desi nu prea am incredere ca or fi chiar ecologice...)
VALEU, ce vant s-a starnit. Fug sa iau rufele de pe balcon, ca altfel le aduna altii de pe strada.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
si eu m-am gandit serios la aceasta problema, dar, din pacate, nu prea sunt solutii reale
gandeste-te ca si aerul pe care il respiram...nu e chiar atat de curat...la fel si apa...pana la urma ar trebui sa ne mutam undeva in munti, lipsiti ce civilizatie
dar trebuie, intr-adevar sa fim mai atenti cu ce le dam copiilor
eu am inceput acum diversificarea si incerc sa cumpar legume si fructe de la tzarani, dar stii ce mi-a zis soacra-mea ?
ea cumpara oua de la o vecina de-a ei de la munte (unde are o casa de vacantza) si credea ca sunt naturale si a vazut intr-o si cum le dadea gainilor mancare cumparata (niste graunte tratate) si a innebunit cand a vazut
si s-a lasat pagubasha....oricum avea ceva dubii in privinta temperatura depozitarii lor...
deci, dupa cum vezi....nu poti sa mai ai incredere in nimic
totul e sa incerci sa-l hraneshti cat mai natural !!! pe cat posibil !!!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
simoky spune:
quote:
Originally posted by GETY
POZE NOI CU MARIA DIANA
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety vazut dulcica de Maria Diana. Sa-ti traiasca, e tare scumpa…am vazut ca ai pus-o in fundulet..oare nu e prea devreme?
David, daca ar fi dupa el, ar sta toata ziua in fundulet…el se ridica cand e la mine in brate dar eu nu-l las sa stea…mi-e frica ca e prea mic!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Acum am vazut ca Simona a fost mai prompta cu raspunsul penttu Alina :)
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
RO ANA spune:
Ziua buna si de la noi.
Ma bate gandul sa imi iau un aparat de gatit cu abur, sa nu fiierb legumele pentru piti, dar nu prea stiu ce marca.Aveti asa ceva; sunteti multumite?
Mamica de bebe Andrei
matahut spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Nu cred ca felul in care imbracam noi copiii acum ii va transforma in frigurosi sau caldurosi. Eu cred ca depinde foarte multde circulatia periferica pe care o are fiecare dintre noi! Pe mine nu ma lasa inima sa-l las doar in body din moment ce eu sunt cu nasul sub plapuma![/maroon][/b][/font=Century Gothic]
Se poate, dar nu vreau sa risc
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)