Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Sephora, scoate spatiul dinaintea primelor ghilimele.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
simoky spune:
quote:
Originally posted by lilina
a...am uitat sa va anunt
azi am luat rezultatul de la analiza anti-lysteria pt.bebe
este NEGATIVLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Lilina ce usurare ca este negativ…felicitari!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
mexxa spune:
fara spatii...
SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
cri19 spune:
DORI am uitat
;cred ca am ramas inca la memoria de gravida
.Uite aici poza cu Popey marinarul,cadoul primit de Andrei de la Raducu 

.
Apropo de plimbari: nu stiu cat o sa mai suporte Dori sa se plimbe cu noi pt. ca piticul meu plange cand iesim afara ca sa-l iau in brate.Azi am incheiat plimbarea cu o fuga pana acasa ca urla Andrei de foame (poate asa mai dau si eu ceva kg jos).Noroc ca Raducu e baiat cuminte si bine crescut si n-are treaba cu tipetele si bocetele odorului meu;daca face nani nici gand sa se trezeasca,daca e treaz nu se lasa impresionat de "zgomot".Cred ca e printre putinii copii cu care pot sa-l scot la plimbare pe al meu plangacel.Raducu uite inca un
de la noi ca ne suporti asa fitosi.
simoky spune:
[red]Asta seara, fiindca a facut baiatul 3 luni, l-am cantarit si avem 6,670 kg.
De masurat de-abia sambata viitoare cand mergem la control la pediatru, ca noua nu ne prea iese masuratoarea…
.
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Alinache
buna seara,
am intrat sa urez "La multi ani" celor nascuti intr-o zi de 18 si in special celor nascuti pe 18 octombrie 2006 care azi implinesc 3 luni.
Serena are acum 62,5 cm si 7,9 kg si deja avem o masa de suc de portocala+mar+morcov pe langa cele 4 sau 5 de nan
Alina &Serena (18.10.2006)
Oho, Alinache, in sfarsit ne intrece si pe noi cineva :) credeam ca suntem singurele fetite din categoria grea :). Maia avea luni (adica la 3 luni fara 3 zile) 7,450 kg si 65 cm. Se pare ca baietelu David nascut in aceeasi zi e mai "gingas" decat fetitele noastre la capitolul kg:).
Lasa ca eu o fac pe Maia balerina, sa ii ridice pe toti in brate pe acolo
Sa ne traiasca bb-ii!
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
Alinache spune:
Diana,
se pare ca fica-mea ma mosteneste...si eu am fost (pana prin clasa a 6-a) mai mare decat colegii mei baieti...
Alina &
Serena (18.10.2006)
DiaB spune:
Da, Alina, si fi-mea ma mosteneste si pe mine (am fost o grasana de mica, pana pe la 2 ani) si pe tati (care au fost gemeni de 3 kg fiecare si nici acu nu-i subtirel:))
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
mexxa spune:
Fetele eu v'am pupat si am plecat la nani...ne auzim maine dimineata la o cafea strong![]()
Somn Usor si bb'i linistiti..!!
SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2