Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by eloise

Lili, Andreea si cine mai vrea... Organizam o intalnire in weekend in Copou?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre[/green]

Eloise si eu as vrea dar daca ar fi prin februarie o intalnire ca atunci ajungem si noi in Iasi cu Luca (in vizita pe la bunici...neamuri). Chiar mi-ar placea sa va vad cu toate ca nu prea am discutat prea multe cu voi, da o intalnire merge sa ne cunoastem, ca de aici de unde sunt nu este nimeni [/b]

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Vad ca sunt singura, toate ati plecat la nani. Plec si eu imediat dar sa va intreb ceva.
Cum faceti sa adormiti copii devreme, asa pe la ora 22, ca al meu nu vrea sa doarma la ora aia, iar daca il adorm in jumate de ora e treaz. Ora lui finala de somn e 12-12.30, ca si acum abia l-am pus in patut. Eu m-am saturat sa ma bag in pat asa tarziu (de cand s-a nascut aproape).
Dati-mi si mie niste idei de adormit bebelul mai repede si sa nu se mai trezeasca. Ii dau mancare mai devreme, il legan dar degeaba si nu mai poooooot
Iar noaptea papa la 3 ore, ma omoara cpilul asta, incet si sigur, dar tot il iubesc.

Am uitat sa va spun ca am pus si eu poze de la botez pe site.

Va urez o noapte linistita!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

NEATAAAAAAAAAA !
Mi-a dat fi-mea scularea dis de dimineata azi, asa ca ma duc sa servesc o cafea si ma apuc de invatat.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

este gata !
Poftiti de luati .
Eu ma tratez si cu putina Milka ( asa ca energizant )

LA MULTI ANI Victor si Andreea-Iuliana !!!

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

ALEXXIA, si mie imi place cafeaua cu lapte, asa ca nu te refuz. Mey, dar tu cu doua fete cucuiete acasa, fuga si pe la spitale, si cu examene, mai poti? si mai faci si chiftelutze cu dragoste multa-n ele.

IGNATICA, azi de dimineata m-am trezit si mi-am dat sema ca tu n-ai mai pus de mult poze cu DAVID, ce mai astepti?

SCUMPIK, nu stiu ce solutii sa-ti dau, ca al meu s-a reglat singur asa, la 8-8juma cel tarziu, gata, somn de voie pana a doua zi la 8 cel putin, cu o singura pauza de masa. Si nu fac nimik, dupa baitza il pun in pat, dau drmulr la carusel, inchid lumina si plec, in 2 min e adormit.

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 19!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Alexxia, da' tu esti mama eroina, zau. La ce inveti?

Scumpik, poti sa te dai si peste cap, daca aia e ora e somn a lui Luk, aia e. O sa se regleze cu timpul, deocamdata n-ai ce face...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi....mai lenese putin...mai este cafea si pt mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Ma primiti si pe mine la o cafea? Noi ne-am trezit devreme sa recoltam proba pt urocultura (inca o data multumim celor care ne-au incurajat). In plus de asta, Dudu a cerut de mancare la 4.30, el care de abia se trezea la 7(?!) Acum insa nu ii mai este foame, dar are chef de joaca la stepper.

Imi este ciuda ca pediatra nu vrea sa vina sa il consulte in gat: ne-a pus sa ii dam aseara o doza de Nurofen, sa ii punem apa de mare in nasuc. Azi am sunat-o, si cand i-am spus ca simptomele se mentin, ne-a recomandat picaturi Ostamezon, maxim de 2 ori pe zi. Sper sa ne treaca; eu sunt un pic speriata ca o colega de a mea a patit-o cu bebelusul ei de 5 luni: de la o simpla raceala in gat, a coborat la plamani (fara febra!), pediatra (aceeasi) i-a recomandat prin telefon doar un siropel, iar mai traziu, dupa cateva ore, si-au dat seama ca bebe nu poate respira si au chemat Salvarea. In opinia medicilor de pe Salvare, o ora mai traziu bebe s-ar fi sufocat. Asa ca, voi sta cu ochii pe Dudu si la cea mai mica agravare, voi face cumva ca un medic sa il consulte de urgenta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna dimineata,

Ma primiti si pe mine la o cafea? Noi ne-am trezit devreme sa recoltam proba pt urocultura (inca o data multumim celor care ne-au incurajat). In plus de asta, Dudu a cerut de mancare la 4.30, el care de abia se trezea la 7(?!) Acum insa nu ii mai este foame, dar are chef de joaca la stepper.

Imi este ciuda ca pediatra nu vrea sa vina sa il consulte in gat: ne-a pus sa ii dam aseara o doza de Nurofen, sa ii punem apa de mare in nasuc. Azi am sunat-o, si cand i-am spus ca simptomele se mentin, ne-a recomandat picaturi Ostamezon, maxim de 2 ori pe zi. Sper sa ne treaca; eu sunt un pic speriata ca o colega de a mea a patit-o cu bebelusul ei de 5 luni: de la o simpla raceala in gat, a coborat la plamani (fara febra!), pediatra (aceeasi) i-a recomandat prin telefon doar un siropel, iar mai traziu, dupa cateva ore, si-au dat seama ca bebe nu poate respira si au chemat Salvarea. In opinia medicilor de pe Salvare, o ora mai traziu bebe s-ar fi sufocat. Asa ca, voi sta cu ochii pe Dudu si la cea mai mica agravare, voi face cumva ca un medic sa il consulte de urgenta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Adriana multa sanatate lui Tudor dar eu zic sa nu astepti...sa cauti un medic care sa il consulte,mai bine sa stai linistita...mergi tu la un cabinet...trebuie sa fie un medic....nu sta asa ...
Multi pupici de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADRIANA, in zilele in care regurgiteaza mai mult, si Raducu meu face la fel pe gat, nu e nicio problema, eu nu-i pun nimik, si nici nu a racit pana acum. Ma mai gandesc la ceva, am auzit de bebei care din cauza regurgitarii au inceput sa refuze mancarea, s-ar putea ca DUDU sa faca la fel, totusi, da-o naibii pe dr. aia, mergi la altul ce mai stai? pey din ce-ai zis tu pana acum e nesimtita.

Mergi la inceput