Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
gracie spune:
Pup fetele! Ma bag la somn...am primit un cadou la care nici nu am indraznit sa visez si vreau sa vad daca maine dimineata il mai zaresc de la balcon...o masinutza!!!!! adevarul e ca la ce personaj nesuferit a fost in ultima vreme tati, o cam meritam!

Noapte buna si multi pupici bebeilor!

DiaB spune:
Si eu v-am pupat, fetelor. Maia doarme deja de 1 ora si sper sa-si pastreze obiceiul din utimele 2 nopti, adica sa doarma pana la 8 dim.
.
Noapte frumoasa!
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by gracie
Pup fetele! Ma bag la somn...am primit un cadou la care nici nu am indraznit sa visez si vreau sa vad daca maine dimineata il mai zaresc de la balcon...o masinutza!!!!! adevarul e ca la ce personaj nesuferit a fost in ultima vreme tati, o cam meritam!
Noapte buna si multi pupici bebeilor!
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
tot asa cadouri sa primesti...eh asa poti sa il ierti ca a fost nesuferit...
SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
Sephora spune:
Azi am stat ptr prima oara 20 min singur in patut.Am evoluat!
singurel in patut
Edit: Na c-am reusit,nu m-am timpit de tot ma mai duce si pe mine mintea din and in cand.
Mama..ce cadou.S-o stapanesti sanatoasa.
Si eu plec Notte si somn linistit.
Io mami de Matteo
Alinache spune:
Diana,
credeam ca sunt singura care-i cumpar copilei haine pt.6-9 luni la doar 2 luni ;)
voi tot nan papati?sau care-i secretul?
Alina &
Serena (18.10.2006)
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Sephora
CamiSol ce ingeras elegant.Frumos lantisorul de la suzi (de unde?)
Prin ce zona magazinul acela?
IO mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Lantisorul de la suzi l-am luat de la o farmacie help net. Nu stiu ce firma este. Intradevar este foarte dragut.
Cat despre magazinul cu bucurii , intreaba fetele din Buc, ca eu sunt din Gl.
Matteo_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Sephora spune:
Ok acum am vazut,pe ala din Bucuresti a zis Adriana ca e lianga Inter.Mercic mult.
ptr Ingeras
Io mami de Matteo
Alinache spune:
si pentru ca eram datori de muuuult aici sunt cateva poze de la botez.
Alina &
Serena (18.10.2006)
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by gracie
scumpik, io nu ma mai joc!!! m-am uitat la filmuletzul lui Luca si iar mi-au dat lacrimile!!!! si unde mai pui ca seamana f bine cu Cipic cand era de cateva sapt...la gurita, mai ales!
Va pup pe amandoi!
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
gracie, da de ce ti-au dat lacrimile? parca si mie mi se pare ca asa este, daca te referi la grace (Cipic)
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"