Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sephora, scoate spatiul dinaintea primelor ghilimele.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

quote:
Originally posted by lilina

a...am uitat sa va anunt
azi am luat rezultatul de la analiza anti-lysteria pt.bebe
este NEGATIV

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Lilina ce usurare ca este negativ…felicitari!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

DORI am uitat ;cred ca am ramas inca la memoria de gravida .Uite aici poza cu Popey marinarul,cadoul primit de Andrei de la Raducu .
Apropo de plimbari: nu stiu cat o sa mai suporte Dori sa se plimbe cu noi pt. ca piticul meu plange cand iesim afara ca sa-l iau in brate.Azi am incheiat plimbarea cu o fuga pana acasa ca urla Andrei de foame (poate asa mai dau si eu ceva kg jos).Noroc ca Raducu e baiat cuminte si bine crescut si n-are treaba cu tipetele si bocetele odorului meu;daca face nani nici gand sa se trezeasca,daca e treaz nu se lasa impresionat de "zgomot".Cred ca e printre putinii copii cu care pot sa-l scot la plimbare pe al meu plangacel.Raducu uite inca un de la noi ca ne suporti asa fitosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

[red]Asta seara, fiindca a facut baiatul 3 luni, l-am cantarit si avem 6,670 kg. De masurat de-abia sambata viitoare cand mergem la control la pediatru, ca noua nu ne prea iese masuratoarea….

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by Alinache

buna seara,
am intrat sa urez "La multi ani" celor nascuti intr-o zi de 18 si in special celor nascuti pe 18 octombrie 2006 care azi implinesc 3 luni.
Serena are acum 62,5 cm si 7,9 kg si deja avem o masa de suc de portocala+mar+morcov pe langa cele 4 sau 5 de nan

Alina & Serena (18.10.2006)

Oho, Alinache, in sfarsit ne intrece si pe noi cineva :) credeam ca suntem singurele fetite din categoria grea :). Maia avea luni (adica la 3 luni fara 3 zile) 7,450 kg si 65 cm. Se pare ca baietelu David nascut in aceeasi zi e mai "gingas" decat fetitele noastre la capitolul kg:).
Lasa ca eu o fac pe Maia balerina, sa ii ridice pe toti in brate pe acolo
Sa ne traiasca bb-ii!

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumiri Adameasca si mai ales Mexx-ei

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Diana,
se pare ca fica-mea ma mosteneste...si eu am fost (pana prin clasa a 6-a) mai mare decat colegii mei baieti...

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Da, Alina, si fi-mea ma mosteneste si pe mine (am fost o grasana de mica, pana pe la 2 ani) si pe tati (care au fost gemeni de 3 kg fiecare si nici acu nu-i subtirel:))

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetele eu v'am pupat si am plecat la nani...ne auzim maine dimineata la o cafea strong

Somn Usor si bb'i linistiti..!!

Mergi la inceput