Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 23
ralucis spune:
salutare! daniela, hai nu te supara, ca nu cred ca a vrut cineva sa iti faca tie observatie ca traumatizezi copilul. uite, eu am zis ca nu sunt de acord cu pusul pe olita asa devreme nu din acest motiv, ci pentru ca sunt de parere ca bebelusii nu constientizeaza acest lucru, adica nu cred ca leaga automat olita de facut kk sau pipi. si de aceea incerc sa evit stresul asta cu olita deocamdata, ca daca nu sunt eu acasa si o las cu altcineva nu cred ca o sa aiba rabdare persoana respectiva sa stea sa o puna pe oala dupa program, etc. dar daca la tine functioneaza, f bine! hai nu te supara (again!) si continua sa scrii!
ralucis spune:
miki, uite cateva firme care pun zahar in produsele pt bb mai mici de un an: cereale- nutriben, bebelac, hero, jotis, chiar si milupa, parca si la nestle am vazut ceva, nu bag mana in foc. iar la piureuri hipp sigur sigur, bine, nu la toate. a, si la biscuitii de la firma eti, au unii pt bebelusi.
puiudana2004 spune:
Doroti,ce ma bucur ca nu are nimic Guguta!Ti-am zis noi sa stai linistita,nu???
si te rugam sa ne treci si pe noi cu 9750g la 8 luni,ca am uitat sa iti zicem!
Mei Adela,ce buna dimineata ne oferisi tu!Doame si ce gauri in obrajori face el!!!!
Dolce,e scumpica foc fetita!Si ce curioasa se uita ea la tot,avea niste ochii mari si mirati!
Si eu l-am pus pe Andrei pe olita,dar nu il fortez sa stea si nici sa faca ceva.Face bine,nu...iara bine.Ideea e ca lui ii place sa stea,pt ca se joaca cu farurile de la olitza-masinutza!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Doroti imi pare rau ca esti suparata, aproape ca imi este foarte greu sa mi te inchipui asa, pentru ca din mesajele tale imi pare ca esti foarte glumeata. Ma bucur ca NAtalia este bine si ca primul diagnostic a fost gresit. Si sotul meu mai are din astea cand mi se pare mie ca Mihnea e bolnav. Intr-adevar numai copii pot fi atat de vioi si in acelasi timp bolnaviori dar nu trebuie sa ne lasam inselati de aparente. Numai ca eu cand zic ca mergem la doctor ca mie nu-mi pare in regula, trec peste tot sarcasmul lui si mergem.4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
E Carmina sunt eu glumeata, dar chiar nu mai am puteri sa ma lupt cu socrii, serios, ultima cearta o fost deja intre mine si parintii mei ca nu vreau sa ma duc la socri, iti imaginezi, eu nu stiu ce o zis socru, cum io sucit mintile lu taticu, el cel care totimpul a fost deacord cu mine.
Oricum am plins iar o seara, fara rezultat evident, si am zis ca daca mai ridica cineva asa intrebare, sau ceva legat de socri ma duc si ma dau sub o masina, sa scape si ei o data de probleme.
Nuti zic ca numai incep sami revin si iar izbucneste un nou scandal.Eu nam avut depresie postnatala, cum au unele mamici, am stiut sa ma tin in mini, da acum din depresie in depresie ca am impresia ca o sa ajung la casa de nebuni.
O prietena care nu ma vazut demult si nici nu prea am vorbit din lipsa de timp a zis ca nu se marita niciodata, cind a vazut cea ramas din mine, o zis ca nici umbra din ceea ce eram cindva.
Gata pun punct si te pup sa fie sarcina usoara si cu roz.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ILDI25 spune:
Carmina nu mi se pare ca manaca putin Mihnea si David tot 4 mese are pe zi ,si e normal si pe cutia de formula (milumil3) scrie ca la varsta asta trebuie sa aibe 3-4 mese diversificate din care 1-2 de lapte deci e ok .
Ca tot veni vorba de mancat scriu si eu cam cat mananca David
7-8 ; 250 ml lapte
11-12 ; 1mar+1 banana, 1 mar+1 para , sau alte combinatii de fructe ,cereale,branzica cu banane, dovleac,
15-16 ; pireu de legume cu carne/ou ,am renuntat la zeama chioara ca nu o manca
19-20 ; 250 ml lapte
Apoi adoarme cel tarziu la ora 21-21;30 si doarme pana pe la 7-8 .
In schimb ziua are o energie de ma epuizeaza ,azi de exemplu am
de nervi (mi-e rusine ,dar asta e pur si simplu n-am mai rezistat), nu vrea decat in brate si e atata de greu ca numai pot sa-l car in brate ,nu pot sa merg nici la wc de el ,tot timpul trebuie sa stau in preajma lui daca nu ma vede incepe si urla ,iar cand adoarme eu numai imi vad capul de treburi ,timpul meu de relaxare unde a ramas,,nu se joaca cu nici o jucarie ,chiar nici una nu-l intereseaza si are o gramada am zis ca le adun si le arunc pe toate ,numai stiu ce sa ma fac si statul asta in casa ma dispera ,off astazi sunt tare dezamagita de viata ,sper sa-mi revin cat de curand .Imi pare rau ca am intrat pe forum doar ca sa ma plang ,dar simteam nevoia sa ma descarc.
Fug ca s-a trezit David si iar vrea in brateeee ...
Ildi
OanaRusu spune:
Lacri, Ildi25, multumim de urari 
Doroti, noi la 7 luni fix avem 8980 si aprox 72 cm.
De papat, Paul papa bine, mi-e teama sa scriu ce si cat ca am mai facut asta si de fiecare data cand am spus la cineva si-a stricat bunul obicei... Da' am vazut si alti bebei cu meniul si stilul nostru, asa ca numai ingrosam randurile
nu face grup separat...
Avand deja 6 dintisori, ne distram sufland printre ei - muuulte precipitatii da' si suna uneori ![]()
ciresele si va dorim o saptamana super!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
ralucis spune:
ildi, ia uite cum o pacalesc eu pe mata mea, careia ii place sa stea cineva cu ea in camera, chiar daca ea se joaca frumos cu jucariile ei. eu o pun pe pilota jos pe parchet in sufragerie, stau putin cu ea, ii aduc jucariile langa ea si pe urma dau putin drumul la tv la reclame. ies tiptil si dupa cateva minute inchid tv-ul cu telecomanda din bucatarie sau hol, ca e o telecomanda care functioneaza f bine de la mare distanta
. si asa ea nu se prinde ca eu am plecat si continua sa se joace si eu mai fac una alta.

dolcebaby spune:
MUUH iti multumesc inca odata 
DANIELA nu te supara
Ioana nu s-a referit la cineva in mod special... cum o stiu eu ea avrut sa ne ajute mai de graba...
Ca si Biancutza ta< Teutza mea sta pe olita de la 6 luni si ceva, ca vrea ea, eu nu am fortat-o niciodata si cred ca ii si place, ea se bucura cind vede olita .http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762365681170/photo/294928804165964170/0
VIVI iti multumesc si tie pt raspuns...parca mai m-am linistit un pic...
Sper sa reusesc sa o aduc cit mai repede la un spital cu fetita, sa gasesc o mamica cu masina si cu timp liber sa mergem la tara si sa le luam...
Daca vreuna dintre voi aveti posibilitatea sa mergeti cu mine nu va refuz
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
Amonar spune:
LACRI
Care-i dieta ta minune? Si eu vreau!!! Ai postat-o undeva?
CARMINA
Ma bucur sa aud ca te duci cu Mihnea la cercetari...e bine sa sti ce are copilul. In ceea ce priveste alergia la laptele de vaca sa sti ca asta ii submineaza tot sistemul imun....
In rest Mihnea e un copil nomral. Si Kailan e foarte puternic si da si el cu manutele in masa, ne trage de par, de urechi samd. Dar si cand ne iubeste, ne strage cu o forta ca ne miram de unde o are....bebelasii inca nu au dezvoltata abilitatea de motorica fina....toate vin la timpul lor. Nu ne putem astepta de la bb-i ca se comporta ca oamenii mari. Lasa ca e bine sa aiba personalitate!
Cine a povestit de fetita cea amarata de la sat de 5 luni? Ma scuzati ca nu-mi aduc aminte!! Nu pot sa uit si ma preocupa faptul cum sa o putem ajuta mai departe...asa mi-e mila de ea!!! Probabil e si subnutrita si mental nu e in regula. Daca as sti ca parintii ei sunt corecti asa vrea sa o ajut cu ceva lucruri eventual bani sau hrana....dar mi-e frica ca se duc pe tuica si tigari in loc de hrana si pampersi....
(poze Kailan)

4+
Alexei