Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
GETY spune:
Mexxa, dar ce i-ai facut de l-ai prins razand asa de nostim?
Gripo, ai primit alea 6+2 mil.? se primesc amandoua odata? sau pe bucati?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
Buna dimi,
iar am avut ce lectura, dar nu-mi pare rau pt ca am vazut o multime de puiuti, care de care mai frumosi si mai zambareti. Doamne ce frumosi sunt cand rad asa zgomotos!
Patri a mea rade de mult asa, dar niciodata nu apuc sa o filmez, pana iau eu camera, s-a terminat rasul si mi-e asa d e draga atunci ca nu pot sa o intrerup ![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
lilina spune:
quote:
Originally posted by mexxa
DAA toate cuvintele de lauda pentru acele masti de la Venetia...Anu trecut intre Craciun si Rev am fost acolo...mortallll!!!!
M-am pozat cu multe masti...
Uite MASCA ..cred ca a'si bate pe careva daca mi-ar disparea din casawww.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1
www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
da, frumoasa masca....cred ca ai dat ceva pe ea
a mea a costat vreo 8 euro
chiar imi pare rau ca nu mi-am mai luat si alte modele
preferatele mele sunt cele cu pene, ca in poza atasata de mine
sunt sexy rau mastile alea
oricum, mi-a placut enorm poza cu tine !!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
matahut spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Oare mai sunt bebei care la aproape 4 luni nu rad inca in hohote??? Rade doar cu o gura mare pana la urechi si atat , foarte rar scoate sunete.
Da, a mea....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
ramomar spune:
La Multi Ani DEEA si VICTOR! Sa va dea Doamne Doamne multa sanatate, crestere mare si mult noroc! 
putzuruca sper ca treceti cu bine si cat mai repede peste toate problemele 
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Adriana mica spune:
Dori, ai dreptate. Pediatra are foarte multi pacienti la care vine acasa, iar atunci cand avem nevoie de ea, o vanam pur si simplu cu telefonul. Am hotarat sa o schimbam dupa 4 luni (am gasit deja o doctorita cu foarte mult calm si disponibilitate, iar referintele sunt bune; de regula, consultatii la domiciliu dau de regula medicii tineri, cam fara experienta - cum este cea pe care am ales-o initial, dar cea spre care ne reorientam este mai matura ca varsta si dpdv profesional, mai sigura pe ea, asa incat speram sa fie o alegere inspirata).
Mexxa, nu prea stiu incotro sa ma duc (nu suntem inscrisi la nici un medic, pana acum venea pediatra acasa, iar la urgenta nu cred ca ma ia nimeni in seama atat timp cat nu este intr-adevar ceva grav); iar sotul zice ca nu aude nimic in gat, ci doar in nasuc. Uneori (in special cand mananca) mie mi se pare ca aud un zgomot ca un suierat (ca si cum ar inspira si s-ar ineca dupa aceea), dar a doua pediatra pe care am consultat-o ieri zicea ca poate fi de la regurgitari, cum spunea si Dori (are secretii in gat, si asta il irita un pic). Cand doarme insa, respira fara nici un zgomot, deci nu pare sa fie ceva grav.
Lilina, felicitari pt analiza.
Putzuruca, bafta la eco. Tinem pumnii pt micuta Deea, sa nu fie ceva grav. Condoleante pt bunica sotului.
Si Dudu rade in hohote inca de prin luna a doua; cel mai haios moment a fost cand impodobeam bradul si ne strambam in fata lui cu cornite de ren si caciuli de Mos Craciun: a inceput sa rada in cascada de hohote, cu gura pana la urechi. Din pacate, aparatul nostru face doar filmuletze fara sonor, insa cam asa arata .
A, si inca ceva: Dudu mai are putin si isi duce piciorul la gurita! El nu prea are colacei la picioare, si poate de aceea are mobilitate. Maine pun pozici pt exemplificare.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
mexxa spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, dar ce i-ai facut de l-ai prins razand asa de nostim?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sincer nu i-am facut nimic...dar asa rade mai toata ziua cand ma vede....

de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
[br
Mexxa, nu prea stiu incotro sa ma duc (nu suntem inscrisi la nici un medic, pana acum venea pediatra acasa); iar sotul zice ca nu aude nimic in gat, ci doar in nasuc. Uneori (in special cand mananca) mie mi se pare ca aud un zgomot ca un suierat (ca si cum ar inspira si s-ar ineca dupa aceea), dar a doua pediatra pe care am consultat-o ieri zicea ca poate fi de la regurgitari, cum spunea si Dori (are secretii in gat, si asta il irita un pic). Cand doarme insa, respira fara nici un zgomot, deci nu pare sa fie ceva grav.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
Adriana...poate nu e nimic grav dar nu merita sa stai tu mereu cu sufletul la gura...si mai ales dupa incidentul care l-ai povestit cu doctorita ta si bb cel mic....
Un control la alt medic ... mereu e bine sa ceri o a doua parere cand banuiesti ceva....stii tu chestia cu instinctul de mama...chiar daca cate o data poate da gres
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
gripo spune:
GETY, nu am fost acsa sand a venit postasul, dar pe fituica aia scrie asa:"alocatie +alocatie mama", deci cred ca amandoua, maine ajung la posta. Ce mai face ochiul fetii?
ADRIANA, e obligatoriu sa vina dr. acasa? ca daca nu, iti dau eu nr de tel al pediatrei mele, este medic la Budimex, nu vine acasa, dar mie mi-a placut cum explica, mai ales ca si fetita ei a suferit de reflux d-asta si e finuta rau, si e la curent cu noile mode in hranirea bebeilor, ce mai, mie imi place mult de ea.